reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

dzien dobry wrzesniowki

ja po kawce
spadam zrobic jakies sniadanko

wczoraj niemilosiernie mnie glowa bolala

milego dnia
jade do tesciow robic ogorki dzis

reklama
Witam mamusie.

Poranek sobotni piękny, słoneczko za oknem, dziś segregacja ciuszków po synku i pranie.
Zakupiłam wczoraj w Pepco dwa bodziaki z długim rękawem oraz dwie koszulki i wyszło mnie to 24zł:-)Dziś wypiore i zobaczymy czy dobrej jakości bawełna.

Asiek1000 - może masz racje, wkurzył mnie kapke mój gin bo płacę mu za wizyte i mógłby poświęcić troche więcej czasu na oględziny, zwłaszcza że chodzę co 4 tygodnie.

Wszystkim życzę spokojnej sobótki, pewnie będę zaglądać co jakiś czas:-)

Doskonale Ci rozumiem, ja tez lubie jak mi sie poswieca czas i wszystko tlumaczy ... ja kolejna wizyte mam rowno za 3 tyg

Witam z rana...
Ja po nocce czuję się tak jakby mnie kołami łamali :-( wogóle się nie wyspałam .... wczoraj cały dzień bolał mnie krzyż trochę przechodziło jak mąż pomasował ale za chwile znowu wracało :-( dopadły mnie poranne mdłości i nic nie mogę zjeść(dobrze że ich nie miałam w 1-szym trym. bo bym się wykończyła) a najgorsze jest to że w nocy mnie dopadły skurcze, może niezbyt bolesne ale bardzo nieprzyjemne i nawet można było dopatrzeć się regularności (były co 35, 30 minut) bardzo się wystraszyłam ale na szczęście przeszło mi nad ranem...

właściwie dopiero teraz sobie uświadomiłam że jak przyszłoby mi rodzić wcześniaka to nie u mnie w mieście, rodzące kobiety poniżej 37 tc i 2kg płodu wysyłają do Torunia (jakieś 80km) albo Bydgoszczy (jeszcze dalej :-() dlatego dzisiaj siedzę i zaciskam nogi żeby wytrzymać do tego 37 tc.

Witam mamusie.

Asiek1000 - może masz racje, wkurzył mnie kapke mój gin bo płacę mu za wizyte i mógłby poświęcić troche więcej czasu na oględziny, zwłaszcza że chodzę co 4 tygodnie.

Wszystkim życzę spokojnej sobótki, pewnie będę zaglądać co jakiś czas:-)
No właśnie, mnie moja też wkurza, też chodzę prywatnie i zawsze po wizycie czuję "niedosyt" mam wrażenie,że zawsze się spieszy, na ostatniej wizycie to wogóle sama siebie przeszła,pomachała mi po tym brzuchu minutę"wszystko ok" i tyle...ani poziomu wód nie sprawdza, ani ile mały mierzy/waży,tylko serduszko bije to ok....ale co zrobić jak u nas tylko 1 gin w mieście:no:
teraz idę w piątek, zobaczymy....

A ja witam głodna i niewyspana. Nie mogłam spać z powodu potwornego bólu bioder, a głodna, bo niestety w lodówce światło jest tylko i muszę najpierw się zebra na zakupy, żeby coś zjeść... Dlatego szykuję się szybciutko i biegnę po śniadanko, bo padam z głodu...

Dzieńdoberek w tą piękną ,słoneczną(przynajmniej na pomorzu:-))sobotę:tak:
potwierdzam-ja również z pomorza:-) Aga skąd jesteś?
Nockę miałam nieciekawą bo wszystko mnie bolało i ciągnęło i dziwne kłujki miałam, aż się przestaraszyłam!!:-(
Na dodatek jestem zła bo czuje, że mi te żylaki w tyłku rosną!!:crazy::wściekła/y:
W nocy też dostałam ataku małego głoda i wyżarłam prawie wszystkie jogurty:sorry2:
Ogólnie mam jakiegos stresa to chyba dlatego ,że już ostatni dzień lipca i zaraz sierpień-nigdy nie wiadomo kiedy nas zacznie rozpruwać:rofl2: zaczynam się bać!!Tym bardziej ,że przyszykowana nie jestem...torbe mi gdzieś wcięło po przeprowadzce..pokoik nie wyszykowany..bałagan po sufit..ciuszki nie skompletowane do końca...trzeba się wziąść do roboty!!

wstrętnamalpa ja z 3 miasta jestem:-)
właśnie skończyłam nie lada wyczyn a mianowicie pomalowałam sobie paznokcie u stóp:rofl2::rofl2::rofl2: i teraz wyruszam na zakupki jakieś ale najpierw do bankomatu:baffled:

niby sprzatam ale co chwile robie przerwę na odpoczynek i BB :-)

ja ze swojej gin jestem zadowolona, wizyta zawsze trwa ponad pół godziny w pierwszej ciązy chodziłam do ordynatora który ma świetną opinie ale jak dla mnie gościu jest przereklamowany... za dużo pacjentek za mało czasu, teraz płace mniej za wizyty a jestem o niebo bardziej zadowolona...

wstrętnamałpko ja też torby nie mam jeszcze spakowanej, ale z tym sie nie śpiesze- jeszcze troszke mamy czasu, ja pierwszą córcie urodziłam ponad 2 tyg po terminie- spakowana byłam juz w 35 tyg więc 7tyg sobie leżała i zachodziła kurzem:-D

Pysiu z okazji urodzin
wszystkiego co najlepsze
spełnienia marzen
kruszynki szybciutko u boku
chlopakow na miejscu przy Tobie
i mniej zmartwien w glowie

wsio co najlepsze

reklama
Witajcie dziewczyny!!!
Dawno się już tutaj nie odzywałam :) Od prawie dwóch tygodni mam laptopa w naprawie i czasami tylko korzystam z małego laptopka mojego męża, ale jakoś ciężko mi się go używa, więc tylko śledziłam Wasze posty, a nie pisałam nic. Wczoraj rano weszłam tutaj, żeby dowiedzieć się co u Gizelki i podzielić się z Wami moimi małymi radościami (wanienka, ubranka...) i przeczytałam smutną wiadomość o Patrycji. Nic już nie miałam siły pisać. Nie będę smucić, bo tego smutku już nam się tutaj uzbierało chyba wystarczająco... Jak to już zauważyła lilu, dobrze, że powoli forum odżywa...

Wiecie co, przez te niecałe dwa tygodnie, kiedy tylko Was czytałam, miałam wrażenie, jakbym siedziała w kawiarni przy kawce, a przy stoliku obok siedziało grono fajnych kobitek, których rozmowę tylko podsłu****ę :) I tak sobie myślę, że przysiądę się do Was, bo tak się cieszę, że jesteście i to wszystko, co się dzieje, mam z kim przeżywać :)

Witam cieplutko nowe wrześniówki! Małgoś, dobrze, że jesteś z nami! Cieszę się też, że u Gizelki wszystko w porządku :) Zmykam na pozostałe wątki, a tutaj się jeszcze odezwę :D Miłego weekendu! :-)

Do góry