reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
niezle Lila:-D

planujesz szybciutki porod i myk na weselicho:rofl2:
fajne nastawienie i pewnie tak sie stanie i jeszcze bedziesz wygladac jak gwiazda z plaskim brzuszkiem i fajnym biustem:tak::tak::tak:

Witam.
Niemozliwe, Ja dzis pierwsza?
Spać nie moge i szlag mnie trafia bo czuje sie niewyspana, ale obudziłam sie o 5.00 jak mój sie szykował do pracy i dupa, juz zasnac nie moge...grrrrr

Witam porannie
ja tez spac nie mogę, mój S. mnie niechcący obudził, zrobił mi herbatkę i przyniósł drożdżóweczki ze sklepu więc zjadłam, a teraz czuje ze niepotrzebnie bo już nie zasne napewno, u nas dziś słoneczko, ale gorąco nie jest- mam nadzieję :)

Wszystkim brzuchatkom życzę udanych dzisiejszych wizyt i miłego dnia

Witam! Dawno mnie tu nie było, ale to przez pobyt teściowej u nas. Cały tydzień, a dzisiaj wyjechała i wróci dopiero za tydzień, więc trochę życia codziennego i normalnych obiadów, bo niestety obiady teściowej średnio mi pasują ;/ Teraz muszę posprzątać, bo w domu przez tą wizytę sajgon... Mimo, że kobieta u siebie jest pedantką to u nas nie bardzo. Ciuchy porozrzucane, ja zdążę poodkurzać ona w butach do pokoju... Ehhh...
Później postaram się nadrobić chociaż część zaległości co u was słychać.

Udanych wizyt i miłego dnia!!

witam poranne ciężarówki :-)
Mnie mój B też obudził swoją krzątaniną i nie mogłam zasnąć. Poszłam sobie po świeże bułeczki wszamałam je i teraz kawka a potem rozpiska co ja dziś mam do zrobienia. Planuję wreszcie wziąć się za pranie ubranek , pierw muszę je tylko ( albo aż ) posegregować.

Do miłego

Witam poniedziałkowo.

Kawka zaparzona, słoneczko za oknem, można pięknie rozpocząć dzień. Zaraz poczytam co u was od wczoraj się wydarzyło:-) Pięknego dzionka kochane:-)

Agim, ona rodziła w tym szpitalu co ja i tutaj jesli nie jest to pierwsza ciąża, to nie robią cc :szok: lekarka na usg powiedziała mi że przy kolejnej ciąży nie ma zagrożenia dla dziecka i dlatego nie wykonują cc (a tym że kobieta się mmęczy nikt się nie martwi). Ale z tego co słyszę i czytam to zagrożenie dla dziecka jest i to duże. Tak więc ja muszę w razie czego szukać lekarza który da mi wskazanie do cc. Myślę, że spróbuję u okulisty. Ale mam nadzieję, że dzidzia oszczędzi mi stresów i się obróci jak należy.

Życzę ci kochana z całej siły aby maleństwo się obróciło:tak::tak::tak:A lekarze w twoim szpitalu są chyba niepoważni:angry:

witam z rana!!!!!
Ja znów mam jakiegoś powera i spać nie mogę, muszę jakieś pranie zrobić czy coś bo mnie nosi:-D a to moze dlatego, że od rana zjadłam kilka słodkości:zawstydzona/y:;-) ale jak tak lubię!!!!!!! dzieciaki śpią więc spadam porobić i po bułeczki na śniadanie,ale potem do was zajrzę...aha jak synek wstanie to mi fotkę w sukience weselnej zrobi to wrzucę na odpowiedni wątek fotek, bo wczoraj już nie miał kto pstryknąć, mój padł:-D
Miłego dnia kochane, bezstresowego!!!!!

czesc dziewczynki

ja dzis na 8.30 mialam szkole rodzenia, spotkanie na ktore czekam chyba od miesiaca maja mowic o walizce do szpitala, ale jak sie obudzialam to tak mnie plecy bolaly, bola jeszcze zreszta, kolana i brzuch ze sobie odpuscilam, dzis o 12 mam usg to sie wyzale lekarzowi zobaczymy co powie...

milego dnia dziewczynki bez boli i skurczy i takich tam :)

reklama
Witam dziewczy!!

Ile ja mam do nadrobienia na bb, a nie było mnie tylko od piątku. Mam nadzieję że wszystko u was ok!! Ja w sobotę miałam potężną impreze w domu 85 urodziny babci ponad 25 osob w domu po prosyu szał ale było wspaniale babcia zachwycona aż poplakała się ze szczęścia bo nawet prawnuczek przyjechała dla niej z rodzicami ponad 300 km ,a ona nie miała pojęcia o przyjęciu. Ponadto była też kuzynka z córeczką która ma troszkę ponad rok i okazuje się że ma dla mnie pełno rzeczy więc chwilowo się wstrzymuję z zakupami :) Niektóre ciuszki będą pewnie za małe bo ona miala wcześniaczkę i zaczynała od rozmiaru 52 :szok:.
Ja w piątek zaliczyłam jeszcze wizyte u diabetologa i podniosła mi pani troszkę insulinę. Poza tym wszystko ok. Pogoda też jak dla mnie sprzyjająca chłodno wręcz zimno bo 15 stopni najważniejsze że nie pada i upałów nie ma przynajmniej chwila wytchnienia.

Pozdrawiam wszystkie jak czas mi pozwoli to nadrobie wasze posty!!!
Miłego dnia!!!

Do góry