witam z samego rana
mądrzy sąsiedzi wypuścili dwa psy o godzinie 6 rano na balkon- chyba cała ulice obudziły tak szczekały
niunia jeszcze spi, mąż w pracy więc mogłam nadrobić wieczorne zaległości
No dzięki dziewczyny, bo serio normlanie głowa mnie rozbolała od razu...laska ma kilkuletnie dziecko, buduje dom
Kerna ja Ci powiem, że też jestem podatna na tego typu sugestie... wynika to pewnie z tego, ze bardzo boje się wojny i właśnie końca świata więc nie oglądam filmów o takiej tematyce ani nie wdaje sie w rozmowy bo pewnie później tak samo jak Ty cały dzień bym przezywała....
Dziewczyny dzieki za kciukasy !!! Z Kaska wszystko ok poprostu ma leniwe dni i sie malo rusza
SAARA JA TEZ MAM CESARKE 1 WRZESNIA O 8.00 RANO !!! .
ale macie suuper, nie dość że świetna data to jeszcze we dwie o tej samej godzinie, napewno jak juz będziecie leały na stole to pomyślicie o sobie nawzajem
Po wczorajszej wizycie doszliśmy z mendżem do wniosku że idziemy za tydzień na 4d bo mój gin nic a nic się nie postarał
Ani słowa o łożysku, wodach, zmierzył małą na łapu capu i ponoć ma 2 kilo. Następna wizyta za miesiąc i pierwsze ktg.
Miłego wieczorku i kolorowych
kochana ja mam co wizyte robione 4d ale to już tak bardziej do nacieszenia mojego oka, wszystkie pomiary lekarz robi na normalnym USG... jedyne co to wczoraj sprawdzała na 4d przepływ krwi w pępowinie i pokazywała, że szyjka nie jest nia owinieta a tak to wizyta wygladała podobnie jak u Ciebie, więc nie wiem czy jest sens żebyś szła do innego lekarza jeśli nie masz rozwarcia ani skurczy to pewnie wszystko jest ok:-)
Jak tak bardzo chcesz cesarki to nie mozesz lekarzowi zakrecic , ze po pierwszym porodzie tak popekalas , ze masz problemy z utrzymaniem stolca ( u mnie to niestety prawda i stad ta cesarka , zeby sie moj stan nie pogorszyl)
hmm nie wiedziałam o takiej możliwości, teraz to już pewnie za późno a moja lekarka napewno mi nie uwiezy, bo ona juz na Dzień Dobry mnie kojarzy i wie ze to ta która tak panicznie boji się porodu
duzo z nią rozmawiam na ten temat... została mi juz tylko opcja znieczulenia zzo....
Asiek, Angelus - fajnie, że wizyty udane! Asiek - moja też mała, będzie nam łatwiej rodzić - nic się nie przejmuj!!
też mam taką nadzieje
4 kilo chyba bym nie wydusiła z siebie
byłam wczoraj u diabetologa i tam mnie ważyli i pokazało magiczne 66 kilo a u gin 64 hmm obie wagi elektroniczne
wole wierzyć tej od ginekologa;-)
dziś akcja pranie ciuszków Leny i sprzatanie ale na pewno jeszcze do Was nie raz zerknę :-)