onionek
happy mama
Ja mam w planie zrobic dzis makaron z pokrojona w kostke piersia kurczaka, brokulami i sosem serowym :-) tylko, kto skoczy do sklepu skoro ciagle pada :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczynki:-)
Kurcze pisałam o 6 i coś widze, że wcieło mojego posta... hmmm wszystko przez ten zawirusowany komp. Musze wreszcie wezwać jakiegoś fachowca bo niewytrzymam!!!
Beniaminko myślę, że coś jest na rzeczy z tą naturą. Ja też zwykle śpie twardo jak kamień. Kiedyś spadła mi w kuchni szawka. Potłukły się wszystkie talerze a ja spałam sobie smacznie i dopiero rano wchodząc do kuchni zorientowałam się, że coś jest nie tak:-)
P.S Anitas bezpieczny jest Apap(paracetamol) i aspiryna - to zalecił mi mój ginekolog. Jest nawet tendencja do stałego podawania aspiryny kobietom ze skłonnością do zakrzepów na podtrzymanie ciązy, wiec jak się okazyjnie weźmie tabletke to nie powinna nic zaszkodzić.
Teraz śpie czujnie jak trusia, a i rano nie mam problemów ze wstawaniem i budzę się przed budzikiem:-)
Powolutku przygotowujemy się do opieki nad naszymi maluchami:-)
Byłam dziś oddać krew z mężem i mam nadzieję, że nadal wszystko będzie w porządku z przeciwciałami.
Dziewczynki chciałam Wam podziękować za słowa otuchy i za to, że jesteście istną skarbnica wiedzy. Gdyby nie to forum to przywitała bym Szymka na świecie z pampersami i bodziakami zapominając o całej reszcie:-)
Dziś jestem pełna optymizmu:-) Wczoraj była u mnie kuzynka i przywiozła ciuszki dla Szymcia:-) Boże jakie to wszystko śliczne, normalnie jak sobie wyobraziłam, że już niedługo będę trzymać w ramionach mojego synka to odrazu sama się do siebie uśmiecham.:-)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i życzę miłego słonecznego dnia.
Hmmm a teraz idę wszamać czereśnie bo mam na nie taką chcicę, że szok:-)