reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Pięknej niedzieli Mamusie życzę :-)
Na Śląsku piękna pogoda, dzisiaj mamy zaproszenie do mojej mamy na obiad..--- to debiut, więc trzymajcie kciuki ;-) :-D Mój P się zastanawia czy założyć garnitur, hihihi :-)
Później odpoczynek z małym spacerkiem po lesie. Aha, są juz kleszcze, koleżanka wylądowała na pogotowiu z odczynem pokleszczowym, a moja pisinka mimo full zabezpieczenia wyhodowała takiego giganta, że głowa boli, brrr :-(
No nic to, będziemy się oglądać po spacerkach, tak dokładnie:cool2:
My też coś małego planujemy jeśli chodzi o wyjazd, ale to bedzie góra 3 dni, bo ja jednak muszę być pod stała kontrolą ginka. Oj, cały rok czekać potem na wakacje, trudno:nerd:

reklama
Ja tylko krociutko, zeby sie przywitac i zmykam szybko sie ogarnac. U nas pogoda dzis super. Zaraz meza sciagne z lozka i moze gdzies wyskoczymy na dluzszy spacerek.
Hmmm zazdroszcze tych wyjazdow nad morze, jeziorka. My w tym roku odpuscilismy wyjazdy na typowe wakacje. Chcemy jeszcze pojechac do Polski na koniec lipca, ale wszystko zalezne jest od malenstwa i tego co powie mi pani doktor na nastepnej wizycie.
Cieplej i slonecznej niedzieli :)

Pięknej niedzieli Mamusie życzę :-)
Na Śląsku piękna pogoda, dzisiaj mamy zaproszenie do mojej mamy na obiad..--- to debiut, więc trzymajcie kciuki ;-) :-D Mój P się zastanawia czy założyć garnitur, hihihi :-)

Kciuki zaciśnięte! Napisz potem jak poszło ;-)

U nas dzisiaj słonecznie i pięknie. Mam zamiar wyciągnąć mojego B na spacer, ale na razie śpi i pewnie to jeszcze trochę potrwa, musi odespać tydzień. A tak poza tym to dzisiaj będę leniuchować. Trochę się przeforsowałam przez te ostatnie dni i chyba umordowałam małą, bo rzadziej się rusza, więc jej trochę odpuszczę ;-)Miłego dnia!

Witam i ja
Nocka nie przespana ehhh
Pogoda piekna bezchmurne niebko nic tylko leżakować w ogrodzie a ja mam takiego lenia,że heja.
Wysyłam zaraz T. po warzywa na zapiekankę warzywną pod serowa kołderka i do tego skrzydełka z grilla.
Potem może siły zbiorę na jakiś spacerek do Pepco po pajace.
Puki co siedzę i dysze i nic mi się nie chce nawet jeść.
Musze coś se na śniadanko wymyslić smacznego.
Miłego dzionka...

Witam i ja
U nas tez niebo bezchmurne i sloneczko pieknie swieci, ale ja przesiedze cały dzien w domu...mam ciche dni z moim. A ja wtedy nie mam ochoty nigdzie wychodzic i to sama..co za przyjemnosc.
Zazdroszcze Ci Pysia tego ogródka, oj posiedziałabym sobie tak. Ja mieszkam w bloku i nawet balkonu nie mam. A moja miejscowosc to takie puste zadupie ze tylko bary sa z atrakcji "kulturalnych", nie ma gdzie isc, gdzie posiedziec.
Miłego dnia dziewczynki.

Jak tak czytam te wpisy obiadkowe to az mi tu pachnie :-) Ja juz sobie wyobrazam Pysia Twoj dom z ogrodkiem dookola, pachnacy jedzonkiem, do tego slonko i lekki przewiew ... ehhh..
Ja dzis mam rosolek i schabiki z pieczarkami, ale dopiero po sniadaniu jestem wiec narazie musze strawic jedno i wziac prysznic :-)

Pogoda superowa, moj kot spi od rana na parapecie otwartego okna.

Dorotko - to spora odleglosc do pokonania nad to morze.. Ja dzis wlasnie mowilam rano mojemu K. ze marzy mi sie taki cieply poranek nad baltykiem..

Witam slonecznie i kawowo :) Az sie rozmazylam jak poczytalam o domkach nad morzem i jeziorami :) Ja niestety do porodu zostaje w DE i jedynie co, to gory mam pod nosem (nie dalabym teraz rady wspiac sie na najmniejsza z nich ) wiec zostaje ogrodek parasol i lody :) jakos to bedzie !!! Wszystkim dziewczynom milych wyjazdow i wspanialej podody do wypoczynku !!!

reklama
Witajcie Wrześnióweczki:)
Wczoraj napisałam dwa posty, które oczywiście wcieło:( Tak się wkurzyłam, że trzeci raz już nie próbowałam

Nadrabiam teraz
Marbus gratuluje obrony:)
Korba udanego odpoczynku życzę i wracaj szybko:)

Ja wczoraj byłam na mega spacerze z moim M a później na knyszy:) Miałam na nią takiego smaka, że szok:) więc musiałam ją mieć:)
Dziś znowu pogoda piękna więc zaraz wybieramy się do mojej mamci na obiad a później na jakiś spacerek po parku co by się dotlenić:)

Zyczę Wam udanej niedzieli i samych radości:)

Do góry