reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Hej

witajcie mamuse z rana :)

ja mam dzis smutną niedziele bo moja druga- gorsza połowa do 18 siedzi w pracy wiec cały dzień same spędzimy z niunia :((( a taka ładna pogoda...
jutro mąż ma wolne więc pewne wybierzemy się na basen i po reszte zakupów dla niuni- tak żeby wszystko było skompletowane....

Taka_ja oj można się wkurzyć na takiego lekarza, ja jestem z tych co płacą i wymagają hm..

ale zjdłabym chipsy i ciasteczka mniam mniam... mam straszne zachcianki ale cukrzyca mnie stopuje, ale są i tego plust bo na razie 8 kilo do przodu... w pierwszej ciąży przytyłam 16 i właśnie na sam koniec najwięcej mi przybyło bo nieźle sobie pozwalałam- ale w 3 miesiące waga wróciła do normy :) tylko rozstępy zostały....

Ja tez dzis sama, co najmniej do 15 :-( Moj K. w pracy..
Nie mam pomyslu na obiad.. Moze narobie jakis przekasek, np. omawianych juz jajek w majonezie, jakas salatke i bedzie lekka niedziela hehe..
Noc dzis przespalam cala - na szczescie.. Moze te czekoladki przed snem mi pomogly :-)

Pozdrawiam dziewuszki, zycze udanej niedzieli.

Hej dziewczyny!

Ja jakaś nie wyspana jestem wstałam z bólem ręki chyba w nocy sobie za bardzo wygiełam nadgarstek. Sloneczko gdzieś przebłyskuje i coś trzeba zrobić z taką pogodą puki nie jest jeszcze upalnie. Może zoo?... Pomyślę jeszcze.

Asiek onionek nie zazdroszczę samotnej niedzieli ale popołudniu czy wieczorkiem nadrobicie.

Co do prasowania to ja najpierw musze poprać :D:D Myślę że od poniedziałku będzie troszke lepsza pogoda to się jakoś uwiniemyz prankiem i prasowankiem.

Miłej i relaksacyjnej pierwszej sierpniowej niedzieli dziewczyny!!!

Witam sniadaniowo!!
Wlasnie sniadanko zjedzone,witaminki polkniete i czas na lekka kawke.W nocy co chwile sie budzilam bo maluszek w brzuszku chyba robil mi tam remamet,bo doslownie tak sie wiercil pol nocy ,ze spac nie szlo!tak sie prostowal i kopal az bolal mnie caly brzuch...teraz tez aktywny kazda konczyne czuje:-)to bedzie zwiercone dziecko:-D
Dzisaj u nas festyn wiec jak pogoda sie nie popsuje to bedzie fajna niedziele.
No juz laseczki mamy 1 sierpnia!!!jeszcce troche i przywitamy nasze malenstwa na swiecie!
Ja juz gotowa do przyjecia...ciuszki pachnace poprasowane w szafie,torba do szpitala wyprana,chodz jeszcze nie spakowana,ale to spakuje sie gdzies poczatkiem wrzesnia!
Dzisaj na obiadek udka pieczna i jaks suroweczke trzeba wymyslec pyszna do obiadku!
Milej niedzieli dziewczyny!!czas na kawke!!

Witam!!!!
Dziewczyny no i mamy sierpień;-)
widze ze nie tylko ja nie mam humorku;-(
ja też mam strasznego doła wczoraj znowu pokłóciłam sie z moim męzem,nie dosc ze sie narąbał wczoraj ze ho ho to jeszcze sie strasznie we mnie zaczepiał-brrr.
A dzisiaj wilmozny pan jeszcze leży w łóżku i umiera;-)
a ja póki co nie mam najmniejszej ochoty zeby sie z nim pogodzic albo w jakikolwiek sposób do niego odezwac,tak sie wczoraj napłakałam-mówie wam dziewczyny,a dzisiaj mam doliny ciag dalszy.
A tak ogólnie to mamy już sierpeń-jak ten czasleci.
Pozdrawiam was serdecznie i życze miłego dnia

Dzień dobry :-)

Pospałam całkiem smacznie, jeszcze gdyby ten katar dał już spokój.Jednak teraz to przeziębienie, wiec pewnie do 7 dni się skonczy.
Teraz sniadanko, kawka i bedziemy kombinowac jak dojechac do Praktikera po farbe. Mamy chetnego do pomocy- przyjaciel mojej tesciowej( no, no! ) zaoferował pomoc, wiec odetchnelam z ulga bo malowanie najwiekszego pokoju pojdzie znacznie szybciej i moze zaczniemy juz sprzatac po remoncie i nareszcie rozkładac meble i pudła z rzeczami. :-) Także jest nadzieja, ża zdążymy :-)

Życzę Wam radosnej niedzieli!

Co tu tak smutno...eeeeee zabraniam!!!no ale pijący mężowie to zmora:confused2: Ja mojego nie znoszę w takim stanie bo głupoty gada i głupoty robi...Karolina dzisiaj foszek całodniowy a mąż winien przeprosiny, że przez niego musiałaś płakac...faceci..

Mój od rana chodzi z wiertarką i tu coś zorbi to tam..teraz naprawia to łóżeczko i moze w końcu dzisiaj je zamontujemy bo już cierpliwości mi brakuje:-D
Pysiu spóźnione, najlepsze życzenia:tak:
tosia....wiesz co dałąbyśtrochętych frytek..za mną od miesięcy chodzą frytki, ale M skutecznie mi to wybija z głowy:-D
Sierpień...ale leci...:szok:

Witam wszystkie w sierpniowy poranek :-)
Pysiu spóźnione ale naprawdę szczere życzenia urodzinowe... dużo szczęścia, miłości i zdrowia :-)
rzeczywiście ten czas leci... niedawno robiłam test ciążowy a teraz już jestem na końcówce ciąży... mi brzucho już tak nisko opadło że jak siadam to nie mogę mieć złączonych nóg bo małego uciskam... śmiesznie to wygląda :-)

Miłego dzionka wszystkim :-)

reklama
cześć Dziewczynki! ja dziś totalnie nie wyspana, cała noc do tył.. jakoś tak nie mogę spać jak mój jest na baletach ;-) ale sama go puściłam, więc sama sobie winna jestem :-) ale będzie nudny dzień... M opowiada teraz jakieś pierdoły jak to zwykle w takim stanie.. o jej... dobrego dnia!!!

Do góry