reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dobry wieczor
Beniaminko gratki wozka,moj tez ju stoi w domciu,przyplatalam go z piwnicy przed samym wyjazdem nad morze,wymylam i czeka na lokatorke
co do porodow posladkowych to nawet nie czytam,wole nie wiedziec jakby co bo z ruchow to glowka w gorze,chyba ze sie myle
jutro rano jade do zakaznika
w srode wizyta u gina i mam nadzieje ze usg
Beniaminko gratki wozka,moj tez ju stoi w domciu,przyplatalam go z piwnicy przed samym wyjazdem nad morze,wymylam i czeka na lokatorke
co do porodow posladkowych to nawet nie czytam,wole nie wiedziec jakby co bo z ruchow to glowka w gorze,chyba ze sie myle
Witam wieczornie :-)
My dzisiaj z mężem mieliśmy kłopotów mieszkaniowych ciąg dalszy... oglądaliśmy dwa mieszkania ale żadne nam nie pasowało chociaż tak naprawdę to jedno nam pasowało i to bardzo ale było całkowicie do remontu... malowanie itp. to jeszcze byśmy jakoś przeżyli ale tam była cała hydraulika w łazience do zrobienia :-( a na to nas nie stać tym bardziej że nie wiemy co tak dokładnie jest do zrobienia i ile to by kosztowało no i bez specjalisty ani rusz... mieszkanie naprawdę świetne 3 pokoje łazienka z ubikacją i mała kuchenka z takim "okienkiem" do jednego pokoju, do tego parter i atrakcyjna cena...eh... nie wiem czy jednak się nie zdecydować na to mieszkanko...
Miłego wieczorku piękne :-)
My dzisiaj z mężem mieliśmy kłopotów mieszkaniowych ciąg dalszy... oglądaliśmy dwa mieszkania ale żadne nam nie pasowało chociaż tak naprawdę to jedno nam pasowało i to bardzo ale było całkowicie do remontu... malowanie itp. to jeszcze byśmy jakoś przeżyli ale tam była cała hydraulika w łazience do zrobienia :-( a na to nas nie stać tym bardziej że nie wiemy co tak dokładnie jest do zrobienia i ile to by kosztowało no i bez specjalisty ani rusz... mieszkanie naprawdę świetne 3 pokoje łazienka z ubikacją i mała kuchenka z takim "okienkiem" do jednego pokoju, do tego parter i atrakcyjna cena...eh... nie wiem czy jednak się nie zdecydować na to mieszkanko...
Witam brzuchatki ale miałam do nadrabiania 13 stron, a nie było mnie 2 dni.
my na weekend byliśmy u moich rodziców na wiosce, deszcz padał- tak narzekałam na pogodę i wkońcu się rozpadało ale wtedy kiedy chciałam troszkę słoneczka.
Najadłam się malin prosto z krzaka że jeszcze mnie brzuch boli.
alcia- życzę udanego urlopu i miłej zabawy na weselu
85justyna- może zdecydujcie sią na to mieszkanko, może macie kogoś znajomego kto by zrobił tą hydraulikę i było by tamniej.
ide poczytac pozostałe wątki , życze miłego wieczorku
my na weekend byliśmy u moich rodziców na wiosce, deszcz padał- tak narzekałam na pogodę i wkońcu się rozpadało ale wtedy kiedy chciałam troszkę słoneczka.
85justyna- może zdecydujcie sią na to mieszkanko, może macie kogoś znajomego kto by zrobił tą hydraulikę i było by tamniej.
Anja78
matka superstar
justynka, a to mieszkanie do kupienie czy wynajem?
hydraulika nie jest az taka droga do zrobienia,szybko idzie jak traficie na kogos dobrego,
pomalujecie i macie fajnie zrobione mieszkanko, a skoro wam pasuje oprocz tej hydro-bierzcie.
hydro lepiej i szybciej i taniej sie robi niz np elektryke
spokojnie zdarzycie wyremontowac do wrzesnia
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Kochana ja miałam w pierwszej ciąży takie ataki co noc Myślałam, że zemrę jak wstawałam do kibelka. ani sięwyprostować, ani odetchnąć...ale wyczaiłam czym to było spowodowane Za każdym razem jak jadłam na krótko przed snem. Potem starałam się odczekać i poruszać trochę po ostatnim jedzonku i nawet jak bóle były to juznie takie dokuczliweMoże to jest pomysł;-)cześć dziewczynki, specjalne powitania dla urlopowiczek po powrocie :-)
powiedzcie mi czy spotkałyście się z czymś takim.. rano po wstaniu, mam straszne skurcze żołądka... wcześniej były mniej bolesne.. teraz to tak boli, ze wyję prawie... potem przechodzi..
dobrego dnia
Ja kolejny dzień jakos przetrwałam. nudno, synek schizy miał bo w domu cały dzień przesiedzieliśmy. Już nawet granie na gitarze nie pomagało
A co do wesela....
