tosia1
zakochana mama
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej!
to ja po wizycie i tez niezadowolona..cukier w moczu!wg. ich testow paskowych 2+, nie wiem co to oznacza, ale lekarka powiedziala, ze duzo i trzeba zrobic badanie krwi..jednak poszla pogadac z polozna i zmienial zdanie...mam isc za tydzien do rodzinnego z porannym moczem i jesli bedzie znowu cukier to wrocic do nich za kolejny tydzien!co najlepsze lekarka chciala robic to badanie teraz, bo to juz pozno, ale polozna zmienila jej zdanie!!!!!cyrk!dobrze, ze w piatek mam wizyte prywatna u ginekologa!wiecie to nie byl mocz na czczo, ale zjadlam tylko 2 kromki razowca z samym maslem, wiec nie wiem czy takie jedzenie moglo byc przyczyna cukru w moczu?
co do skurczy, tutaj kompletnie to ignoruja!powiedzialam, ze do 10 dziennie, stwierdzila , ze na tym etapie ciazy to normalne!tylko niektore kobiety to odczuwaja, inne nie, taka natura...i patrzac na to, ilu z nas sie to zdarza, jestem sklonna uwierzyc...
oj teraz sie bede martwic tym cukrem!ale zrobila takie szybkie usg i powiedziala, ze z dzdzia wszystko ok!to mnie pociesza
miałam dziś przez pół godziny dwójke dzieciaków (7 i 2 latka) no i nadal... ukłony i mój wielki szacunek dla Mamuś...
cmoki
kurcze do połowy sierpnia to jeszcze 3 tygodnie.... mam nadzieje e tak długo nie beda ja trzymać w szpitalu (((