reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

O fasolce wie tylko mój mąż i dobrzy znajomi.
Rodzina dowie się po wizycie i pewnie nie będzie to pozytywna reakcja - niestety, dlatego boję się powiedzieć i im i w pracy

reklama
Lekarz potwierdził ciążę :-D:-D:-D:-D
zrobil usg i bije serduszko już :-):-)
dał skierowanie na badania i za dwa tygodnie ponownie :-)

O fasolce wie tylko mój mąż i dobrzy znajomi.
Rodzina dowie się po wizycie i pewnie nie będzie to pozytywna reakcja - niestety, dlatego boję się powiedzieć i im i w pracy

u mnie wie narazie tylko mąż, rodzinie powiemy po pierwszym badaniu (13.01), znajmomym pewnie tez. w pracy tez bede musiala powiedziec ale chyba jeszcze zaczekam az nie zacznie byc widac. nie wiem jak u Was ale ja mam na szczescie dosc komfortowa sutacje w pracy i zdrowe podejscie szefa, nigdy zadnej nie robil tragedii czy problemow w powodu ciąży

Lekarz potwierdził ciążę :-D:-D:-D:-D
zrobil usg i bije serduszko już :-):-)

a030.gif
a030.gif
a030.gif

Gratulka! I pozazdrościć serduszka!

wiecie co, ja to bardzo bym chciała zasnąc i obudzic sie 20-tego stycznia, bo wtedy mam wizyte u lekarza, dzidzia skończy równe 4 -tygodnie, więc wszystko powinno byc widac, jeszcze tyle dni:baffled:
a najchetniej testy robiłabym codziennie, na betę nie chodzę bo w ostatniej ciąży bardzo słabo rosła (o 9 jednostek co 3 dni) i wiedziałam że sie nie uda, dla mnie teraz to zbyt duży stres, a testy nie podnoszą tak mojej adrenaliny, ale obiecałam sobie że jeszcze tylko jutro jeden dla potwierdzenia i dośc, do tej pory kreseczka ładnie przybiera na barwie, mmoże będzie dobrze

reklama
Do góry