reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Dziewczyny dzieki za kciukasy !!! Z Kaska wszystko ok poprostu ma leniwe dni i sie malo rusza :)

SAARA JA TEZ MAM CESARKE 1 WRZESNIA O 8.00 RANO !!! ale jaja bedziemy rodzily razem !!!

Odezwe sie jutro bo dzisiaj juz padam na pyszczydlo ....

gratulacje dziewczyny
jednego terminu

Kerna po normalnie do Ciebie przyjade i Ci wleje za te glupoty w glowie
jaki koniec swiata
jeszcze dziewczyny za mąz musimy wydac i wnuki bawic:)

milego wieczoru

reklama
Wchodzę na forum a tu taka tragedia :no: normalnie łzy mi same lecą..
Pati
[*] co musi teraz czuć rodzina :no:

Przepraszam,że wam znów przypominam o tej tragedii, tyle miałam napisać i nie dam rady teraz :sad:

hejas
Dziewczyny, gratulacje z udanych wizyt:-)
Hausfrau, ja juz drugi rok nie mam drzwi na górze-żadnych. Ale za to w kazdym miejscu zasłonki:-)

U na stez auto do wymiany, ale u nas sprzedaz starego i kupno nowego starego;-) powinno dzielic dosłownie kilka godzin-bo na mej wiosce bez samochodu to jak bez ręki, niestety...

kerna, no to naopowiadała ci ta twoja kolezanka...:szok: A moja sąsiadka powiedziała mi kiedys,ze ona moze i by chciała miec drugie dziecko, ale ta sytuacja na swiecie, te wojny...:crazy:

Czy w swoich ciążach tez jestescie takie zakręcone? bo ja ostatnio robiłam nalesniki meksykanskie i doa ciasta doadałam cukru waniliowego:zawstydzona/y: i jeszcze kupilam na wymainę zapas do odswiezacza, ale dziwnym sposobem wyrzuciałam ten pełny...Czy tylko ja tak mam?

Angelus, syt. nie zazdroszczę:no: Ale swojego gina do porodu mieć chyba nie musisz...co??
No niby nie muszę, zresztą chyba nie udałoby mi się tego tak załatwić. Ale on więcej czasu normalnie w szpitalu spędza niż w domu, więc zawsze tak jakoś raźniej ze świadomością,że jest na miejscu i że wszystkiego dopilnuje, a tak trochę kicha:baffled::baffled:

sylwia 781122
skąd ja to znam odkąd się przeprowadziłam do Gdyni to mi regularnie się rodzina ( dawno nie widziana i trochę zapomniana) nagle objawia, że oni by bardzo chętnie w ogóle, nie ma tak dobrze.. zresztą co ja jestem hotel poza tym nie mam warunków i siły na tabuny gości, póki co ograniczam się do rodziców i rodzeństwa a oni i tak nie nadużywają gościnności choć w ich przypadku wcale mi by to nie przeszkadzało. W tym roku hitem byli znajomi z 6 wody po kisielu (ci z tych co raz w życiu widziałam ) co chcieli na opnera się wcisnąć, czasem się zastanawiam czy ludzie nie maja za grosz wstydu

Kerna
2012- tylko mam nadzieje ze filmu nie widziałaś i ze koleżanka nie polecała ;-)

Witam się wieczorowo.

Witam nowe mamusie:-)

Mnie dziś młoda dała popalić, skopała mi piszczoszke że ledwo chodzić mogłam;-)
Po wczorajszej wizycie doszliśmy z mendżem do wniosku że idziemy za tydzień na 4d bo mój gin nic a nic się nie postarał:angry:Ani słowa o łożysku, wodach, zmierzył małą na łapu capu i ponoć ma 2 kilo. Następna wizyta za miesiąc i pierwsze ktg.
Miłego wieczorku i kolorowych :tak:

