dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dzien dobry
jakos nie mam weny do nadrabiania
mam nadzieje ze wsio u Was oki
milego dnia
jakos nie mam weny do nadrabiania
mam nadzieje ze wsio u Was oki
milego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam!
Ja dołączam do dziewczyn z ni9edospaną nocą pobudka po 4 bo tak sie mojej malutkiej kopać zachciało...
agusska ja też za bardzo nie wiedziałam co potrzebuję na przyjście dziecka i gdyby nie forum też mogła bym zostać z niczym po prostu pomoc forumowiczek nieoceniona
Ja już po porannych zakupach, no obiadek chyba pierogi z truskawkami bo takie piękne truskawy kupiłam i nie mogę się oprzeć. Jutro czeka mnie ciężki poranek ponad 2 godziny na czczo bo trzeba tą nieszczęsną glukozę powtórzyć chyba się zanudzę w tej przychodni może z głodu nie padnę ale słabo to widzę bo rano zawsze mnie straszny głód męczy. A dzisiejszy pomiar cukru na czczo pokazał 122 trochę mniej niż wczoraj. Trudno najwyżej przejadę się na konsultacje do Zabrza bo tam mi gin powiedział że jest jakaś klinika czy poradnia cukrzycowa dla kobiet w ciąży najważniejsze żeby małej nic się nie działo, a mamusia bez słodkiego wytrzyma bo i tak nie lubi .
Trzymam kciuki za wizyty i wierze że wszystko będzie dobrze. Ja poszperam teraz troszkę za rzeczami dla małej i może coś dla siebie bo chyba trzeba powoli szykować wyprawkę do szpitala tak na wszelki wypadek, a wy myślicie nad tym już czy może już dawno torba spakowana?? Mnie oczywiście troszke pogania fakt ciśnienia i cukru jak sam gin stwierdził nie zna pani dnia ani godzi i prosze być przygotowaną...
Hej dziewczyny!!!!
Przywitam się i nadrabiam co wczoraj pisałyście.... ja mam mega powera!!!!! Umyłam 2 okna, pościel na balkonie, pranie wisi, obiad gotuje się normalnie max do tego odebrałam spodnie od krawcowej...rewelacja...nic się na mojej wielkiej d...ie nie opina wyglądam zadowalająco...humor dzięki temu rewelka
Zamieniłam dzisiaj słodycze na marchewke i jabłka i postaram się nie podjadać bo waga....wow....lepiej nie wspominać
Miłego dnia kochane odezwę się jeszcze trochę później