reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam!
A ja z rana jakiegos lenia mam,troche glowa mnie pobolewa(myslalam ze po kawie przestanie a tu nic)U nas pogoda taka sobie,dobrze ze nie pada,
Zaraz jade na male zakupki.Milego dnia!

A wiesz , ze wczoraj czytalam, ze bol glowy w ciazy jest wywolany za mala iloscia plynow wypijanych. Wiec strzel sobie 1 literek wody, to powinno byc lepiej.

reklama
Witam kochane ! Dorwałam neta tylko na chwilke i nie jestem wstanie nadrobić wszystkiego co pisałyście. Melduje ,że z małym ok (kopie cały czas) tutaj w Ślesinie gdzie jestem na tym obozie słońce praży jak nie wiem ale najwidoczniej małemu to nie przeszkadza. Ja dziś gorzej się czuje ale profesorowie są bardzo wyrozumiali i pozwolili mi cały dzień spędzić w domku i odpoczywać. Mam nadzieję ,że u Was wszystko dobrze. Ściskam mocno i trzymam za Was kciuki. Buźka

Dzień dobry :-)
OOO fajnie, że nas poodwiedzałyście dziewczyny :-D
Udanych wizyt dzisiaj, dobrych wyników, i miłego popołudnia dziewczyny!
Ja zmykam szybki obiadek zrobić, bo mój P wpadnie glodny najeść się i dlej do malowania mieszkanka leci, ja tylko folie pomagałam zakładać, nic wiecej nie pozwolił mi robic, wiec wróciłam do obecnego domku i piorę( znaczy sie pralka ;-) ) i gotowanie, potem poleze na tarasie.
Do wieczora , papa

Hej , a u nas nawet fajna pogoda nie za ciepło nie za zimno i lekki wiaterek. W domciu trwaja porządki poremontowe tym razem w piwnicy, mąż pilnuje tego tym razem a ja odpoczywam i robie pranko. Wczoraj miałam zabiegany dzień, bo był tzw. dzien otwarty w przedszkolu, do ktorego zamierzam posłać Małą juz od sierpnia. Teraz tez chodzi , ale do innego, które przestało sie nam podobać. Za to w tym nowym zostalismy przedszkolu zostalismy przyjeci:-) i jest pieknie ha!

Witam ponownie. Ja już po praktykach i było nadzwyczaj fajnie. Nawet się nie spodziewałam...
Co do pogody to u mnie duszno, a ja przez to mam zawroty głowy, więc staram się dzisiaj nie przemęczac w domu, bo nie chcę gdzieś paśc na podłogę...
Idę trochę poleżec, miłego popołudnia

Hej dziewczyny! Ja dzisiaj znacznie lepiej znoszę upał niż wczoraj - chodziłam z mamą po sklepach przez pół dnia, a mimo to, nie czuję się taka wykończona jak wczoraj, kiedy tylko leżałam i stękałam na temperaturę... Mam dobry humorek, bo kupiłam 3 fajne bluzeczki ciążowe i wreszcie coś dla mnie do szpitala: dwie piżamy i dwie pary klapek :D Tylko nie znalazłam nigdzie szlafroka - chciałam taki do zapinania na zamek i nie znalazłam niczego dla mnie :(

Acha, czy słyszałyście coś o tym, że jutro jest jakiś Dzień Ciężarnych...??? :confused: :-) Mama mi dzisiaj powiedziała, że babcia słyszała gdzies w radiu czy telewizji i kazała mamie kupić coś dla naszej małej, bo w tym dniu trzeba podobno coś kupić dla dzidziusia... No i z tej okazji nasza maleńka dostała już dzisiaj uroczy śliczniaczek od mojej mamy :-) Szukałam czegoś w necie, ale nigdzie nie znalazłam nic na temat takiego święta... A moja babcia głucha nie jest, więc chyba dobrze słyszała... Jeśli coś wiecie, to dajcie znać! :-)

reklama
Do góry