dagna
Fanka BB :)
dobry wieczorek:-) u nas dzis o niebo lepiej wszystko zaczelo wracac do normy tzn mala zdrowieje za to ze mna tak sobie gardlo to mam wrazenie ze mi eksploduje mam pytanko czy na to gardlo moge wziac cos na wlasna reke??sa jakies pastylki ktore mogla bym stosowac??
Jakie mozemy brac tabletki do ssania na gardło, bo cos mi nie przechodzi ten kaszel.
Mi lekarka pozwoliła brać tabletki do ssania (kupiła tantum verde) i poleciła spray do gardła taki sam (tantum verde).
Odebralam te wyniki i od pani laborantki wycisnelam wszystkie informacje, jakie sie da.. Zatrucie ciazowe to niby byc nie moze, bo to nie te parametry. Bardzo liczne bakterie i bialko wskazuja na zapalenie drog moczowych, ktore moze byc spowodowane niedokladnym wyproznianiem sie - mocz zalega, tworza sie zlogi itd.. Od razu zrobilam posiew - nie trzeba go robic na czczo i po dwoch dobach wyjdzie, co mi tam wyhodowali i czy bakterie nie sa chorobotworcze. Takze trzymajcie magiczne kciuki i dzieki za dotychczasowe wsparcie :-*
No widzisz - dobrze, że zapytałaś - będziesz spokojniejsza! Czekam na wieści- co wyszło z hodowli. Ale to na pewno zwykla infekcja dróg moczowych - niestety w ciąży to nagminne, sama to miałam i pewnie jeszcze mieć będę.
A ja mam pytanko do moderatorek, jak to bedzie pozniej, bo wiadomo jedne z nas urodza w sierpniu inne we wrzesniu. A ja wcale nie chcialabym sie rozstawac z Wami przejsc na inne forum, bedziemy musialy pomyslec jak zatytulujemy nowe forum po urodzeniu. Moze dzieciaczki sierpniowo-wrzesniowe?:-)
Bardzo słuszne pytanie! Ja tez się nie chcę z Wami rozstawać! Musimy też wziąć pod uwagę, że możemy urodzić też po terminie - wtedy część przeszłaby automatycznie do mam październikowych.
Ostatnia edycja: