reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Oooo i sa plusy dla mnie siedzenia w domu...własnie na tvp2 jest dzien z ziemia lubuska. Juz nawet wspomnieli o mojej miejscowosci..hahah i moich okolicach równiez.Ale miło sie zrobiło.

reklama
WITAM!!!!!
NA WSTEPIE GRATULUJE ZDANYCH EGZAMINÓW I UDANYCH WIZYT:tak:JESTEM W SZOKU JAKIE TE NASZE BOBASKI SĄ JUZ DUŻŻŻZE ,Z PEWNOSCIA MOJA NALEŻY DO ŚREDNIACZKÓW TAK MI LEKARZ POWIEDZIAŁ NA USG,Z CZEGO JA SIE BARDZO CIESZĘ:-D JA WŁAŚNIE WSTAWIŁAM ZIEMNACZKI I ZROBIŁAM GOŁABKI BEZ ZAWIJANIA
(MOJA RODZINKA UWIELBIA).OGÓLNIE W TAKA POGODE CZUJE SIE FATALNIE NIC MI SIE NIE CHCE I JAKOS SŁABO MI,WIEC PÓKI CO MĄZ Z DZIECMI NA OGRÓDKU BASEN ROZKŁADAJĄ,A JA SIEDZE W DOMKU BO CHŁODNO:tak: A TAK POZA TYM MAM CICHE DNI Z MOIM MEZEM WIEC SOBIE W DROGE NIE WCHODZIMY:baffled::szok:
WŁASNIE RANO MYSLAŁAM O BETTI ZE DŁUGO SIE NIE ODZYWA :no:
ALE WIDZE ZE DOROTKA MNIE WYPRZEDZIŁA:tak:
BETTI ODEZWIJ SIE DO NAS SZYBKO!!!!!!!!!!!
DAJ ZNAC ZE ŻYJESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czesc dziewczyny:)

ale upal..polezalam na lezaku ale ucieklam:) obiadek zjedzony i idziemy z moim E poplywac na lodce..tzn on bedzie wioslowal hehe:D kocham lato:)

milego dnia:*

A my szykowanko do mamy na obiad, P bierze kąpiel, pies już wykapany, bo wlazła w jakiegos smierdziuszka na spacerze i klękajcie narody :-)
Pogoda cudowna i taki ma być cały tydzien, znowu mega upały aż do wyborów ;-)
Kupiła dzisiaj wielki słój szklany do ogórków małosolnych i w poniedziałek będę kisić, już mi ślinka leci :-)Coś , co moge jeść bezkarnie i uwielbiam.
Ja tez zauwazyłam, że nie ma Betti i Kasi, i She*shu daaawno nie było. mam nadzieję, że to tylko taka przerwa a nie jakieś problemy.
Dziewczyny dajcie znać co u WAS!!!
Fajnego popołudnia Wam życzę :-)

Witam niedzielnie.
Kurcze dziewczyny w nocy myślałam że sie udusze:szok:. Tak duszno to mi w życiu nie było nawet myślałam o pogotowiu bo miałam uczucie ucisku w okolicy serca. Na szczęście przeszło ale strachu sie najadłam. Teraz staram sie jak najwięcej na balkonie siedzieć.
Mąż na pocieszenie urządził mi uczte. Najpierw rano poleciał po bułeczki i śniadanko zrobił a teraz mnie obstawia witaminkami w postaci czereśni i koktajlu z truskawek.
Faktycznie nam sie pare dziewczyn nie odzywa. Kochane dajcie znać że u was jest ok!
Miłego spokojnego dnia brzuchatki.

witajcie mamuśki :-)
jak miło że o mnie pamiętacie :tak:
u mnie ok wczoraj miałam wizytkę :-) malutka waży 1.5 kg :-D będzie duża za mamuśką hahah ;-) leukocyty we krwi spadają to pewnie było od zaniedbanych zębów :wściekła/y: jeszce tylko jeden został kanałowo zaczęty i spokój ciekawe na jak długo :-p
czytam was ale jakoś nie mam koncepcji na pisanie .... i pewnie nie nadrobię za dużo bo tyle naskrobałyśćie że :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

gratuluję zdanych egzaminów i udanych wizytek no i zdrowych dużych dzieciaczków :-D

ja czuję się troszku ciężko tzn ciężko mi się ruszać,ciągnie mnie po bokach,bolą plecy,krzyż i wogole czuję się jak hipcio pomimo tego że nie mam dużego brzucha :no: no i jak coraz bliżej to łapią mnie momentami doła że nie poradzę se z maleństwem i takie tam smęty :-( teraz mamy mały remoncik przed narodzinami Julinki więc od połowy lipca zacznę prać ciuszki powpli i układać w szafie :-):-):-) już nie mogę się doczekać ;-) ogółem z wyprawki mamy tylko wózek i ciuszków sporo a tak to nic więcej ale trzeba się zmobilizować bo czas w miejscu nie stoi i już coraz bliżej rozwiazania :tak::tak: a i robiłam sobie próbę wątrobową bo swędziało mnie strasznie ale jest ok :-) jak są takie upały to nie chce się wychodzić z domu,nóżki troszkę puchną ale zaraz przechodzi po leżakowaniu :-) dziewczyny ja nawet nie chcę wspominać ile ważę ile przytyłam :wściekła/y::szok::szok::szok::szok: matko jestem w szoku a gdzie mi to weszło to nie wiem bo nie widze po sobie 18 kg na plusie :szok::szok::szok:;-);-);-)
malutka szaleję bardzo często i mnie to cieszy :-)

jeszcse raz dziękuję kochane za pamięć i przepraszam żę nie jestem na bieżąco postaram sie naprawić hehe ;-):tak::tak::tak::tak:

reklama
BETTI DOBRZE ZE U CIEBIE WSZYSTKO OKI,ZACZĘŁAM SIE JUŻ MARTWIĆ:tak:
OJ WIDZE ZE OKRES WAKACYJNY PEŁNA PARA TAKIE TU PUSTKI;-) NIE OPALAJCIE SIE MAMUŚKI ZA DUZO BO WAM WYJDZIE UCZULENIE NA NOSIE TAK JAK MI:zawstydzona/y:

Do góry