Saraa
Fanka BB :)
Ja po porodzie i pozniej jeszcze dlugie lata sie pocilam, a teraz jak jestem w ciazy przestalam sie pocic, no chyba , ze przy ekstremalnych temperaturach.hej witajcie, jeszcze upały są jakby lzejsze, ale i tak juz nie wyrabiam. Sama juz nie wiem czy to z powodu upałów czy działania hormonów ciazowych, ale poce sie niemiłosiernie, dosłownie budze sie mokra, koszule to mozna wyrzymaćCzy ktos tez tak ma z was? tak mocno to sie pociłam po porodzie i podczas karmienia, ale to normalne , ale teraz?
Gratuluje, Kasia juz calkiem spora panienka. A cesarke masz dokladnie 1 wrzesnia? czy musisz w szpitalu ustalac termin?Witajcie kochane wrzesniowki ja swiezo po wizycie Kaska to niezly klops 2010 g i 42 cm ma sie wysmienicie ! Termin 1 wrzesnia , 100% cesarka szyjka- ok ,wyniki tez .Powinnam lyknac troche zelaza tak profilaktycznie Od 2-3 dni lekko puchna mi nogi , a lekarz na to droga pani na d...e siedziec w takie upaly a nie latac jak nastolatka i pic... pic... pic ..... Aha i jeszcze jedno od poczatku ciazy przybylo mi .... 2100 - wiec w moim przypadku ciaza to wspaniala kuracja odchudzajaca !!!
ZYCZE WAM DZISIAJ MILUSIENIEGO DNIA I SAAAAAMYCH RADOSNYCH WIADOMOSCI !!!
Gratuluje Syna , mam nadzieje , ze tez kiedys bede dumna z moich dzieci.Hejka :-)
Mój syn tez do mnie zwraca się z pytaniami, a ja mówie często " skąd mam to wiedzieć" a On mówi " Ty wszystko wiesz " -smieje sie z tego, bo wcale nie wiem wszystkiego, dętka jestem w wielu dziedzinach i umiem pytac, i nie wstydze się niewiedzy.
A mówiąc o synu, to powiem Wam, że dostał się na 4 kierunki, na jeden - nie. Nie dostał sie na indywidualne miedzywydziałowe studia humanistyczne, ale przyjęto go na administracje, polonistykę, socjologię i politologię. Przyjęto, bo tam złożył papiery i oceny z matury widać były wystarczające( egzaminów teraz nie ma). Wybrał administrację i politologię. Jednak myślę pozostanie tylko na jednym, bo raczej nie wyrobi z jednym i drugim. Jestem z niego dumna i czuje ulgę :-)
[/COLOR]
BETI, KAROLINA, JolaMI, Oliwka, Haszi gdzie jestescie odezwijcie sie?
Ostatnia edycja: