reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
dobry wieczor

Beniaminko gratki wozka,moj tez ju stoi w domciu,przyplatalam go z piwnicy przed samym wyjazdem nad morze,wymylam i czeka na lokatorke

co do porodow posladkowych to nawet nie czytam,wole nie wiedziec jakby co bo z ruchow to glowka w gorze,chyba ze sie myle

jutro rano jade do zakaznika

w srode wizyta u gina i mam nadzieje ze usg

Witam wieczornie :-)

My dzisiaj z mężem mieliśmy kłopotów mieszkaniowych ciąg dalszy... oglądaliśmy dwa mieszkania ale żadne nam nie pasowało chociaż tak naprawdę to jedno nam pasowało i to bardzo ale było całkowicie do remontu... malowanie itp. to jeszcze byśmy jakoś przeżyli ale tam była cała hydraulika w łazience do zrobienia :-( a na to nas nie stać tym bardziej że nie wiemy co tak dokładnie jest do zrobienia i ile to by kosztowało no i bez specjalisty ani rusz... mieszkanie naprawdę świetne 3 pokoje łazienka z ubikacją i mała kuchenka z takim "okienkiem" do jednego pokoju, do tego parter i atrakcyjna cena...eh... nie wiem czy jednak się nie zdecydować na to mieszkanko...

Miłego wieczorku piękne :-)

Witam brzuchatki :) ale miałam do nadrabiania 13 stron, a nie było mnie 2 dni.
my na weekend byliśmy u moich rodziców na wiosce, deszcz padał- tak narzekałam na pogodę i wkońcu się rozpadało ale wtedy kiedy chciałam troszkę słoneczka.

Najadłam się malin prosto z krzaka że jeszcze mnie brzuch boli.

alcia- życzę udanego urlopu i miłej zabawy na weselu

85justyna- może zdecydujcie sią na to mieszkanko, może macie kogoś znajomego kto by zrobił tą hydraulikę i było by tamniej.

ide poczytac pozostałe wątki , życze miłego wieczorku :)

My dzisiaj z mężem mieliśmy kłopotów mieszkaniowych ciąg dalszy... oglądaliśmy dwa mieszkania ale żadne nam nie pasowało chociaż tak naprawdę to jedno nam pasowało i to bardzo ale było całkowicie do remontu... malowanie itp. to jeszcze byśmy jakoś przeżyli ale tam była cała hydraulika w łazience do zrobienia :-( a na to nas nie stać tym bardziej że nie wiemy co tak dokładnie jest do zrobienia i ile to by kosztowało no i bez specjalisty ani rusz... mieszkanie naprawdę świetne 3 pokoje łazienka z ubikacją i mała kuchenka z takim "okienkiem" do jednego pokoju, do tego parter i atrakcyjna cena...eh... nie wiem czy jednak się nie zdecydować na to mieszkanko...

justynka, a to mieszkanie do kupienie czy wynajem?

hydraulika nie jest az taka droga do zrobienia,szybko idzie jak traficie na kogos dobrego,
pomalujecie i macie fajnie zrobione mieszkanko, a skoro wam pasuje oprocz tej hydro-bierzcie.
hydro lepiej i szybciej i taniej sie robi niz np elektryke

spokojnie zdarzycie wyremontowac do wrzesnia

cześć dziewczynki, specjalne powitania dla urlopowiczek po powrocie :-)
powiedzcie mi czy spotkałyście się z czymś takim.. rano po wstaniu, mam straszne skurcze żołądka... wcześniej były mniej bolesne.. teraz to tak boli, ze wyję prawie... potem przechodzi..
dobrego dnia
Kochana ja miałam w pierwszej ciąży takie ataki co noc:crazy: Myślałam, że zemrę jak wstawałam do kibelka. ani sięwyprostować, ani odetchnąć...ale wyczaiłam czym to było spowodowane:tak: Za każdym razem jak jadłam na krótko przed snem. Potem starałam się odczekać i poruszać trochę po ostatnim jedzonku i nawet jak bóle były to juznie takie dokuczliwe:tak:Może to jest pomysł;-)
Ja kolejny dzień jakos przetrwałam. nudno, synek schizy miał bo w domu cały dzień przesiedzieliśmy. Już nawet granie na gitarze nie pomagało:baffled::baffled::baffled:

A co do wesela....
Mam zaproszenie na połowe sierpnia:szok::szok::szok:no i co teraz??? Szew mi ściagają jakoś 20któregoś..no i co..iść.....:baffled:kurcze to moja dobra kumpela..poszłabym..chociaż pogadać i zobaczyć ludzi:-DAle trzeba daćwcześniej dwa tyg. znać a dwa tyg. to mnóstwo czasu i wszystko może się zdarzyć:sorry2:

