Marta dzieki za sloneczko prosto z Wrocławia
Korba trzymaj sie
rosolek sie gotuje,gołąbki nastawione
oj nie mam juz co robic normalnie
Proszę bardzo! Polecam się na przyszłość
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marta dzieki za sloneczko prosto z Wrocławia
Korba trzymaj sie
rosolek sie gotuje,gołąbki nastawione
oj nie mam juz co robic normalnie
marbus gratuluję
U nas tez piękne słoneczko i zapowiada się naprawdę ciepły dzień, chyba na plażę pojedziemy z dziećmi bo co tu robić, poza tym małż do pracy na popołudnie to tym bardziej trzeba go wyciągnąć bo ja niestety prawka nie mam a rowerem nie pojadę.
Idę kupić troszku truskawek i parę dżemików zrobię na zimę...wiem ,ze sie nie opłaca,ale swojskie to swojskie....nie robię tego na duża skalę więc jeszcze można zrobić....poza tym te sklepowe czasami są nie dobre sama żelatyna z sokiem.A czereśnie takie drogie...u nas te duże są aż po 17zł za kilo.
Dzięki wielkie... nigdy wcześniej nie słyszałam o tym imieniu, a nawet jak słyszałam to nie weszło mi tak do głowy jak teraz. Wcześniej jak nie byłam w ciąży to marzyłam o Majce, jednak jak już się dowiedzialam że będzie dziewczynka gdzieś mi obilo się o uszy "Igunia" i od tamtej pory tak nazywam swoją córunię :-)
A ja właśnie wybieram się na spacer, zakupy i do mamy. B pojechał kosić działkę swojej mamy, a ja w tym czasie prasowanie, generalne porządki (co robię przynajmniej co 2 dzień) ;-)i mam dość. Muszę się dotlenić. Też bym pojeździła na rowerze, ale jakoś się boję. Udanego wieczora mamuśki.
Dorotka spodobaloby Ci sie u mnie..kazdy kto przyjedzie jest zachwycony..czyste przejrzyscie jeziorko..lasy..stadnina koni..i nie wiem jak to mozliwe ale ludzie tak dbaja o swoje domy i trawniki ze poprostu jak sie wjedzie do mojej miejscowosci to sam urok..dlatego nigdy stad sie nie wyprowadze
Małgos tylko pozazdrościć pięknej okolicy.
Ja tam swojego domciu z widokiem na Zatokę, żeglaży, widsurferów i kitesurferów także nie zamienię na nic innego
Właśnie oglądałam pogodę zapowiadają upalny tydzień uhhhh.
Mykam już trochu się zrelaksować w wannie a potem zapodam sobie sok pomarańczowy z lodem i obejrzę cosik w tv.
Tak się objadłam frytek,że nie mogę się ruszać a jeszcze mnie ciągnie na lody, które z zamrażarki kuszą.
Miłej nocki i udanej niedzieli