reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
postaram sie dawać znaki życia :)
ja se ostatnio pozwalam pić pepsi i to nieraz pół litra na raz wiem wiem że mnie zlinczujecie ale ja nie mogę się oprzeć normalnie...taka zimna z lodem przez słomeczke jak drink :) no i jem duuuużżżżżżżżżżooooooooooo truskawek i czereśni a potem boli brzuszek buuuuuu :( no wychodzi moje łakomstwo :) jej jak ja bym chciała wrzesień i mieć malutką przy sobie :)

Beti ja mam to samo i z pepsi i z owocami. A ostatnio sprite mi tak smakuje ze az sie trzese jak widze butelke..hahaha
Ale skoro organizm tak sie domaga tego smaku to chyba troszku potrzebuje, wazne zeby duzo róznych owocków i warzyw spozywac.

Ostatnia edycja:
Jak dobrze że sie beti odezwałaś. Fajnie że maleńka już taka duża a to że chcesz wrzesień to jak np. ja. Doczekać sie nie moge. A pepsi jak masz smak to pij i nie ma za co linczować. Mi sie jak zachce to też pije z lodem i cytrynką.

Dziewczyny powiedzcie mi czy to normalka? ...mały tak mi sie wypina ciagle i bezustannie niemalze. Czy leze, czy stoje, czy chodze...czasami az mi to przeszkadza, tak mi sie wypina dupka czy główka a to boli jak fest sie wypnie, nie moge przez to spokojnie zjesc.

Dziewczyny powiedzcie mi czy to normalka? ...mały tak mi sie wypina ciagle i bezustannie niemalze. Czy leze, czy stoje, czy chodze...czasami az mi to przeszkadza, tak mi sie wypina dupka czy główka a to boli jak fest sie wypnie, nie moge przez to spokojnie zjesc.

kochana ja mam tak samo z tym że wtedy jak leżę bo jak chodzę to nie czuje wcale aktywnosci małej...mnie bardzo sie wypina po lewej stronie wyżej a nieraz na wysokości pępka wtedy mam taką gulę i przez ten czas co mała tam sie wysadzi to boli mnie brzuch jakby mi kiszki skręcało normalnie....no ale to dopiero początki do narzekania heheh potem będzie bardziej bolało :) o mamo już se wyobrażam ;)

mój synek też się wypina i wydaje mi sie , że to normalne bo nasz dzieciaczki są coraz wieksze i mają mniej miejsca i kiedy sie ruszaja to takie sa efekty

reklama
Do góry