reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Gaja- super,że z maluszkiem wsio ok i że się na strachu skończyło to twoje zasłabnięcie.

Kerna-jestem ciekawa jak wyglądasz teraz

Ja dzis zrobiłam zakupy na astronomiczna sumę 4,50zł.
Cos mnie napadło zajrzeć do lumpka a tam śliczne różowe sztruksiki ( 2 zł) ,portaski bawełniane różowe(1,50 zł) do tego polarek biały z kwiatkami (1 zł) wszystkie ciuszki jak nowe.
Mała rzecz a cieszy...
Spokojnych nocek wam życzę.

reklama
Oj widze że jakoś sie rozruszałyście. To dobrze. Przyłączam sie to asiek. Musimy jakoś sie pozbierać mimo że i ja i Gizelka jesteśmy smutne.
Kerna bardzo dobrze zrobiłaś z tym wpisem Pati i córci.
Gaja biedna jestes tyle stresów przechodzisz. Myśle że napewno dziecko urodzi sie duże i nie przejmuj sie tak tym usg bo to tylko maszyna.
Dobranoc kochane.

Witam!
Jestem tu nowa...Wlasnie przeczytalam o tej tragedii:(to straszne:(
Sama rok temu stracilam mame:(

Moze sie przestawie,co prawda nie naleze do wrzesnioweczek ale ludzie przy takiej tragedi jakos sie jednocza...
Nazywam sie Ewa jestem z Zamościa i mam juz poltora roczna córe,teraz chcialabym miec drugie malenstwo niesttey lecze sie z depresji i przy tych lekach nie moge:( Bede do was czesto zaglodac;)

Chcialabym sie dowiedziec jeszcze skad ta dziewczyna byla?,poniewaz chcialam zlozyc kondolencje rodzinie na nk ale nie moge znealesc.Pozdrawiam

Gaja odpoczywaj dużo myślę że to gorsze samopoczucie to przez stres przez wizytę i takie tam. Oszczędzaj się dziewczyno!!!

Ja dziś jak byłam w biedronce to oglądałam wanienke i zapewne gdyby ie fakt że wcześniej już kupiłam to bym wzieła właśnie tą. Ale też zieloną kupiłam :) Ja jestem skonana dziewczyny ide się położyć. Wszystkim życzę spokonej i przespanej nocy!!! Przynajmniej lepszej niż popszedniej. Buziaki do usłyszenia jutro.

Dzień dobry:-)
przefarbowałam siez brunekti na blondynke....
Wow! To odważnie!!! Zaplanowałaś to sobie dokładnie czy działałaś pod wpływem impulsu?

GAJA! Super, że badanie ok. Dziś obowiązkowo odpoczywaj i pij dużo wody!

Ja też wczoraj USG miałam i wszystko ok, a maleństwo moje waży 2 kg:tak:

reklama
Witam mamusie
równiez czekam na fotki nowej fury i włosków....

ja dzis mam dzien "wariata"
najpierw zawoze niunie do teściowej, później lece do diabetologa a następnie mam wizyte u gin... ciekawe czy podłączy mnie do KTG....

miłego dnia mamusie.......

Do góry