reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Pięknej niedzieli Mamusie życzę :-)
Na Śląsku piękna pogoda, dzisiaj mamy zaproszenie do mojej mamy na obiad..--- to debiut, więc trzymajcie kciuki ;-) :-D Mój P się zastanawia czy założyć garnitur, hihihi :-)
Później odpoczynek z małym spacerkiem po lesie. Aha, są juz kleszcze, koleżanka wylądowała na pogotowiu z odczynem pokleszczowym, a moja pisinka mimo full zabezpieczenia wyhodowała takiego giganta, że głowa boli, brrr :-(
No nic to, będziemy się oglądać po spacerkach, tak dokładnie:cool2:
My też coś małego planujemy jeśli chodzi o wyjazd, ale to bedzie góra 3 dni, bo ja jednak muszę być pod stała kontrolą ginka. Oj, cały rok czekać potem na wakacje, trudno:nerd:

reklama
Ja tylko krociutko, zeby sie przywitac i zmykam szybko sie ogarnac. U nas pogoda dzis super. Zaraz meza sciagne z lozka i moze gdzies wyskoczymy na dluzszy spacerek.
Hmmm zazdroszcze tych wyjazdow nad morze, jeziorka. My w tym roku odpuscilismy wyjazdy na typowe wakacje. Chcemy jeszcze pojechac do Polski na koniec lipca, ale wszystko zalezne jest od malenstwa i tego co powie mi pani doktor na nastepnej wizycie.
Cieplej i slonecznej niedzieli :)

Pięknej niedzieli Mamusie życzę :-)
Na Śląsku piękna pogoda, dzisiaj mamy zaproszenie do mojej mamy na obiad..--- to debiut, więc trzymajcie kciuki ;-) :-D Mój P się zastanawia czy założyć garnitur, hihihi :-)

Kciuki zaciśnięte! Napisz potem jak poszło ;-)

U nas dzisiaj słonecznie i pięknie. Mam zamiar wyciągnąć mojego B na spacer, ale na razie śpi i pewnie to jeszcze trochę potrwa, musi odespać tydzień. A tak poza tym to dzisiaj będę leniuchować. Trochę się przeforsowałam przez te ostatnie dni i chyba umordowałam małą, bo rzadziej się rusza, więc jej trochę odpuszczę ;-)Miłego dnia!

Witam i ja
Nocka nie przespana ehhh
Pogoda piekna bezchmurne niebko nic tylko leżakować w ogrodzie a ja mam takiego lenia,że heja.
Wysyłam zaraz T. po warzywa na zapiekankę warzywną pod serowa kołderka i do tego skrzydełka z grilla.
Potem może siły zbiorę na jakiś spacerek do Pepco po pajace.
Puki co siedzę i dysze i nic mi się nie chce nawet jeść.
Musze coś se na śniadanko wymyslić smacznego.
Miłego dzionka...

Witam i ja
U nas tez niebo bezchmurne i sloneczko pieknie swieci, ale ja przesiedze cały dzien w domu...mam ciche dni z moim. A ja wtedy nie mam ochoty nigdzie wychodzic i to sama..co za przyjemnosc.
Zazdroszcze Ci Pysia tego ogródka, oj posiedziałabym sobie tak. Ja mieszkam w bloku i nawet balkonu nie mam. A moja miejscowosc to takie puste zadupie ze tylko bary sa z atrakcji "kulturalnych", nie ma gdzie isc, gdzie posiedziec.
Miłego dnia dziewczynki.

Jak tak czytam te wpisy obiadkowe to az mi tu pachnie :-) Ja juz sobie wyobrazam Pysia Twoj dom z ogrodkiem dookola, pachnacy jedzonkiem, do tego slonko i lekki przewiew ... ehhh..
Ja dzis mam rosolek i schabiki z pieczarkami, ale dopiero po sniadaniu jestem wiec narazie musze strawic jedno i wziac prysznic :-)

Pogoda superowa, moj kot spi od rana na parapecie otwartego okna.

Dorotko - to spora odleglosc do pokonania nad to morze.. Ja dzis wlasnie mowilam rano mojemu K. ze marzy mi sie taki cieply poranek nad baltykiem..

Witam slonecznie i kawowo :) Az sie rozmazylam jak poczytalam o domkach nad morzem i jeziorami :) Ja niestety do porodu zostaje w DE i jedynie co, to gory mam pod nosem (nie dalabym teraz rady wspiac sie na najmniejsza z nich ) wiec zostaje ogrodek parasol i lody :) jakos to bedzie !!! Wszystkim dziewczynom milych wyjazdow i wspanialej podody do wypoczynku !!!

reklama
Witajcie Wrześnióweczki:)
Wczoraj napisałam dwa posty, które oczywiście wcieło:( Tak się wkurzyłam, że trzeci raz już nie próbowałam

Nadrabiam teraz
Marbus gratuluje obrony:)
Korba udanego odpoczynku życzę i wracaj szybko:)

Ja wczoraj byłam na mega spacerze z moim M a później na knyszy:) Miałam na nią takiego smaka, że szok:) więc musiałam ją mieć:)
Dziś znowu pogoda piękna więc zaraz wybieramy się do mojej mamci na obiad a później na jakiś spacerek po parku co by się dotlenić:)

Zyczę Wam udanej niedzieli i samych radości:)

Do góry