Mam zaproszenie na połowe sierpniano i co teraz??? Szew mi ściagają jakoś 20któregoś..no i co..iść.....kurcze to moja dobra kumpela..poszłabym..chociaż pogadać i zobaczyć ludziAle trzeba daćwcześniej dwa tyg. znać a dwa tyg. to mnóstwo czasu i wszystko może się zdarzyć
Z tym porodem pośladkowym to katastrofa jakaśNie wyobrażam sobie Dorotka myślisz, że u Ciebie też mała "siedzi"??
kerna
http://www.lauraziobro.pl
gusia a kto to wie co to będzie za miesiac..nie chcę, żeby straciła kasę bo potem to już za późno bedzie. A poszłąbym kurcze..pojeść ciasteczek i posłuchac o czerwonych kropeczkach i zielonych jabłuszkach
onionek
happy mama
dobry wieczor
Powodzenia u zakaznika :-)
Jak to mieszkanko do kupienia i bardzo sie podoba to bierzcie a hydraulika to tak, jak laski pisza chyba nie taka straszna sprawa :-)
kerna ja bym poszła na wesele, troszkę odskoczni od codziennego życia, jeśli dobrze się czujesz i nic ci nie dolega to czemu nie
Ja bym nie poszla ;-) My mielismy zaproszenie na wesele wczoraj - daleko poza miastem i zdecydowalismy, ze nie idziemy.. Ja wytrzymuje w warunkach spokoju max do polnocy, a tam 140 osob biesiadujacych z glosna muza to mogloby byc dla mnie zabojstwo. No, ale np. Lilu dala rade i jest ok.. wiec nie wiem, wszystko zalezy od Twojego samopoczucia..
Moj maly dzis tak kopie ostro, albo wierci sie - bo juz nie wiem, jak to okreslic - ze wymiekam. Wszystko mnie boli, az mam kwasna mine.. Poza tym naszla mnie pod wieczor taka chec na niezdrowa zupe chinska, ze lecialam do sklepu po amore pomidore :-) Mam nadzieje, ze maluszek wybaczy mi to niezdrowe zarcie hehe..
reklama
Beniaminka
Fanka BB :)
To mnie uspokoiłyście z wózeczkiem Tako, jeśli sprawdzony to tylko się cieszę :-)
U nas od piatku zimno, dzisiaj sporo pada, ale nie narzekam, przynajmniej nie ma tych upałów, tylko cisnienie mam niskie i spać się chce bardzo. Pospałam do 20 i teraz bedę fikała w nocy ;-)
Kerna, jesli super kumpelka i masz ochote pójść, to czemu nie ? Najwyżej wrócicie gdy bedzeisz chciała się już położyć, ale te pszynosci i smiech, zabawa- to poprawia samopoczucie, ja bym chyba się skusiła, to zalezy jak się czujesz na dzisiaj...
Dorotko, dobrych wiesci u zakaźniaka i miłego dnia pracy po urlopie jutro!
Dziewczyny, a co u Skrzata i Gizeli i jedn i druga zamilkły, normalnie się martwię :-(
U nas od piatku zimno, dzisiaj sporo pada, ale nie narzekam, przynajmniej nie ma tych upałów, tylko cisnienie mam niskie i spać się chce bardzo. Pospałam do 20 i teraz bedę fikała w nocy ;-)
Justyna, a może warto ? Zwłaszcza że cena dla Was atrakcyjna, z reguły w mieszkaniach jest coś do zrobienia, hydraulika to jest trochę grzebania, ale jak napisała Anja z elektryką bywa gorzej i drożej. Tylko, żeby miec kogoś kto niedrogo podłubie kilka dni.Witam wieczornie :-)
Guusia ale Ci zazdroszczę pobytu na wsi, uwielbiam pasjami wieś, owoce, jarzynki i te zwierzątka. A maliny dzisiaj kupiłam, drogie pieronsko ale nie moglam sie powstrzymac, w koncu niewiele mi wolno zjeść. We czawrtek widzialam w warzywniaku jeszcze ładne czeresnie, ale cana...18 zl za kg i pytałam o robaczki czy są, i pani jakoś dziwnie kiwała głową i nie wzięłam. Teraz czekamy na dobre , polskie śliweczki :-)Witam brzuchatki ale miałam do nadrabiania 13 stron, a nie było mnie 2 dni.
Kerna, jesli super kumpelka i masz ochote pójść, to czemu nie ? Najwyżej wrócicie gdy bedzeisz chciała się już położyć, ale te pszynosci i smiech, zabawa- to poprawia samopoczucie, ja bym chyba się skusiła, to zalezy jak się czujesz na dzisiaj...
Dorotko, dobrych wiesci u zakaźniaka i miłego dnia pracy po urlopie jutro!
Dziewczyny, a co u Skrzata i Gizeli i jedn i druga zamilkły, normalnie się martwię :-(
Ostatnia edycja: