reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

czesc
gaja, uważaj na siebie.
ja tez kiedys musialam biegiem wyjsc ze sklepu, bo zaczęło mi szumiec w uszach i jakoś tak słabo mi sie zrobilo...
magdah, gaja, fajnie ,ze ok po usg:-)

moj małz wczoraj zniósl mi wiekszosc rzeczy ze strychu. Nawet nie wiedziałam,ze tyle tego sie uzbierało:szok:Przez pierwsze m-ce to nic nie kupie z ubranek. potem moze byc problem-chłopaka jakos tak głupio ubrac na rózowo:crazy:
A do lumpka jakiegos tez musze skoczyc, bo Biance chciałabym kupić jakies ubranka do łazenia po domku i po podwórku:-)

reklama
Czesc

Ja dzis zrobiłam zakupy na astronomiczna sumę 4,50zł.
Cos mnie napadło zajrzeć do lumpka a tam śliczne różowe sztruksiki ( 2 zł) ,portaski bawełniane różowe(1,50 zł) do tego polarek biały z kwiatkami (1 zł) wszystkie ciuszki jak nowe.
Mała rzecz a cieszy...

Pysia to zaszalałas. A tak na serio to ja ostatnio tez bardziej ciesze sie z rzeczy upolowanych w lumpku, niz tych nowych kupowanych w sklepie.

Dzień dobry:-)
Ja też wczoraj USG miałam i wszystko ok, a maleństwo moje waży 2 kg:tak:

To super, ze wszystko ok.

Witam mamusie
ja dzis mam dzien "wariata"
najpierw zawoze niunie do teściowej, później lece do diabetologa a następnie mam wizyte u gin... ciekawe czy podłączy mnie do KTG....

Powodzonka na wizytach

Gaja, a co tam u Ciebie. Jak sie dzisiaj czujesz?

Kerna odwazna z Ciebie babeczka. Ja to ciagle blond pasemka, i brak odwagi na jakakolwiek zmiane. Wstawiaj foteczki...

Wczoraj z siostra byłysmy u kolezanki, i siostra dostała od niej pełno ciuszków dla Oli, i wiekszosc z lumpka. Cudne wszystkie, nawet sukieneczke, która nadaje sie do chrztu, taka biała, lniana. Nawet dla mnie, jak bym miała chłopca, ma duzo ciuszków. Ona jak juz jest w lumpku to jak cos jej sie spodoba, i jest jak nowe, to kupuje, niewazne, ze ma córcie, mowi, ze zawsze sie komus przyda.
Chyba czesciej zaczne zagladac do lumpeksów:tak:

Miłego dnia dziewczynki, i udanych wizyt dla reszty:tak:

Witam porannie

Gaja uważaj na siebie i duuuużo odpoczywaj - to teraz wskazane , i napisz jak tam się dziś czujesz.

kerna czekam na fotki nowej fryzurki:tak:, ja też zawsze miałam takie pomysły, całe zycie włosy blond i nagle pomysł na brąz, pochodziłam miesiąc i nie wytrzymałam, spowrotem blond, ale za rok znowu coś mnie wzieło i znowu zaszalałam z brazem i tak wkoło, ale w tym roku sobie odpuściłam eksperymenty i nie zmieniam juz kolorku.

Ja po luimpeksach nie umiem chodzic, tzn. nie umiem nic znaleźc, zresztą u nas mało fajnych lumpków, a jak kiedyś cos ładnego znalazłm dla dzidzi to kosztowało tyle co w sklepie:no:więc bez sensu

a do mnie mama wczoraj zadzwoniła i mówi ze kupiła mi wanienkę- zieloną, zastanawiam się czy to nie ta z biedronki.

Życzę spokojnego dnia i udanych dzisiejszych wizyt.

Witam
Oj jestem cała połamana kości w kolanach mnie bolą nawet w nocy a w dzień mogę pomarzyć aby założyć nogę na nogę.
Do tego w środku tam od dołu mnie ciągnie wszystko.
Nic nie ma co się użalać.
Zjadam śniadanko i zmykam do Pepco muszę kupić kieckę małej laluni na roczek a tam mają fajne za 19,99 takie balowe białe i różowe.

Miłego dnia
Kciukasy za wizyty dzisiejsze mocno zaciśnięte.

Skrzaciku pozdrów Gizelkę

dzień dobry
asiek powodzenia na wizycie, trzymam kciuki!!!!!

magdah gratki udanej wizyty, ale duża już ta twoja dzidzia:tak:

kerna dawaj fotki nowej fryzurki!!!!!

a ja dzisiaj z mężem na firmie jestem gdzie dawno już nie byłam i musiałam zmienić trochę klimat żeby nie mieć zbyt dużo czasu na myślenie....i jest mi dobrze powiem szczerze...
jeszcze z mężem pojadę do centrum handlowego po małe zakupy...mam dziwną obawę, że to ostatnie 3 tyg. gdzie jestem mobilna i mogę sama na zakupy wyskoczyc bo brzuch mi się tak bardzo obniżył, ze jak siedzę czuję go na udach:szok: a sporo spraw jeszcze niedokończonych;-)

Witam kawkowo

Znowu leje za oknem... Ta pogoda jest dobijająca jak nie upał to zimno.

pysia faktycznie w pepco jest kilka ładnych rzeczy dla dzieciaczków i w przyzwoitych cenach.

co do lumpków ja nigdy nie umiałam po nich chodzić w ogóle mam jakiś uraz chyba jeszcze z dzieciństwa bo takie sklepy dla mnie zawsze śmierdziały nie pytajcie dlaczego. Czasem zdaży mi się wejść bo ktoś coś potrzebuje, ale nadal jakoś do mnie nie przemawiają niestety.

Wdanych wizyt dziewczyny!

Gussia to pewnie z biedronki :-) , ja tez wczoraj ją kupiłam i tez zielona, fajna no i cena również fajna. Tylko na razie co większe rzeczy wywoże do teściów bo musimy podłogę w sypialni dokończyć i nie mamy gdzie się zmieścić z naszymi bambetlami. Wczorajszy dzień miałam koszmarny , wszystko przez to , że moje dziecko postanowiło dołozyć mi zmartwień i przez cały dzień ani trochę się nie ruszało, przez co ja oczywiście w panikę wpadałam i nerwowa byłam i beczałam wczoraj z byle powodu. A jak położyłam się spać to mały złośnik zaczął uklepywanie pęcherza. :-D

Dziś idę odebrać wyniki , mam nadzieję że będą w normie.
Powodzenia dziewczyny na wizytach!!!

reklama
:sorry2:my dopiero wstałyśmy:-) ale z nas śpioszki...ale korzystam póki mogę bo niebawem sobie tak słodko z młodą nie pośpię:rofl2:
Asiek powodzonka na wizycie!!! ja idę w poniedziałek ale wiem, że to jeszcze nie ta moja upragniona bo usg ginek mi zrobi dopiero nastepnym razem!!!
Hmmmm...tak się zastanawiam czy dziś nie wyskoczyć na jakieś maluszkowe zakupki-pajacyki by się jakieś fajne przydały a może zamówię z neta?? Dziura budżetowa rośnie ale trudno połatamy po porodzie:-p

Do góry