reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Asiek - trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Magdah - cieszę się, że wizyta udana :-)

Ja dzisiaj od rana walczę z katarem, jak to zwykle u mnie bywa. Jak mi przejdzie to wezmę się wreszcie do jakiejś pracy. Wczoraj przez cały dzień mierzyłam po posiłkach poziom cukru (normalnie robię to wyrywkowo) i cały czas był w granicach 100-110, czyli chyba nie najgorzej. Na czczo 72.

reklama
Hej dziewczyny,
dopiero wstałam.
Czuję sie lepiej :) I naprawdę nie mam pojęcia od czego dostałam az takiego ataku, mówiłam mężowi że teraz wiem jak sie czują osoby które sie topią albo są duszone :/ Straszne uczucie. Na szczęście mały się rusza :) A wiecie co jaka znieczulica, bo zanim małż mnie wziął na kolana to był w WC i sama na tej ławce leżałam zlana potem i kupa ludzi w centrum handlowym i nikt sie nie spytał czy pomóc :/ Masakra, mogłabym tam zejść a myśleliby że nawalona albo co.
No i znów mam leżeć dużoooo.

Witam ;-)
gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze ;-)
dziewczyny aż nie moge w to uwierzyć ale do mojego porodu pozostało mi tylko 1,5 miesiaca,a czas tak szybko leci,już sie nie mogę doczekać.
Wizyte mam 4.08 i strasznie sie denerwuje czy moja ginka położy mnie na oddział;-( oby nie!!!!! A 9.08 mam usg i wkońcu zobacze moja kruszynke i dowiem sie ile już waży;-)

kerna czekam z niecierpliwościa na fotki ,jestem taka ciekawa;-)

ja dzisiaj przez pół nocy miałam skurcze ale kompletnie bezbolesne ,chyba macica sie przygotowuje

Witam kawkowo

Znowu leje za oknem... Ta pogoda jest dobijająca jak nie upał to zimno.

co do lumpków ja nigdy nie umiałam po nich chodzić w ogóle mam jakiś uraz chyba jeszcze z dzieciństwa bo takie sklepy dla mnie zawsze śmierdziały nie pytajcie dlaczego. Czasem zdaży mi się wejść bo ktoś coś potrzebuje, ale nadal jakoś do mnie nie przemawiają niestety.

U mnie tez pada, niestety.

A co do lumpków, ja tez nie chodziłam, odczucia miałam podobne do Twoich. Ale jak zaczełam pisac na bb, i co rusz dziewczyny wstawiały jakies fajne ciuszki, to z siostra zaczełysmy czasami jezdzic. I troszke ciuszków kupiłysmy. Naprawde sa super, i w zyciu bym nie powiedziała ze z lumpka, wygladaja jak nowe.
Zawsze jezdziłysmy juz po dostawie, a w poniedziałek pojechałysmy przed otwarciem, to w szoku byłam:szok:, taka kolejka pod sklepem, ze 40 kobitek. Zaczym ja zaczełam ogladac, niektóre babki miały pełne rece ciuchów:baffled:.

Witam dziewuszki porannie, deszczowo :-)

Wybieglam wrecz z lozka z ogromna jazda na drozdzowke i paczka, wiec wlozylam na siebie cokolwiek i wrocilam juz z piekarni z bulka jagodzianka i paczkiem wlasnie.. :-)

Magdah - gratuluje udanej wizyty :-)

Jesli chodzi o ciuszki z lumpka to ja wczoraj tez kupilam dwie bluzeczki na dlugi rekawek, jedna z napisem Santa's Little Helper i wizerunkiem reniferka, do tego spodenki dresowe.. a wszystkie 3 sztuki za 11 pln :-)

Milego dzionka i udanych wizyt.

Gaja - tak to u nas jest. Ludzie są strasznie nieczuli na krzywdę innych. A jak widzą ciężarną, z którą się coś dzieje niedobrego to tym bardziej powinni szybko reagować.
Znów masz leżeć? Ale to już pewnie niedługo, ważne, że wszystko w porządku!

Wstrętnamałpa - zazdroszczę ci, że potrafisz tak długo spać. Ja się budzę strasznie wcześnie a potem chodzę i ziewam, a spać nie mogę.

Witam ;-)

ja dzisiaj przez pół nocy miałam skurcze ale kompletnie bezbolesne ,chyba macica sie przygotowuje

Mi w nocy, szczególnie jak przekrecam sie z boku na bok, to twardnieje brzuch. Czy to skurcze to nie wiem, ale bolec, nie boli. Wiec moze podobnie jak u Ciebie, macica sie przygotowuje. Ale oby sie tak przygotowywała az do wrzesnia.

Wybieglam wrecz z lozka z ogromna jazda na drozdzowke i paczka, wiec wlozylam na siebie cokolwiek i wrocilam juz z piekarni z bulka jagodzianka i paczkiem wlasnie.. :-)

(...)

Jesli chodzi o ciuszki z lumpka to ja wczoraj tez kupilam dwie bluzeczki na dlugi rekawek, jedna z napisem Santa's Little Helper i wizerunkiem reniferka, do tego spodenki dresowe.. a wszystkie 3 sztuki za 11 pln :-)

Osz Ty - aleś mi narobiła smaka na jagodziankę! Przypomniało mi się jak kupowałam czasem takie babeczki w pudełku do zrobienia - coś a'la muffinki właśnie jagodowe i były rewelacyjne - w domu unosił się zapach jagód i zjadało się je od razu na gorąco, bo były takie pycha (podobno zimne to już takie sobie)!

Wklej zdjęcia ciuszków!

Co do lumpków, to ja nie umiem znaleźć niczego fajnego, koło mnie są takie nie do szperania, tylko z wycenionymi rzeczami i ceny masakryczne.

Kasik - mi też twardnieje czasami brzuch, jak się w nocy przekręcam na drugi bok. To chyba normalne.

reklama
Wiesz Dagna, jaka mialam ochote na te drozdzowy, przysnily mi sie normalnie z rana :-) A co do Muffinek, to ja tez czasem je robie - ale dobre sa tylko cieple :-)

Ciuszki wkleje, jak wyschna - bo przeciez do nocy wczoraj pranie robilam :-D w ta pogode nic nie schnie..

Ja w ogole mialam dzis w nocy mala przerwe w snie, obudzilam sie o 3 i czulam sie wyspana, do 6 patrzylam w sufit, potem szukalam po domu kota bo gdzies zwial .. ehh.. wszystko mi sie poprzestawialo..

Do góry