reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Czesc dziewczyny..u mnie cieplutko i ladnie i jak zwykle ide zaraz kosic trawke. Mialam jechac do castoramy po hustawke ogrodowa ale nie mam weny dzisiaj na zakupy i moze jutro.

Marbus gratuluje obrony:)

Korba milego wyjazdu:)

Witam się dzisiaj tak szybciutko, bo dzień mam mam zabiegany, ale jest słonecznie i humorek dopisuje.
Gratuluję wczorajszych wizyt Kochane Mamusie i kibicuję za dzisiejsze :-)

ZMykam na zakupy a potem pogaduchy z psiapsiółkami :-)

P.S WYniki matur pisemnych za kilka dni - mają być chyba 30 czerwca dopiero, także wciąż w niepewności.

Pieknego dnia Dziewczyny , dużo pogody za oknem i w sercu! :-D

Witam weekendowo ze słoneczkiem za oknem (wreszcie).

Mycha[/B] super imie wybrałas dla córci. U nas jesli bedzie dziewczynka to tez tak bedzie miała na imie.

:

Dzięki wielkie... nigdy wcześniej nie słyszałam o tym imieniu, a nawet jak słyszałam to nie weszło mi tak do głowy jak teraz. Wcześniej jak nie byłam w ciąży to marzyłam o Majce, jednak jak już się dowiedzialam że będzie dziewczynka gdzieś mi obilo się o uszy "Igunia" i od tamtej pory tak nazywam swoją córunię :-)

U nas otworzyli nowe centrum chińskie i przyznam że jest dużo lepsze niż te w których bywałam (żadko) dotychczas... Kupiłam sobie świetne spodenki lniane za 19 zł. i leżą superaśnie!! Do tego biustonosz z majtkami - jestem bardzo zadowolona, bo są dobre jakościowo - nie wyglądają i nie śmierdzą chińską tandetą!!
Już myślę kiedy znów dam radę się tam wybrać bo dzisiaj byłam z Hubciem więc nie miałam spokojnych zakupków.

Miłego dnia kobitki!!!!

A ja dzis mialam chec kupic cos na grzbiet - ale nic mi sie nie udalo wybrac.. Jedynie w rossmanie zostawilam znowu sporo kasy - bo maja full przecen, wiec porobilam zapasy :-) Pogoda super, ale spacerowac nie moge :-( bo ciagna mnie pachwiny i biodra, w ogole chodze jak kaczka .. Moj K. pojechal na tenisa a ja z lezka w oku pomyslalam, ze tez bym sobie poskakala.. o rowerze juz nie wspomne. Ale czego sie nie robi dla maluszka - obstawilam sie micha truskawek i heja.... :-D

Dorotka:cool2: Jestem:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:
A wiecie co dziewczyny mam wytłumaczenie :tak:
A bo remonty u nas:tak: M wrócił to wykorzystujemy go:-p Trzeba jakosto mieszkanie przystosować do czterech osobników bo z jedna komodą to cienko;-)
tak wiec Szpachlowanie, malowanie, odnawianie starych mebli itd, itp;-) fajnie, bo coś się dzieje a ja juz powoli nabieram optymizmu w to, że jakoś się pomieścimy. Jak skończymy to koniecznie wklejam fotki. Różnica jest kolosalna:szok::-)

Kerna widzę,że remont na całego...
Onionku, ja tydzień temu jeździłam rowerem trochę i brzusio mi wcale nie przeszkadzał... :)

A ja właśnie wybieram się na spacer, zakupy i do mamy. B pojechał kosić działkę swojej mamy, a ja w tym czasie prasowanie, generalne porządki (co robię przynajmniej co 2 dzień) ;-)i mam dość. Muszę się dotlenić. Też bym pojeździła na rowerze, ale jakoś się boję. Udanego wieczora mamuśki.

reklama
Do góry