Witam porannie, zwlec się z łóżka nie mogłam, no ale zasnęłam po 2 w nocy, czytałam w łóżku i zasnąć nie moglam,trochę problemów i głowa zaprzątnięta zupełnie. Martwię się, bo jak nie ma auta nie robimy nic w mieszkaniu, nie ma jak dojechać z narzedziami i farbami. Także wszystko stoi, a mnie się chce płakac z bezradności. Kiepski mam dzisiaj nastrój, własciwie od przedwczoraj...Ech, smutku mijaj.
Asiek - trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Magdah - cieszę się, że wizyta udana :-)
Ja dzisiaj od rana walczę z katarem, jak to zwykle u mnie bywa. Jak mi przejdzie to wezmę się wreszcie do jakiejś pracy. Wczoraj przez cały dzień mierzyłam po posiłkach poziom cukru (normalnie robię to wyrywkowo) i cały czas był w granicach 100-110, czyli chyba nie najgorzej. Na czczo 72.
Dagna i mnie męczy katar od wczoraj, i to chyba juz nie jest ten sienny, ech :-(
Poziom cukrów masz bdb! Spokojnie , możesz zjeść jagodziankę
Ale bym wszamała,
Onionek narobił mi smaczka ;-)
Magdah - super, że wizyta udana :-)
Gaja- odpoczywaj! Ja ze dwa razy miałam taki odlocik z zasłabnięciem, jeden z nich to po glukozie 75, myslałam że zemdleję. Drugi raz także w supermarkecie, jak stałam w kolejce, ale kucneła pooddychałam i przeszło, ale odczucie bardzo nieprzyjemne.
Kerna- alem ciekawa Twojej metamorfozy :-)
Widze, że kilka z nas nabyło zielona wanienkę z Disneya( Biedronki) i ja mam zieloną :-)
Witam porannie , Kerna ciekawa jestem jak twoja fryzurka ???? Gaja uwazaj na siebie !!! Ja dzisiaj na 13 gonie do szpitala bo moj gin ma dyzur , chce zeby mi zrobil KTG i USG bo prawie nie czuje ruchow Kaski i dziwnie boli a w zasadzie piecze mnie dol brzucha. Prawdopodobnie panikuje i nakrecilam sie czytajac neta , ale wole dmuchac na zimne. Milego dnia brzuchatki !!!
Trixi,
Asiek100- powodzenia na wizycie, kciuki zaciśnięte! :-)
Dobrego dnia !