reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Dorotko, ja Cię podziwiam za ten wyjazd nad morze, ja się w tym roku nie odważyłam i jedziemy tylko nad jez.Białe. Już we wtorek bo później się boję ....

Hej kobietki!!!!!!
Ja po strasznie męczącym weekendzie...mam dosyć..wczoraj byłam nad jeziorem na obchodach Nocy świętojańskiej, przedtem grill....na imprezie wysiedziałam na ławeczce bez oparcia od 19.30 do 23.30 i wiecie co główne obchody były o 24.00 i nie dotrwałam......

Lilu, ja byłam 3 razy w Czarnolesie na obchodach noc świętojańskiej i też nigdy nie dotrwałam do występów o 24 ;-) i wtedy nawet w ciąży nie byłam :zawstydzona/y:

Dorotko, ja Cię podziwiam za ten wyjazd nad morze, ja się w tym roku nie odważyłam i jedziemy tylko nad jez.Białe. Już we wtorek bo później się boję ....

Lilu, ja byłam 3 razy w Czarnolesie na obchodach noc świętojańskiej i też nigdy nie dotrwałam do występów o 24 ;-) i wtedy nawet w ciąży nie byłam :zawstydzona/y:

A chodzi ci o te jezioro koło Gąbina???

A chodzi ci o te jezioro koło Gąbina???

Ooo nasza Beti napisała , cieszę się :-) Ale masz dużą córeczkę! :-)
Ja nie pije juz nic kolorowego oprócz herbaty . Wole wypic lekko osłodzoną fruktozą kawę z mleczkiem, bo niestety zadnych slodkich napoi nie wolno mi. Tylko woda....jak dla zwierzaczka ;-) Ale ja popijam lekko gazowaną Dobrawę , zwykła woda mi coś nie wchodzi .
Moja panienka tez harce niezłe wyprawia, ale nie powiem zeby to bolało, ot czuje w roznych miejscach, małe stópki i pupcię, często tez czuję jej czkawkę :-D I jak dotykam palcem tego , co się wypięło na brzuszku, to od rzu rekcja i kopniaczek- uwielbiamy obie tę zabawę :-)
Obiad u mojej mamy ( tata do jesieni na dzialce na pomorzu- remontuje, sadzi itd) bardzo udany. Chociaż zna od wielu miesiecy mojego

P, to dzisiaj byl pierwszy oficjalny obiad. Było smacznie i miło, pozniej były lody z owocami , takze podjadłam sobie, ale ciasto juz

zajadał za mnie P. :-) Mój P. jednak ubrał garnitur , hihihi :-D

Wyglądał elegancko, ale i oficjalnie, w koncu mówi- to pierwsza wizyta u tesciowej. No i obejrzałam reklamówkę - 6kg! ciuszków dla

malenkiej. Moja mama tez juz szaleje, trochę używanych, trochę nowych, ale sa superowe i dobrze ze a rozne rozmiary nawet do 2

latek.Potem pojechalismy spalic kalorie na spacer do lasu....ja balam sie kleszczy,a pokłuły nas komary, nie oszczedziły nawet naszych

twarzy , jednak ta powódz dała wiele niepożądanych skutków, oprócz tych najdramatyczniejszych dla samych ludzi powodzian.

Komarów jest zatrzęsienie, i gryzą w biały dzień .
Dobrej nocy Dziewczyny, spijcie, nie wstawajcie aż do białego rana :-)

Witam porannie, ja dzisiaj już od prawie 2h nie śpię, bo nie mogę... Najpierw kłucie w brzuchu, później mnóstwo zmartwień i tak wyszło, że noc bezsenna i taka pora wstawania. Moja malutka to też harcuje cały czas, w końcu nie bez powodu była nazwana dzieckiem z ADHD przez ginkę od USG :) Kopie, kręci się, wierci jak by robaki miała :D No a małż śmieje się, że to po mamusi ma :p Wiecie co wściekła jestem na kuriera, bo w środę miałam miec paczkę z ciuszkami dla niuni mojej i nadal czekam... Kurcze ludzie tak kręcą i innym tylko całe dnie dezorganizują...
Widzę, że u was weekendy udane, u mnie niestety było remontowo i oczywiście okazało się, że nadal nie jest skończona łazienka, bo ciągle coś wypada i ciągle tylko jakieś problemy i zastoje...
No nic, miłego dnia i ładnej pogody :)

Witam wszystkie!
Ja jak zwykle spać nie mogę chociaż liczyłam na to po wczorajszym dość aktywnym dniu a tu nic z tego. Dzisiaj jadę po wyniki badań i do lekarza zobaczymy co powie.

Beniaminka a nie mówiłyśmy że obiad się uda :) Ciesze się że wszystko poszło gładko i wróciłaś zadowolona.

Ja wczoraj po pysznym grilu dostałam serie kopniaków itp. w ramach rekompensaty za dobre jedzonko. Tyle że nie wiem czy jej aż tak smakowało czy nie bardzo. Pogoda całkiem niezła bo nie jest jeszcze za gorąco a ja chcę troszke po sklepach pochodzić za czymś dla dziecka zobaczymy jak będzie. Tymczasem pora iść po jakąś kawkę.

witam kawowo,
widze ze nie tylko ja spac nie moge ,odrazu czlowiek wstaje i na bb zaglada co nowego.
Beniaminko gratuluje udanej wizyty,widzisz nie taki ''diabel''straszny;-)
u mnie dzien zaczyna sie ciekawie ,wyruszam na zakupy dla dzidziusia wiec sama radocha ,ale najpierw kawka male sprzatanie

nie wiem czy u was tak jest moj S sie smieje ze ja juz jestem uzalezniona od bb ,ledwo oczy otworze i juz do kompa lece:-)
oj budzi sie synalek lece do niego milego dziewczynki

reklama
Witam!
U mnie bez zmian. Zabrałam się za przegląd rzeczy dla Malucha i okazało się, że bez wizyty na mieście się nie obejdzie - naturalnie to sama przyjemność :-)
Pozdrawiam!

Do góry