reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Jeju..wrocilam od fryzjera niedawno..wiec tak..zrobila mi balejaz na te moje czarne wlosy..kolor wyszedl mozna powiedziec jasno rudo czarny bo po tylu latach czarnulkowania nie dalo sie uzyskac innego efektu..a wlosow jednak nie scielam bo...bo myslalam ze nie dotrwam do konca tak mnie wszystko ciagnelo pod zebrami i tylko mi wysuszyla i na chate zwialam..bozeeee jak ja sie napalilam na odmiane a tu lipa..tyle ze jakis inny kolor mam na lepetynie. musze polezec bo normalnie maly mnie rozpych od srodka..szok jak on sie dzisiaj wierci.

agim79 ja tez mam krotka szyjke i zalecil mi oszczedzanie sie..ale jak ja mialam sie oszczedzac jak byl w domu remont..jak polezalam to max 10 minut w ciagu dnia i jutro na wizycie dowiem sie jakie sa tego skutki bo pewnie nie za ciekawe..tez sie boje ale w necie nie czytam o tym bo mialabym pozniej schize.

co do HBs mialam jeszcze na studiach robione wyniki i wiem ze zoltaczki nie mam (mimo wielu kolczykow tu i owdzie) a niedawno sie szczepilam przeciw zoltaczce typu B bo mialam miec usuwane migdaly..pojecia nie mam ile kosztuje taki wynik.

Tosia Twoj mezus to szczesciarz:)

wypilam mala kawke i poleze troche bo normalnie piecze mnie pod zebrem:(((

reklama
Onionek nie mam pojecia..ale miesiac temu na wizycie jak nigdy kazal mi wskoczyc na samolot i mnie zbadal..po chwili mowi cytuje" ho ho Pani malgosiu szyjka krociutka" a ja w szoku;/ mowil ze zamknieta ale mimo to sie martwie bo napewno sie skraca dalej..jutro zapytam jaka mam dlugosc.

oj Dziewczynki, ja trzymam kciuki za te wasze szyjki... trzeba na siebie uważać... i się oszczędzać.. mnie przy każdej wizycie sadza na samolocie i nic nie gada... więc chyba oki, ale w piątek się zapytam dokładnie...

oj Dziewczynki, ja trzymam kciuki za te wasze szyjki... trzeba na siebie uważać... i się oszczędzać.. mnie przy każdej wizycie sadza na samolocie i nic nie gada... więc chyba oki, ale w piątek się zapytam dokładnie...

Ja też przy okazji każdej wizyty ląduję na fotelu i mam sprawdzaną szyjkę... jutro pewnie też tak będzie... mam nadzieję że do tego zrobi mi usg i zobaczy czy wszystko na pewno jest ok bo statnio odczuwam jakiś niepokój i mam wrażenie że coś jest nie tak... a tak przy okazji jak to jest z ktg?? od którego tygodnia się u Was je robi bo u nas chyba od 30 a jajestem w 29 i nie wiem czy się nastawiać na ktg jutro czy nie...

Tosia fajny prezencik dla Tatuśka!
agim ja moge jak chcesz w weekend podjechać do ciebie i szybciusieńko założe ci blokade na takie wieści a dopiero po porodzie zdejme:-D.
Oglądam rozmowy w toku i jak słucham tych opowieści z porodówek to zastanawiam sie gdzie te babki rodziły:szok:. Istne piekło na ziemi przeszły.
Flaczki już dochodzą więc Mężuś jak przyjedzie to sobie podje. Ide wciągnąć arbuza.

Poproszę o taką blokadę na kompa i na mózg co by za dużo nie myśleć:-D:-D

witajcie;-)

ja róniez trzymam kciuki za wszystkie wizyty:)
ja miałam wczoraj,
córcia pokazała bużkę starszemu bratu,który pękał z dumy:-)
wyniki badań mam ok

miłego dnia;-)

Pati! Gratki udanej wizyty! trzymaj tak dalej!

Dziewczyny z krótkimi szyjkami - oszczędzajcie się!!!!!!

