reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Oooo i sa plusy dla mnie siedzenia w domu...własnie na tvp2 jest dzien z ziemia lubuska. Juz nawet wspomnieli o mojej miejscowosci..hahah i moich okolicach równiez.Ale miło sie zrobiło.

reklama
WITAM!!!!!
NA WSTEPIE GRATULUJE ZDANYCH EGZAMINÓW I UDANYCH WIZYT:tak:JESTEM W SZOKU JAKIE TE NASZE BOBASKI SĄ JUZ DUŻŻŻZE ,Z PEWNOSCIA MOJA NALEŻY DO ŚREDNIACZKÓW TAK MI LEKARZ POWIEDZIAŁ NA USG,Z CZEGO JA SIE BARDZO CIESZĘ:-D JA WŁAŚNIE WSTAWIŁAM ZIEMNACZKI I ZROBIŁAM GOŁABKI BEZ ZAWIJANIA
(MOJA RODZINKA UWIELBIA).OGÓLNIE W TAKA POGODE CZUJE SIE FATALNIE NIC MI SIE NIE CHCE I JAKOS SŁABO MI,WIEC PÓKI CO MĄZ Z DZIECMI NA OGRÓDKU BASEN ROZKŁADAJĄ,A JA SIEDZE W DOMKU BO CHŁODNO:tak: A TAK POZA TYM MAM CICHE DNI Z MOIM MEZEM WIEC SOBIE W DROGE NIE WCHODZIMY:baffled::szok:
WŁASNIE RANO MYSLAŁAM O BETTI ZE DŁUGO SIE NIE ODZYWA :no:
ALE WIDZE ZE DOROTKA MNIE WYPRZEDZIŁA:tak:
BETTI ODEZWIJ SIE DO NAS SZYBKO!!!!!!!!!!!
DAJ ZNAC ZE ŻYJESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czesc dziewczyny:)

ale upal..polezalam na lezaku ale ucieklam:) obiadek zjedzony i idziemy z moim E poplywac na lodce..tzn on bedzie wioslowal hehe:D kocham lato:)

milego dnia:*

A my szykowanko do mamy na obiad, P bierze kąpiel, pies już wykapany, bo wlazła w jakiegos smierdziuszka na spacerze i klękajcie narody :-)
Pogoda cudowna i taki ma być cały tydzien, znowu mega upały aż do wyborów ;-)
Kupiła dzisiaj wielki słój szklany do ogórków małosolnych i w poniedziałek będę kisić, już mi ślinka leci :-)Coś , co moge jeść bezkarnie i uwielbiam.
Ja tez zauwazyłam, że nie ma Betti i Kasi, i She*shu daaawno nie było. mam nadzieję, że to tylko taka przerwa a nie jakieś problemy.
Dziewczyny dajcie znać co u WAS!!!
Fajnego popołudnia Wam życzę :-)

Witam niedzielnie.
Kurcze dziewczyny w nocy myślałam że sie udusze:szok:. Tak duszno to mi w życiu nie było nawet myślałam o pogotowiu bo miałam uczucie ucisku w okolicy serca. Na szczęście przeszło ale strachu sie najadłam. Teraz staram sie jak najwięcej na balkonie siedzieć.
Mąż na pocieszenie urządził mi uczte. Najpierw rano poleciał po bułeczki i śniadanko zrobił a teraz mnie obstawia witaminkami w postaci czereśni i koktajlu z truskawek.
Faktycznie nam sie pare dziewczyn nie odzywa. Kochane dajcie znać że u was jest ok!
Miłego spokojnego dnia brzuchatki.

witajcie mamuśki :-)
jak miło że o mnie pamiętacie :tak:
u mnie ok wczoraj miałam wizytkę :-) malutka waży 1.5 kg :-D będzie duża za mamuśką hahah ;-) leukocyty we krwi spadają to pewnie było od zaniedbanych zębów :wściekła/y: jeszce tylko jeden został kanałowo zaczęty i spokój ciekawe na jak długo :-p
czytam was ale jakoś nie mam koncepcji na pisanie .... i pewnie nie nadrobię za dużo bo tyle naskrobałyśćie że :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

gratuluję zdanych egzaminów i udanych wizytek no i zdrowych dużych dzieciaczków :-D

ja czuję się troszku ciężko tzn ciężko mi się ruszać,ciągnie mnie po bokach,bolą plecy,krzyż i wogole czuję się jak hipcio pomimo tego że nie mam dużego brzucha :no: no i jak coraz bliżej to łapią mnie momentami doła że nie poradzę se z maleństwem i takie tam smęty :-( teraz mamy mały remoncik przed narodzinami Julinki więc od połowy lipca zacznę prać ciuszki powpli i układać w szafie :-):-):-) już nie mogę się doczekać ;-) ogółem z wyprawki mamy tylko wózek i ciuszków sporo a tak to nic więcej ale trzeba się zmobilizować bo czas w miejscu nie stoi i już coraz bliżej rozwiazania :tak::tak: a i robiłam sobie próbę wątrobową bo swędziało mnie strasznie ale jest ok :-) jak są takie upały to nie chce się wychodzić z domu,nóżki troszkę puchną ale zaraz przechodzi po leżakowaniu :-) dziewczyny ja nawet nie chcę wspominać ile ważę ile przytyłam :wściekła/y::szok::szok::szok::szok: matko jestem w szoku a gdzie mi to weszło to nie wiem bo nie widze po sobie 18 kg na plusie :szok::szok::szok:;-);-);-)
malutka szaleję bardzo często i mnie to cieszy :-)

jeszcse raz dziękuję kochane za pamięć i przepraszam żę nie jestem na bieżąco postaram sie naprawić hehe ;-):tak::tak::tak::tak:

reklama
BETTI DOBRZE ZE U CIEBIE WSZYSTKO OKI,ZACZĘŁAM SIE JUŻ MARTWIĆ:tak:
OJ WIDZE ZE OKRES WAKACYJNY PEŁNA PARA TAKIE TU PUSTKI;-) NIE OPALAJCIE SIE MAMUŚKI ZA DUZO BO WAM WYJDZIE UCZULENIE NA NOSIE TAK JAK MI:zawstydzona/y:

Do góry