tosia1
zakochana mama
wpadlam tylko powiedziec ze kolejna sierpniowka sie dzis rozpakowala
wpadłam tylko powiedzieć "O CHOLERA' !!!! :-) tosia sie boi, ze już tak blisko...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nadal się rozpływam ale wzięłam kąpiel i jest troche lepiej
Witam was kochane.....
Karolinkare tak sie cieszę,że wszystko w miarę ok.....
A ja wczoraj byłam u diabetologa....i co...mam podwyższone jednostki insuliny....ciekawa jestem jak będzie u mnie z porodem....bo moja ginekolog ostatnio mi powiedziała,że zobaczymy....ale za tydzień mam wizytę więc może coś będę wiedzieć ostatnio....wiecie co krocze mnie boli nawet jak siedze,skurcze też są ale nie sa aż tak bolesne by się niepokoić....tylko ten brzusio twardnieje i nie jest to przyjemne.
ja wzięłam od Kerny oświadczenie, że nie chcę szczepić dziecka zaraz po urodzeniu ale nie wiem czy mam tyle odwagi żeby z niego skorzystać, też mętlik w głowie
wpadłam tylko powiedzieć "O CHOLERA' !!!! :-) tosia sie boi, ze już tak blisko...
tosia a ja Ci powiem kochana, że nie tylko Ty sie boiszOstatnio strachy mnie męczą porodowe
A w tv to ja czekam na housa...nie ma meczu i nie ma co oglądać