ja nawet jak widze psa ktory sie blaka to podejde a co dopiero jak czlowiek potrzebuje pomocy..Kasiona w Twoim przypadku na szczescie nic sie nie stalo ale gdyby to cos powazniejszego to nie mialabys co liczyc na pomoc..Polska.
reklama
agnieszka75
Fanka BB :)
Myślę, że nie tylko w Polsce taka znieczulica ale czasem trafi się na Człowieka przez duże C i wtedy aż miło sie robi.
Olcia trzymajcie sie razem z synkiem.
Ja wczoraj byłam z mężem w Sanoku tak przy okazji bo nudzi mi sie w domu siedzieć, i tak kolejny dzień zleciał. Zaczyna mi sie już dłużyć.
Dziś pogoda znów do niczego, wyprawiłam rano dzieci i pospałm trochę dłużej.
W sobotę mamy w planie iść pooglądać wózeczki.
Pozdrawiam
Olcia trzymajcie sie razem z synkiem.
Ja wczoraj byłam z mężem w Sanoku tak przy okazji bo nudzi mi sie w domu siedzieć, i tak kolejny dzień zleciał. Zaczyna mi sie już dłużyć.
Dziś pogoda znów do niczego, wyprawiłam rano dzieci i pospałm trochę dłużej.
W sobotę mamy w planie iść pooglądać wózeczki.
Pozdrawiam
KAROLINA84
witam kochaniutkie!!!
Kasiona rzeczywiscie znieczulica straszna ale u nas w polsce tak niestety jest jak już ktoś siedzi na krawęzniku to odrazu musi być pijany"NASZA SZARA POLSKA RZECZYWISTOŚĆ" az wstyd!!!! najważniejsze ze juz czujesz sie lepiej:-)
Małgoś i co zrobiłas z włoskami ? bo chyba nie doczytałam??? ja tydzień temu byłam i zrobiłam sobie na czarnych włosach rude pasemka,tak dla odmiany;-)
Dziewczyny czy wy też macie takiego lenia jak ja ??? mi sie kompketnie nic nie chce robić najchętniej siedziała bym tylko bezczynnie albo spała,spała i spała
Kasiona rzeczywiscie znieczulica straszna ale u nas w polsce tak niestety jest jak już ktoś siedzi na krawęzniku to odrazu musi być pijany"NASZA SZARA POLSKA RZECZYWISTOŚĆ" az wstyd!!!! najważniejsze ze juz czujesz sie lepiej:-)
Małgoś i co zrobiłas z włoskami ? bo chyba nie doczytałam??? ja tydzień temu byłam i zrobiłam sobie na czarnych włosach rude pasemka,tak dla odmiany;-)
Dziewczyny czy wy też macie takiego lenia jak ja ??? mi sie kompketnie nic nie chce robić najchętniej siedziała bym tylko bezczynnie albo spała,spała i spała
Kasiona
Dziewczynki nie tylko w Polsce, jestem we Wloszech...takze nie tylko polacy, ale rowniez włosichyba nawet jeszcze gorsi...zreszta mysle ze wszedzie tak jest, zreszta tak jak pisze agnieszka75 ze trzeba trafic na czlowieka przez duze C..
Kasiona
A co do kolejek to udaja ze nie widza, ślepaki kurde bo faktycznie nasze brzuchy sa ,,prawie" niewidoczne :-)
No ja zas dzis stałam w kolejce do kasy (a były dwie) w biedronie i babka która własnie juz kasowali zobaczyła przy drugiej kasie swoja kolezanke co stala 3cia z kg cukru i ja zawołala zeby sobie skasowała ten cukier bo podobno do pracy sie spieszyła...juz chciałam sie odezwac czy jej nie wstyd bez pytania sie ludzi w kolejce wpuscic kolezaneczke , tym bardziej ze kobieta w ciazy stoi tez...achh brak słów
A ja jakas od kilku dni jestem zmeczona chodzeniem, jak wracam do domu po krótkim spacerze np po zakupki to taka padnieta jestem ze szok...wszystko w kroku mnie boli i jakas taka słaba jestem...i mały do tego tak mi wariuje nawet jak chodze, ale to akurat jest miłe
A ja jakas od kilku dni jestem zmeczona chodzeniem, jak wracam do domu po krótkim spacerze np po zakupki to taka padnieta jestem ze szok...wszystko w kroku mnie boli i jakas taka słaba jestem...i mały do tego tak mi wariuje nawet jak chodze, ale to akurat jest miłe
Saraa
Kasiona - szok normalnie.. ludzie w Polsce sie nie dosc, ze sie nie usmiechaja do siebie to jeszcze oprocz wlasnego tylka - wszystko maja gdzies.. Biedulka.. Ja dzis tez stalam w Liedlu w kolejce do kasy z wielkim brzuchem i tak myslalam sobie, ze jak tam padne to moze w koncu sie cos ludziom odmieni.
W Niemczech jest jeszcze gorzej, w autobusie wszyscy sie slepia w szyby, i nie reaguja nawet jak sie im powie . W sklepie wszystkie babcie emerytki zapierdzielaja do kasy jak na wyscigach byle byc pierwsza, bo przeciez one nie maja czasu. Mowie Wam tu jest jeszcze gorzej - koszmar normalny
Mowie do swojego M , ze nie lubie z nim spacerowac , bo tak nas wzrokiem zabijaja ( wszyscy wiedza co robilam i skim to robilam):-);-)
Kasiona
ale jakbyśmy zrobiły ankietę i zapytały czy ktoś by pomógł to 100% odpowiedziałoby oczywiście, ze tak ;-D
taaaaa
reklama
KAROLINA84
no oczywiście ze tak