reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Ja też mam lenia, ale k o n i e c obijania się, postanowiłam się ruszyć i posprzątać dom.

Pisałyście chyba wczoraj o prasowaniu - ja mam trochę inaczej - lubię prasować, mąż się ze mnie śmieje, że naszej córce kupię na urodziny mini deskę i mini żelazko, żeby mogła ze mną prasować i, ze dzień bez prasowania to dzień stracony ;-)Nie prasuję pościeli i ręczników, bo mój B nie lubi wyprasowanych. A teraz to moja "miłość" do prasowania uległa ostudzeniu, bo źle się czuję jak długo stoję przy desce, więc pracuje na raty ;-)

reklama
Witam kochane.
Gratuluje wizyt, a z ta waga to ja wam tak zazdroszcze...ja przytyłam tylko 5,5kg od poczatku, a to dla mnie bardzo mało bo ja miałam niedowage....te tycie to mi tak mozolnie idzie pomimo tego ze mam apetyt i jem, jem, jem.
Wczoraj tak sie objadłam przez cały dzien i doładowałam kebabem na wieczór i zeby było mało to jeszcze zajadłam arbuzem.
Myslałam ze bedziemy pogotowie wzywac...brakowało mi oddechu, zoładek tak mnie kłuł i piekł ze myslałam ze to serducho i jakis zawał mam normalnie...ale sie strachu "najadłam" i jeszcze mały tak mnie w brzuchu walił, chyba mu tez źle było. No ale jakos mi przeszło ;) a dzis sie dobrze czuje.
Miłego dnia dziewczyny i nie objadajcie sie pomimo pokus jedzeniowych..hahaha

Ja tez przytylam moze lekko ponad 6 kilo :-) A co do jedzonka, to tez pare razy zdarzyl mi sie taki straszny bol zoladka pod wieczor - ale wypij sobie wtedy herbarke z koperku albo rumianek. Mi pomaga :-)

Witam!
A ja dzisaj w nocy czesto sie budzilam bo beybus tak sobie szalal ze az mamusie budzil,nie wiem co on w tym brzuchu wyprawial chyba fikolajki heheh,teraz tez kopniaczki daje ale nie takie jak w nocy:)bardzo ruchliwy jest i fajnie:))
Ja tez wlasnei kaweczke z mleczkiem pije i czekam na paczki z Polski z ciuchami dla dzidzi ma dzisaj przyjsc ale sie ciesze:).
Tak mysle kiedy poprac i poprasowac zeby byly swieze chyba zrobie to na poczatku sierpnia.
A wy mamusie juz pierzecie ciuszki waszych szkrabkow?
Milego dnia i udanych wizyt!

Ja wlasnie od dwoch dni piore i prasuje partiami te najmniejsze ciuszki - poukladalam to ladnie do reklamowek w komodzie i niech juz sobie czekaja. Wczoraj wypralam tez kocyki, pieluchy tetrowe i rożek :-) Reszte pozniej...

Ja też mam lenia, ale k o n i e c obijania się, postanowiłam się ruszyć i posprzątać dom.

Pisałyście chyba wczoraj o prasowaniu - ja mam trochę inaczej - lubię prasować, mąż się ze mnie śmieje, że naszej córce kupię na urodziny mini deskę i mini żelazko, żeby mogła ze mną prasować i, ze dzień bez prasowania to dzień stracony ;-)Nie prasuję pościeli i ręczników, bo mój B nie lubi wyprasowanych. A teraz to moja "miłość" do prasowania uległa ostudzeniu, bo źle się czuję jak długo stoję przy desce, więc pracuje na raty ;-)

Ja nie lubie prasowac.. Ty to normalnie jakis fenomen jestes hehe.. wczoraj prasowalam te malusie ciuszki na siedzaco hehe..

Pojechalam do rosmana po kosmetyki, ktore mi sie skonczyly i tak sie zmeczylam, ze az ciemno mi sie robilo przed oczami. Ledwo wsiadlam do auta, okna na cala szerokosc zeby tylko nie pasc za kolkiem. Wrocilam a cisnienie 90/60... kawa z mlekiem postawila mnie na nogi.. Nie wiem, czy co raz gorzej ze mna czy to ta pogoda..

hej dziewczynki...
nie bylo mnie kilka dni bo zle sie czualm maluchy daja mi popalic przez ten tydzien....
sluchajcie mam pytanko czy z was tez ze tak powiem..."leci", bo ja mam ciagle wladke mokra boje sie ze to moze wody plodowe ae o chba zdecydowanie za wczsnie co nie???
poradzcie prosze

hej dziewczynki...
nie bylo mnie kilka dni bo zle sie czualm maluchy daja mi popalic przez ten tydzien....
sluchajcie mam pytanko czy z was tez ze tak powiem..."leci", bo ja mam ciagle wladke mokra boje sie ze to moze wody plodowe ae o chba zdecydowanie za wczsnie co nie???
poradzcie prosze

Ja mam w normie..karolinkare ja bym to skontaktowala z lekarzem.

Witam!

Co za dzień wróciłam dopiero z badan tego mojego nieszczesnego cukru, jeszcze musialam siedziec i czekac az moj lekarz przyjdzie bo dzis dopiero od 10.30 przyjmuje a skierowanie na glukoze mi źle wypisała położna, albo źle komputer wydrukował moje nazwisko czyjś pesel adres jeszcze inny jakiś koszmar, ale miłe panie w labolatorium pobrały ode mnie tą krew na szczęście. A jak już byłam u gina to mu mówię że mierze ten cukier i wysoki jest to powiedział że mam się szykować na zabrze, niestety nie powiedział czy leżeć czy na badania.
Oczywiście w planie miałam iść do paru sklepów po tym badaniu, ale tak mnie głowa rozbolała że nie dałam rady niestety.
Wy tu piszecie o praniu i prasowaniu ciuszków, a ja nie mam nadal żadnych... chyba jakoś do tyłu za wami zostaje. Dzisiaj dokupiłam jeszcze farbe do pokoiku i trzeba skończyć malowanie, zobaczymy co z tego wyjdzie. Tak samo jak reszta mam strasznego lenia i ta paskudnie ponura pogoda też dobij dobrze że chociaż nie pada...

reklama
Karolikare mi czasem też tak dziwnie leci ale narazie lekarz twierdzi że tam wszystko gra i buczy.
Co do prania i prasowania ciuszków to napewno nie wcześniej niż w sierpniu.

lol.gif
lol.gif

Do góry