gizela79
Fanka BB :)
Właśnie PYSIA I MISIAKAA ODEZWIJCIE SIĘ CO U WAS.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam przy tych upałach nie wyrabiam całymi dniami odpoczywam, pije chlodna wode z cytrynka i jem owoce, bo na nic innego nawet nie mam ochoty.
Mam pytanko do dorotki1, powiedz mi co moge zrobic przy krwawiacych dziasłach, zrobiła mi sie taka jakby ranka kolo zeba i cokolwiek zjem to leci mi krew, wkurza mnie juz to. Zreszta czesto mam tak ze budze sie w nocy i czuje krew w ustach. Musze isc do stomatologa czy moge sobie jakos zaradzic innymi sposobami?? Nie wiem czy dentoseptA albo sachol mozna w ciazy i czy cos by to pomogło?? Pytam, bo moja pani stomatolog wyjechała na wakacje a nie chce isc do innego stomatologaChyba ze to nieuniknione to trudno.
przepraszam Was ale nie mam siły odpisac na posty, widziałam ze u karolinkare dobre wiesci Anja współczuje wizyty w szpitalu.
Kochane widze ze Wy tez macie dosc tych upalów, a tu końca nie widac ehhh
Beniaminka napisałaś z tym wapniem odwrotnie Bo ja ogladałam ostatnio program w tv i tam mówili, że właśnie jak jest dużo tłuszczu to gorzej sie wchłania wapń no i wiadomo cukier też nie pomaga. Daltego słodkie jogurty i serki odpadają. Beniaminka to jak to jest na prawdę?????????????????????????????
Kasias póki Dorotki nie ma to mogę ja Ci doradzic w sprawie dziaseł;-) Bo z Michałem też robiły mi sięrany tak jakby dziąsło po prostu pękało i kupiłam sobie szałwię. Płukałam, albo przykładałam nasączone gaziki...pomogło prawie od razu
Właśnie PYSIA I MISIAKAA ODEZWIJCIE SIĘ CO U WAS.....