reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Czesc dziewczyny..u mnie cieplutko i ladnie i jak zwykle ide zaraz kosic trawke. Mialam jechac do castoramy po hustawke ogrodowa ale nie mam weny dzisiaj na zakupy i moze jutro.

Marbus gratuluje obrony:)

Korba milego wyjazdu:)

Witam się dzisiaj tak szybciutko, bo dzień mam mam zabiegany, ale jest słonecznie i humorek dopisuje.
Gratuluję wczorajszych wizyt Kochane Mamusie i kibicuję za dzisiejsze :-)

ZMykam na zakupy a potem pogaduchy z psiapsiółkami :-)

P.S WYniki matur pisemnych za kilka dni - mają być chyba 30 czerwca dopiero, także wciąż w niepewności.

Pieknego dnia Dziewczyny , dużo pogody za oknem i w sercu! :-D

Witam weekendowo ze słoneczkiem za oknem (wreszcie).

Mycha[/B] super imie wybrałas dla córci. U nas jesli bedzie dziewczynka to tez tak bedzie miała na imie.

:

Dzięki wielkie... nigdy wcześniej nie słyszałam o tym imieniu, a nawet jak słyszałam to nie weszło mi tak do głowy jak teraz. Wcześniej jak nie byłam w ciąży to marzyłam o Majce, jednak jak już się dowiedzialam że będzie dziewczynka gdzieś mi obilo się o uszy "Igunia" i od tamtej pory tak nazywam swoją córunię :-)

U nas otworzyli nowe centrum chińskie i przyznam że jest dużo lepsze niż te w których bywałam (żadko) dotychczas... Kupiłam sobie świetne spodenki lniane za 19 zł. i leżą superaśnie!! Do tego biustonosz z majtkami - jestem bardzo zadowolona, bo są dobre jakościowo - nie wyglądają i nie śmierdzą chińską tandetą!!
Już myślę kiedy znów dam radę się tam wybrać bo dzisiaj byłam z Hubciem więc nie miałam spokojnych zakupków.

Miłego dnia kobitki!!!!

A ja dzis mialam chec kupic cos na grzbiet - ale nic mi sie nie udalo wybrac.. Jedynie w rossmanie zostawilam znowu sporo kasy - bo maja full przecen, wiec porobilam zapasy :-) Pogoda super, ale spacerowac nie moge :-( bo ciagna mnie pachwiny i biodra, w ogole chodze jak kaczka .. Moj K. pojechal na tenisa a ja z lezka w oku pomyslalam, ze tez bym sobie poskakala.. o rowerze juz nie wspomne. Ale czego sie nie robi dla maluszka - obstawilam sie micha truskawek i heja.... :-D

Dorotka:cool2: Jestem:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:
A wiecie co dziewczyny mam wytłumaczenie :tak:
A bo remonty u nas:tak: M wrócił to wykorzystujemy go:-p Trzeba jakosto mieszkanie przystosować do czterech osobników bo z jedna komodą to cienko;-)
tak wiec Szpachlowanie, malowanie, odnawianie starych mebli itd, itp;-) fajnie, bo coś się dzieje a ja juz powoli nabieram optymizmu w to, że jakoś się pomieścimy. Jak skończymy to koniecznie wklejam fotki. Różnica jest kolosalna:szok::-)

Kerna widzę,że remont na całego...
Onionku, ja tydzień temu jeździłam rowerem trochę i brzusio mi wcale nie przeszkadzał... :)

A ja właśnie wybieram się na spacer, zakupy i do mamy. B pojechał kosić działkę swojej mamy, a ja w tym czasie prasowanie, generalne porządki (co robię przynajmniej co 2 dzień) ;-)i mam dość. Muszę się dotlenić. Też bym pojeździła na rowerze, ale jakoś się boję. Udanego wieczora mamuśki.

reklama
Do góry