Puchatka
Majowe mamy'08
Hausfrau jak pamiętasz jeszcze stare grono staraczek to jako stara staraczka strasznie się ucieszyłam jak Cie tutaj ujrzałam :-):-):-) ogromne gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to byłam u Gina i mam potwierdzoną fasolkę :-) 5 tydzień 5 dzień.
Mam nawet zdjęcie małej kropki. Na serducho jeszcze za wcześnie.
Gin, a właściwie Ginka, powiedziała, że wszystko jest normalnie ale przepisała mi progesteron dopochwowo żeby polepszyć rozwój malucha.
Na miejscu pobrali mi krew i zrobili wypytkę o choroby i uczulenia i takie tam.
No i dostałam wielką torbę z gazetami informacyjnymi dla ciężarówek (oraz dla tatuśków).
Termin wstępny mam na 1. września ;-) a następna wizyta 28 stycznia.
Hejka Puchatka! A wiesz, że nawet kiedyś Cię wspominałam. Zafasolkowałaś w ostatnim cyklu po którym miałaś iść do lekarza. Pamiętam jaka byłaś szczęśliwa!Hausfrau jak pamiętasz jeszcze stare grono staraczek to jako stara staraczka strasznie się ucieszyłam jak Cie tutaj ujrzałam :-):-):-) ogromne gratulacje
Hi, hi... no to jest dopiero coś! Rzeczywiście wszystko to samo :-)nie wierzę masz wszystko identycznie jak ja 5 tydzień i 5 dni, następna wizyta 28 stycznia mi jeszcze zrobiła cytologię, zważyła mnie i zmierzyła ciśnienie, na razie tyle, reszta na kolejnej wizycie. Usg mi nie zrobiła bo stwiedziła że co najwyżej kropka będzie i lepiej się nie stresować i zrobić jak już będzie można powiedzieć coś więcej i zobaczyć serduszko opowiadał o diecie w ciąży, zbadała jeszcze piersi no i pogratulowała
Ja jestem krótko przed ... w czerwcu skończę 29 lat więc chyba nie ma się czym przejmować. Coraz więcej kobiet decyduje się na dziecko później.trochę późno bo jestem po 30tce, ale do tej pory nie potrafiłam się zdecydować. Jeżeli mowa o objawach to trochę brzuch pobolewa i co ciekawe jedna pierś się zrobiła o jakiś jeden numer większa od drugiej, czy to normalne???
TRZYMAM!za niecałą godzine bede juz wiedziec :-):-):-):-):-):-) trzymajcie kciuki :-):-)
Ja sama nie wiem jak to u mnie będzie ... ale myślę, że kiedy praca stanie się dla mnie zbyt męcząca. Jak w czerwcu zaczną się upały to na pewno ...Jej ale się tu ruch zrobił
Ja nadal nie zapisana, ale może dzis w końcu mi się uda dodzwonić jak nie będę zmuszona iść do innego lekarza :/
A do dziewczyn pracujących - kiedy mówicie w pracy o ciąży i czy zamierzacie korzystać ze zwolnienia i w którym m-cu.