reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
postaram sie dawać znaki życia :)
ja se ostatnio pozwalam pić pepsi i to nieraz pół litra na raz wiem wiem że mnie zlinczujecie ale ja nie mogę się oprzeć normalnie...taka zimna z lodem przez słomeczke jak drink :) no i jem duuuużżżżżżżżżżooooooooooo truskawek i czereśni a potem boli brzuszek buuuuuu :( no wychodzi moje łakomstwo :) jej jak ja bym chciała wrzesień i mieć malutką przy sobie :)

Beti ja mam to samo i z pepsi i z owocami. A ostatnio sprite mi tak smakuje ze az sie trzese jak widze butelke..hahaha
Ale skoro organizm tak sie domaga tego smaku to chyba troszku potrzebuje, wazne zeby duzo róznych owocków i warzyw spozywac.

Ostatnia edycja:
Jak dobrze że sie beti odezwałaś. Fajnie że maleńka już taka duża a to że chcesz wrzesień to jak np. ja. Doczekać sie nie moge. A pepsi jak masz smak to pij i nie ma za co linczować. Mi sie jak zachce to też pije z lodem i cytrynką.

Dziewczyny powiedzcie mi czy to normalka? ...mały tak mi sie wypina ciagle i bezustannie niemalze. Czy leze, czy stoje, czy chodze...czasami az mi to przeszkadza, tak mi sie wypina dupka czy główka a to boli jak fest sie wypnie, nie moge przez to spokojnie zjesc.

Dziewczyny powiedzcie mi czy to normalka? ...mały tak mi sie wypina ciagle i bezustannie niemalze. Czy leze, czy stoje, czy chodze...czasami az mi to przeszkadza, tak mi sie wypina dupka czy główka a to boli jak fest sie wypnie, nie moge przez to spokojnie zjesc.

kochana ja mam tak samo z tym że wtedy jak leżę bo jak chodzę to nie czuje wcale aktywnosci małej...mnie bardzo sie wypina po lewej stronie wyżej a nieraz na wysokości pępka wtedy mam taką gulę i przez ten czas co mała tam sie wysadzi to boli mnie brzuch jakby mi kiszki skręcało normalnie....no ale to dopiero początki do narzekania heheh potem będzie bardziej bolało :) o mamo już se wyobrażam ;)

mój synek też się wypina i wydaje mi sie , że to normalne bo nasz dzieciaczki są coraz wieksze i mają mniej miejsca i kiedy sie ruszaja to takie sa efekty

reklama
Do góry