reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
MI TEŻ SIE MALUDA TAK WYPINA ZE BOLI JAK CHOLERA,ALE CO ZROBIĆ MAJĄ ZA MAŁO MIEJSCA POWOLI:tak:BYLE DO WRZEŚNIA;-)CO DO PEPSI CZY COCA-COLI TO CZASEM SIE SKUSZE NA MALĄ ZIMNĄ SZKLANECZKĘ,ALE OGÓLNIE STARAM SIE PIĆ DUŻO WODY NIEGAZOWANEJ-WYPIJAM DZIENNIE 2 LITRY:szok: JESTEM W WIELKIM SZOKU BO PRZED CIĄŻĄ NIE PRZEŁKNĘŁABYM WODY.
MI BARDZO TĘSKNO ZA ZIMNYM BROWARKIEM I PAPIEROSEM ,BOSHE JAK JA BYM SOBIE POCIĄGNEŁA .AAAAAAHHHHHHHHH,AZ MI ŚLINKA CIEKNIE:-D ALE JESZCZE TROCHE BEDE MUSIAŁA POTESKNIC BO JESZCZE KARMIENIE PRZEDEMNĄ OCZYWISCIE JAK BOZIA DA:tak: DZIEWCZYNY POWIEDZCIE MI CZY WAM CZASEM LECI Z POCHWY WYDZIELINA BEZBARWNA O KONSYSTENCJI GĘSTEJ GALARETKI??? BARDZO TO PRZYPOMINA CZOP ŚLUZOWY KTÓRY POJAWIA SIE PRZED PORODEM ALE JEST ZDECYDOWANIE MNIEJSZY,BO JA U SIEBIE ZAUWAZYŁAM JUZ KILKA RAZY,A OD TYGODNIA BARDZO CZĘSTO,W POPRZEDNICH CIAZACH TO ZJAWISKO BYŁO DLA MNIE OBCE I DLATEGO TERAZ SIE TROSZKE DENERWUJE,A WIZYTE MAM DOPIERO W ŚRODE

Magi moja Anielka też ma takie dni że jak sie wypina to cały dół i lewa strona mnie boli. Jak mi zwłaszcza nisko sie tak wypnie i długo nie chce sie przesunąć to jej przeszkadzam pukając w nią palcami i zazwyczaj sobie przepływa w inne miejsce.
Calineczko to zrobimy tak ty do mnie wlecisz a ja swojego do twojego wyśle i wszyscy mają co chcą. Ja też zaczynam mieć dość okupowania tv.
Karolina taki śluz mam ale rzadko.

Hej kobietki!!!!!!
Ja po strasznie męczącym weekendzie...mam dosyć..wczoraj byłam nad jeziorem na obchodach Nocy świętojańskiej, przedtem grill....na imprezie wysiedziałam na ławeczce bez oparcia od 19.30 do 23.30 i wiecie co główne obchody były o 24.00 i nie dotrwałam......plecy mi dosłownie wysiadły...matko ja taka głupia jestem i sama sobie taką krzywdę robie:szok: ale dzieciaki tak fajnie się bawiły....a potem przez resztę nocy płakałam w łóżku bo tak mnie plecy bolały...normalnie głupia jestem:tak: do tego pokłóciłam się z mężem i dzisiaj się tylko mijamy....normalnie jakiś zwariowany ten weekend....
dziewczyny mi też dziecko bardzo mocno i boleśnie się rusza....ja wtedy prostuję się jak deska bo o zgiętych plecach już wprost wysiadam....

zaraz postaram się nadrobić co napisałyście.....

Dziewczyny powiedzcie mi czy to normalka? ...mały tak mi sie wypina ciagle i bezustannie niemalze. Czy leze, czy stoje, czy chodze...czasami az mi to przeszkadza, tak mi sie wypina dupka czy główka a to boli jak fest sie wypnie, nie moge przez to spokojnie zjesc.

A moj co wyprawia?? Normalnie mam ciagle gulajki pod skora - totalne wariactwo. Czuje jak szczypie mnie skora, tak mi rozciaga - jak gume niemalze :-D

Dziewczyny powiedzcie mi czy to normalka? ...mały tak mi sie wypina ciagle i bezustannie niemalze. Czy leze, czy stoje, czy chodze...czasami az mi to przeszkadza, tak mi sie wypina dupka czy główka a to boli jak fest sie wypnie, nie moge przez to spokojnie zjesc.

jasne ze normalka
mnie tez czasami boli skora jak cholera

a pamietacie jak co ktorys dzien do niedawna schizowalysmy ze sie nie odzywaja,w takiej duzej wannie sie nie odzywaly,a teraz w misce to duzo miejsca na harce mają

dziękuję;-);-)
mam dosyć maż okupuje telewizor najpierw kubica :-(potem mecz:confused::confused: wykończy mnie:no:

oj ja mundial uwielbiam,a co do niemcow to wiedzialam ze dadzą rade,zresztą mam przeczucie ze zajda wysoko,zeby nie zapeszyc ze na sam szczyt,w konco 2 Polaków w druzynie mają:)

cora juz prawie usypia,malz dzis na nocke idzie,oj posiedze z Wami moze dzis dluzej no chyba ze mecz o 20.30 mnie wciagnie

moja Mała też się strasznie wierci i wypina, czasami aż głupio mi gdzieś siedzieć, bo to widać jak łazi pod skórą :-D czasami to mam wrażenie, że przez pępek próbuje mi wyjść :szok:

Oj jak dobrze, że mój mężyk nie jest fanem sportu, żaden Kubica i mundial go nie ruszają :happy2: ale za to jest maniakiem discovery :-p

jestem i zaraz zmykam do wyrka..padam..dzisiaj troche sie opalilam i skore mam czerwona;/ co do malego to w momencie kiedy napnie mi sie brzuch mam gule po lewej stronie pepka ale nie wiem co to moze byc bo gin mowil ze ulozony nadal glowka w dol..moze to pupka hehe..a tak to czesto sie przeciaga.

milej nocy zycze mamusie:*

ja mojego syncia tez zawsze mam po lewej stronie i tak malgosia to jest pupa;-),jak u gina bylam i robil usg tak wlasnie sie maly ulozyl i taka sldka malusia pupa tylko do calowania:-)

reklama
Witam się wieczornie,
my dzos od rana poza domem, na plaży 2 godzinki a potem od razu na działeczkę na grillka i leżeliśmy z małżem na kocyku na trawce :) Wróciliśmy po 19 :)
Teraz Miłosz sobie jeszcze do spania książkę czyta a Olka jeszcze w wannie - cos czuję że całą noc jak kamienie prześpią :)

małgoś ja też jak mam skurcz to w dole lekko w lewą stronę czuję główkę a na prawym boku pupkę :)

Do góry