reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam i ja
Beti duża twoja dzidzka
Beniaminko super,że obiad udany

Ja dzis zamierzam dywan szorować a potem się opalać zjeść obiadek jakiś a wieczorkiem to na szkołę rodzenia maszerujemy.
Miłego dzionka dla was...

reklama
Witam1
U nas dzisaj deszczowa pogoda,a ja kaweczke pije corcia do srody jescze chodzi do szkoly w srode zakonczenie,i wreszcie pospimy dluzej:)oczywiscie jak corciua da bo w niedziele wstala o 6 rano i mowila ze juz sie wyspala i nie bylo spania he.
Mysle co za obiad zrobic-brak weny- ale tzreba bedzie cos zrobic,w srode chyba nalepiej pierogow ruskich.
Milego i cieplego dnia zycze mamusie!i udanych wizyt!

Dziewczyny ja juz nie mam do siebie sily, od paru dni mam wielka ochote na slodycze:-pWczoraj wrabalam sama cala paczke ciastek, dzisiaj od rana pol czekolady. Teraz podjadam czeresnie. A najgorsze jest to, ze nie moge sie powstrzymac. Juz nawet nie chodzi o to, ze czekoladki, to mi w biodra pojda, ale wieczorem przez to umieram, bo mnie zgaga meczy. Macie troszke silnej woli? Kurcze podajcie mi jakis sposob na to lakomstwo.

Witam :-)
Dziś nawet wyspana mimo iż wczoraj pod wieczór cięzko mi sie oddychało:sorry2:ale dzis na razie lepiej...........liczyłam też ile mam ciuszkow i chyba musze dokupic troszkę;-)

mb_1 to mozemy kochana podac sobie dlon:) ja tak samo jak Ty nie mam silnej woli odnosnie slodyczy:D z tym ze zgaga meczyla mnie tylko jeden dzien i zalatwilam ja Rennie i teraz mam z glowy:) i tez wlasnie wciagnelam czeresnie:)

malgos echh ja to sie boje, co bedzie jak juz bede w domu;-) Na zgage staram sie podjadac migdaly. No, ale najlepiej byloby zrezygnowac z tego, po czym zgaga pali. W moim przypadku pomidory i czekoladki. Pomidora odstawilam z latwoscia. A slodycze... hmmm.
A dzisiaj mamy jeszcze w pracy pozegnanie dwoch osob, bo zmieniaja prace. Ciekawe co za smakolyki przygotowali:rofl2:

witam się po masakrycznej nocy :-( miałam szansę pospać dopiero nad ranem a teraz czuję się strasznie
... co do wyprawki to i my też zaczniemy ją kompletować ale dopiero po wypłacie niestety
... a tak przy okazji to ciekawe co dzieje się z karolinkare?? ostatnio miała wizytę u lekarza i w ogóle się nie odezwała... hmmm

Witam i ja :)
Dzis pospałam do 8, już posprzątałam a za oknem ukrop, aż przy odkurzaniu tyłek mi się spocił ;)
Ja też mam bardzo dużo rzeczy do kupienia ale jakoś z ZUS-u jeszcze peiniędzy nie mam :/ A już termin mego zwolnienia minął i nic :/

reklama
no ja też myślałam dzisiaj o karolinkare co u niej,dlaczego milczy :( odezwij się do nas koniecznie :)

ja dziewczyny nie wiem jak wytrzymam do wrzesnia matko juz nie mogę ledwo chodzę,ciągnie mnie po bokach.boli podbrzusze jak coś dłużej robię :( nie mogę nawet mieszkania posprzątać bo mi słabo czuję jakby mnie stado koni przeorało :( normalnie masakra czuję sie jak staruszka aż wstyd ale tak sest :( myślałam że będzie lżej :(....zaraz powieszę pranie i se wezmę prysznic no i trzeba mykać na miasto heh :) też se dziś zjem czereśnie,podjadę na stoisko i se wezmę :)

Do góry