Z tym porodem pośladkowym to katastrofa jakaś:szok::szok::szok::szok:Nie wyobrażam sobie:no::no::no: Dorotka myślisz, że u Ciebie też mała "siedzi"??

gusia a kto to wie co to będzie za miesiac..nie chcę, żeby straciła kasę bo potem to już za późno bedzie. A poszłąbym kurcze..pojeść ciasteczek i posłuchac o czerwonych kropeczkach i zielonych jabłuszkach:-D

dobry wieczor

Beniaminko gratki wozka,moj tez ju stoi w domciu,przyplatalam go z piwnicy przed samym wyjazdem nad morze,wymylam i czeka na lokatorke

co do porodow posladkowych to nawet nie czytam,wole nie wiedziec jakby co bo z ruchow to glowka w gorze,chyba ze sie myle

jutro rano jade do zakaznika

w srode wizyta u gina i mam nadzieje ze usg

Powodzenia u zakaznika :-)

Jak to mieszkanko do kupienia i bardzo sie podoba to bierzcie a hydraulika to tak, jak laski pisza chyba nie taka straszna sprawa :-)

kerna ja bym poszła na wesele, troszkę odskoczni od codziennego życia, jeśli dobrze się czujesz i nic ci nie dolega to czemu nie:tak:

Ja bym nie poszla ;-) My mielismy zaproszenie na wesele wczoraj - daleko poza miastem i zdecydowalismy, ze nie idziemy.. Ja wytrzymuje w warunkach spokoju max do polnocy, a tam 140 osob biesiadujacych z glosna muza to mogloby byc dla mnie zabojstwo. No, ale np. Lilu dala rade i jest ok.. wiec nie wiem, wszystko zalezy od Twojego samopoczucia..

Moj maly dzis tak kopie ostro, albo wierci sie - bo juz nie wiem, jak to okreslic - ze wymiekam. Wszystko mnie boli, az mam kwasna mine.. Poza tym naszla mnie pod wieczor taka chec na niezdrowa zupe chinska, ze lecialam do sklepu po amore pomidore :-) Mam nadzieje, ze maluszek wybaczy mi to niezdrowe zarcie hehe..

reklama
To mnie uspokoiłyście z wózeczkiem Tako, jeśli sprawdzony to tylko się cieszę :-)
U nas od piatku zimno, dzisiaj sporo pada, ale nie narzekam, przynajmniej nie ma tych upałów, tylko cisnienie mam niskie i spać się chce bardzo. Pospałam do 20 i teraz bedę fikała w nocy ;-)

Justyna, a może warto ? Zwłaszcza że cena dla Was atrakcyjna, z reguły w mieszkaniach jest coś do zrobienia, hydraulika to jest trochę grzebania, ale jak napisała Anja z elektryką bywa gorzej i drożej. Tylko, żeby miec kogoś kto niedrogo podłubie kilka dni.

Witam brzuchatki :) ale miałam do nadrabiania 13 stron, a nie było mnie 2 dni.
my na weekend byliśmy u moich rodziców na wiosce, deszcz padał- tak narzekałam na pogodę i wkońcu się rozpadało ale wtedy kiedy chciałam troszkę słoneczka.

Najadłam się malin prosto z krzaka że jeszcze mnie brzuch boli.

alcia- życzę udanego urlopu i miłej zabawy na weselu

85justyna- może zdecydujcie sią na to mieszkanko, może macie kogoś znajomego kto by zrobił tą hydraulikę i było by tamniej.

ide poczytac pozostałe wątki , życze miłego wieczorku :)
Guusia ale Ci zazdroszczę pobytu na wsi, uwielbiam pasjami wieś, owoce, jarzynki i te zwierzątka. A maliny dzisiaj kupiłam, drogie pieronsko ale nie moglam sie powstrzymac, w koncu niewiele mi wolno zjeść. We czawrtek widzialam w warzywniaku jeszcze ładne czeresnie, ale cana...18 zl za kg i pytałam o robaczki czy są, i pani jakoś dziwnie kiwała głową i nie wzięłam.:happy2: Teraz czekamy na dobre , polskie śliweczki :-)

Kerna, jesli super kumpelka i masz ochote pójść, to czemu nie ? Najwyżej wrócicie gdy bedzeisz chciała się już położyć, ale te pszynosci i smiech, zabawa- to poprawia samopoczucie, ja bym chyba się skusiła, to zalezy jak się czujesz na dzisiaj...
Dorotko, dobrych wiesci u zakaźniaka i miłego dnia pracy po urlopie jutro!

Dziewczyny, a co u Skrzata i Gizeli i jedn i druga zamilkły, normalnie się martwię :-(

Ostatnia edycja:
Do góry