reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

hejka z rana
ja osobiscie jestem leniwa ze hej dzisiaj i tego powera co u Marty2411 mi brakuje ,martua przeslij jakies pozytywne fale;-)

Gratuluje wszystkim wczorajszych wizyt i pulpasnych dzidziusiow:-)
Dorotka u mnie pogody z telewizora tez nie ma :no:

A wiecie co tam z karolinkare sie nie odzywala wczoraj czy wszystko oki po wizycie??
milego dzionka jeszcze sobie poleniu..je przed kompem i musze sie wziasc za nieszczesne prasowanie ,a tak niesamowicie mi sie nie chce.
milego dnia kobitki

reklama
Witam wszystkie ranne ptaszki i te, która lubią pospać dłużej! ;-)
Ja też już jakoś nie mogę dzisiaj spać... Muszę się Wam pochwalić: wczoraj miałam obronę na studiach i obroniłach się na piękną piątkę! :-D Dziękuję Wam za ciepłe słowa i trzymanie kciuków!!! :-)
Przy okazji: wczoraj na obronie przekonałam się, że jednak mam jakies prawa ;) Komisja miała nam podać wyniki dopiero na sam koniec, kiedy już wszyscy się obronią, tymczasem przewodniczący komisji wyszedł na korytarz, poprosił mnie na chwilkę i zapytał, czy jestem w stanie czekać z innymi, czy może źle się czuję i chciałabym poznać wyniki od razu! Zaskoczył mnie totalnie... Ale ja się dobrze czułam, więc czekałam z pozostałymi. Wzoraj na tej obronie to w ogóle miałam mnóstwo energii, biegałam tam nawet w szpilkach i w ogóle się nie denerwowałam :-)
A dzisiaj czeka mnie wielkie sprzątanie... Życzę Wam wszystkim miłego dnia i przyjemnego całego weekendu! Trzymajcie się cieplutko! :-)

Ja też już jakoś nie mogę dzisiaj spać... Muszę się Wam pochwalić: wczoraj miałam obronę na studiach i obroniłach się na piękną piątkę! :-D Dziękuję Wam za ciepłe słowa i trzymanie kciuków!!! :-)
Przy okazji: wczoraj na obronie przekonałam się, że jednak mam jakies prawa ;) Komisja miała nam podać wyniki dopiero na sam koniec, kiedy już wszyscy się obronią, tymczasem przewodniczący komisji wyszedł na korytarz, poprosił mnie na chwilkę i zapytał, czy jestem w stanie czekać z innymi, czy może źle się czuję i chciałabym poznać wyniki od razu! Zaskoczył mnie totalnie... Ale ja się dobrze czułam, więc czekałam z pozostałymi. Wzoraj na tej obronie to w ogóle miałam mnóstwo energii, biegałam tam nawet w szpilkach i w ogóle się nie denerwowałam :-)
A dzisiaj czeka mnie wielkie sprzątanie... Życzę Wam wszystkim miłego dnia i przyjemnego całego weekendu! Trzymajcie się cieplutko! :-)

Gratuluje pieknej piatki:-)

co do pogody to nie wiem gdzie to slonce z prognozy pogody

Jak to gdzie?! We Wrocławiu!!! :-D

hejka z rana
ja osobiscie jestem leniwa ze hej dzisiaj i tego powera co u Marty2411 mi brakuje ,martua przeslij jakies pozytywne fale;-)

Przesyłam :D Muszę sobie zaplanować dziś dzień pracowicie, bo zwariuję, albo energia mnie rozsadzi ;P

marbus - gratuluję!!!

Mysia - pochwal się łóżeczkiem w odpowiednim wątku. Ja właśnie szukam odpowiedniego :)

marta2411 ja energi troszke mam ale nie wiem za co się zabrać żeby nie było zbyt czasochłonne bo na 10 musze odstawić samochód do warsztatu bo buczy jak głupi (tumnikowi sie dziurka zrobiła) Zdążyłam jedynie do tej pory wziąć porządny prysznic zjeść śniadanko zająć się troszkę psiakiem i papugami a teraz kawkę popijam.

marbus gratuluję pięknej 5 :) ja mam zaległy egzamin już od pół roku i przez to nie moge się bronić ale jak pomyślę o tej kobiecie to mnie rwie szkoda słów zawzięta stara panna która chyba jedynie zazdrości, użeram się z nią już 2 lata i ona nadal twierdzi że nic nie wiem. Pomijam fakt że w styczniu po spotkaniu z nią wylądowałam w szpitalu bo dostałam bóli...