Alfowa tez tak mam , ja ostatnio znalazlam kluczyki od auta w lodowce, za to zapadam dodatkowo na alfabetyzm wtorny, robie tyle bledowi zjadam literki ,ze sama jestem tym przerazona

no laski już trochę mi przechodzi wstrząs:-)
Angelus jasne, że lepiej z kimś znajomym rodzić, ale nawet bez niego wsio bedzie ok:tak: Ja pierwsze rodziłam w całkiem obcym szpitalu, i tylko męża znałam na sali..dlatego teraz nawet jak nie trafiena moja ginkę to luzik...byle, zeby tylko nie taka jedna...jak leżałam wtedy na szwie to dwa dni zastanawiałyśmy sięco to jest:-D Kobieta??? Facet??? Zombi???:szok::-D OOoooo przy niej rodzic nie kcem:no::no::no::no:

Co do zakręcenia ciążowego...ja to jestem chyba ekspert:-D Wszsytkeigo zapominam, cukeir waniliowy w cieście też miałam:-D Zakupy to katastrofa bo zawsze czegoszapomnę..na wizytę do ginka to zawsze coś...ona juztylko sie śmieje:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Fajnie jest tak jak Saraa wiedzieć kiedy się urodzi ale ja mam mieszane uczucia co do cesarki. Chyba za dużo się nasłuchałam i to dlatego ale może wy mnie wyprowadzicie z błędu. Jak to jest z planowaną cesarką a pojawieniem się mleka bo na ten temat słyszałam już milion rzeczy i nie wiem co jest prawdą.
Powiedziano mi , ze po 4 godzinach moge juz przystawiac dzidziusia do piersi. Po pierwszym porodzie naturalnym pokarm pojawil sie tez dopiero po 6 godzinach

witajcie ja tak szybko

Sara jak ja Ci zazdroszcze cesarki......

.
Jak tak bardzo chcesz cesarki to nie mozesz lekarzowi zakrecic , ze po pierwszym porodzie tak popekalas , ze masz problemy z utrzymaniem stolca ( u mnie to niestety prawda i stad ta cesarka , zeby sie moj stan nie pogorszyl)
Witam

koleżanka tak mi nagadała o końcu swiata że teraz siedze i próbuję się uspokoić:baffled: Nie wiem co mam myśleć..i nie mogę sobie jakoś logicznie wytłumaczyć i po prostu sieuspokoić..nagadała mi o tym całym Nostradamusie i wojnach i 2012roku że wyszłam blada..jakoś jestem wrażliwa na takie tematy...dziewczyny dajcie mi po twarzy bo normalnie dzis chyba nie zasnę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No i zapomniałabym o Waszych wizytach!! Asiek Przynajmniej kloca nie bedziesz wypychać pół dnia;-):-)
Witaj w klubie, ja tez ten koniec swiata przerabialam w tej ciazy i tez jestem wrazliwa na te tematy. Ale odkad pamietam to ciagle sie pojawialy daty konca swiata slynny np 2000 rok. Wiesz prawdziwej daty nikt nie zna, Nostradamus dla mnie nie jest zadnym prorokiem ( poza tym do tych jego przepowiedni bardzo czesto dopisuje sie rozne fakty , ktore pasuja do okreslonych wydarzen tu mam namysli zamach w stanach , tez mowiono, ze Nostradamus to przewidzial a wcale nie bylo nic takiego w jego przepowiedniach), jedyna rzecza , w ktora wierze jest Biblia a wg niej jeszcze bardzo duzo rzeczy sie musi wydarzyc zanim nastapi koniec. Nie sluchaj glupot i nie czytaj w necie bo tam tez niepotrzebnie nakrecaja. Ja juz nie czytam takich glupot
Dziewczyny dzieki za kciukasy !!! Z Kaska wszystko ok poprostu ma leniwe dni i sie malo rusza :)
SAARA JA TEZ MAM CESARKE 1 WRZESNIA O 8.00 RANO !!! ale jaja bedziemy rodzily razem !!!

Odezwe sie jutro bo dzisiaj juz padam na pyszczydlo ....

Bedziemy sie wspierac duchowo haha

Ostatnia edycja:
Do góry