Pogoda o dziwo się poprawia, przed chwilą widziałam przebłyski słońca!!!! Poza tym ja od 3 dniu walcze z malowaniem pokoiku dla małej bo ciężko farba kryje i mnie juz tam trafia nie powiem co... Mo9że dzisiaj uda mi się zakończyć prace. Co do łóżeczka to wiem że chcę z firmy Klupś z seri safari :)

Witam weekendowo ze słoneczkiem za oknem (wreszcie).

Wreszcie dzisiaj przespałam cała nocke. Ale to pewnie dlatego ze wczorajszy dzionek miałam zalatany. Troche zakupy, urzedowe sprawy i dzionek zleciał. Musiałam tez kupic prezent na 4 urodziny chrzesniaka. Tych zabawek to jest w bród, ale jak cos trzeba wybrac, to oczywiscie nie ma co.:no:

Gizelko, Mycha, Tosiu i Kiniu gratuluje udanych wizyt:-). Jak czytam takie wiadomosci to az sie serducho raduje. Swoja droga całkiem spore te Wasze dzieciaczki, szczególnie Gizelki i Mychy.

Mycha
super imie wybrałas dla córci. U nas jesli bedzie dziewczynka to tez tak bedzie miała na imie.

Marbus i po bólu. Gratuluje piateczki.

Olcia ja tez jak cos wyczytam, nawet na bb to dopatruje sie tego u siebie. Kiedys M. zartował, ze odłączy mi neta z tego powodu. Wiec teraz staram sie nic nie wyszukiwac w necie, bo to i tak nic nie da. Lepiej zadzwonic w razie watpliwosci do gina.
Mam znajoma, która ma depresje poporodowa, ale po wizycie u specjalisty i odp. lekach na szczesie jest juz coraz lepiej. Oby zadnej z Nas nie dotkneło to choróbsko.

Korba wracaj do Nas szybciutko, i odzywaj sie w miare możliwości:tak:

Hejo

Ja tylko na chwilę zdać relację z USG: dziewczynka już w 100% potwierdzona, waga 947 gram, wszystkie wymiary prawidłowe, na badaniu malutka aktywna, że aż posądzona została o nadpobudliwość ;)) Ułożona poprzecznie obecnie, zobaczymy jak będzie dalej... Tylko łożysko na przedniej ścianie ;/
Miłej nocki

Gratuluje dziewuszki :-)

Gratuluje udanych wizyt i sporych maluszkow. Ja zabiegana bo w niedziele wyjazd na oboz szkoleniowy ,a pozniej Anglia wiec zalatwic trzeba wszystko teraz bo pozniej nie bedzie kiedy. Dodatkowo problemy z kaska i ze starszym bratem ,ktory nie splaca rat kredytu ,ktory jmoja mama wziela na siebie dla niego pare lat temu bo on nie mial wtedy zdolnosci na tyle i teraz scigaja moja mamke biedule ,dodatkowo jeszcze ojca auto sie psuje i tez kasa idzie jak w skarbonke bez dna ,a ja nie nawidze patrzec jak mamka sie martwi i musi kombinowac a pozyczac od nas nie chce bo my mamy swoje wydatki i maluszka w drodze i tak sie czuje jak miedzy mlotem a kowadlem ;/ Chyba mam ostatnimi wieczorami by nie mowic dniami spadek formy psychicznej ;/ Przepraszam ,ze wam tu narzekam ale tak jakos musialam. Odmeldowuje sie prawdopodobnie az do 20lipca chyba ,ze wczesniej bede miala jakiegos normalnego neta a nie w zaleznosci od wiatru w lesie. Przez ten czas trzymam kciuki za wizyty , badania, obrony i wszystko na co beda potrzebne. No nic klade sie juz spac i zycze wam kolorowych.

Korba pisz czasem ... :-)

Gratulacje ;-)

Ja mialam ciezka noc - dlugo nie moglam spac... dzis jednak za oknem piekne slonce, wiec i nastroj pozytywny :-)

Karolinkare - odezwij sie po wizycie.

reklama
marbus gratuluję :)
U nas tez piękne słoneczko i zapowiada się naprawdę ciepły dzień, chyba na plażę pojedziemy z dziećmi bo co tu robić, poza tym małż do pracy na popołudnie to tym bardziej trzeba go wyciągnąć bo ja niestety prawka nie mam a rowerem nie pojadę.

Do góry