No i mamy chomika! Mała nie odchodzi od klatki - rozmawia z nim, bawi się. Chomik też jest przyjaźnie nastawiony - chętnie wchodzi na rękę i najważniejsze - nie gryzie! Przyznam, że przez godzinę i ja siedziałam i obserwowałam zwierzątko i stwierdziłam, że ma ADHD.

Poszłam dziś do ogólnego i poprosiłam o skierowanie na morfologię, mocz i glukozę 75. I powiem, że dał mi bez problemu, nawet kazał przychodzić po kolejne. Ale miło!!!!!

WItam popoludniowo :D Kochane wy z tymi szyjkami to biedule jestescie. Gratuluje udanych wizyt :) Ja mam jutro i jestem ciekawa co sie dowiem :) A ja mojemu mezowi z okazji jego pierwszego dnia taty zrobilam kubek ze zdjeciem buzki Filipka i raczki jak prezy miesnie i po srodku jest napis 23 czerwca 2010 dzien TATY a pod spodem bede silny po Tacie :) Moj jak to zobaczyl to tak nas wysciskal jak nie wiem i dodatkowo do tego zakupilam mu polecona (niestety nie pamietam przez ktora z was) ksiazke Ojcowskie opowiesci. :) Normalnie cieszyl sie jak dziecko hehe :) Ja uciekam bo jedziemy do taty poswietowac chwilke :) I prawdopodobnie bede dopiero jutro po wizycie. Tak wiec na zapas zycze kolorowych snow i pozytywnych wiesci na wizytach :)

reklama
Hej dziewczyny
Dziewuszki jeszcze musze spytac, czy ktoras miala badanie na zoltaczke to HBS? Ile moze kosztowac? Musze zrobic znowu cala morfologie i mocz i to wlasnie - wszystko prywatnie. A wczoraj jeszcze robilam toxo.. jejku, chyba zbankrutuje :-D

Malgos? a jaka masz dlugosc szyjki jesli moge zapytac, bo moja tez sie ostatnio lekko skrocila i troche sie schizuje :-(

Ja za to Hbs zapłaciłam ponad 20, to zalezy od laboratorium. Czasmi sa naprawde duze róznice.
Onionek moja szyjka miała na przedostatniej wizycie 28 mm, i ginek powiedział, ze nie jest zbyt długa, ale wazne ze wydalona i zamknieta. Tez sie boje jak to bedzie u mnie, ale do wizyty jeszcze prawie tydzien:baffled:

ja od rana w piżamce chodzę :-pi w końcu muszę się wziąć za siebie bo normalnie wrrrr....:wściekła/y:
odkładałam ,odkładałam prasowanie a teraz mam tyle ze ni:no: wiem czy w 5 godzinach się zmieszczę z prasowaniem:wściekła/y::wściekła/y: Kręgosłup daje we znaki i to już bardzo długo , ale co zrobić taki to los kobiety:-:)-:)tak::tak:

ja wczoraj miałam piżamowy dzien. A prasowanie tez czeka...wrrr jak ja nie cierpie tego robic:wściekła/y:. Moze by tak zagonic mezusiow:confused:

HEJ HEJ
co tam u was wrześnióweczki?
Ja miałam zacząć zakupy dla dzidzi w lipcu ale dziś poszłam do hipermarketu a tam tyyyyle wyprzedaży w smyku, 5,10,15, reserved, obłowiłam córeczkę:-)

Ogarnęłam chatkę bo dziś wyjeżdżam do rodziców aż do niedzieli, mam nadzieję ,że będziecie tęsknić;-)
życzę udanych wizyt, dużych maluszków, niskich cukrów i wszystkiego naj,naj,naj

Miłego wypoczynku, wracaj szybciutko:-)

Oglądam rozmowy w toku i jak słucham tych opowieści z porodówek to zastanawiam sie gdzie te babki rodziły:szok:. Istne piekło na ziemi przeszły.

Tez to ogladałam, az mi włosy na nogach sie jeżyły:-D:wściekła/y:. Ciekawe jak to bedzie u nas? Oby tlko nie tak:no: Któras babeczka przed cesarka była golona, i powiem Ci ze moja siostra ostatnio tez. Dziwne:dry:

Ja też przy okazji każdej wizyty ląduję na fotelu i mam sprawdzaną szyjkę... jutro pewnie też tak będzie... mam nadzieję że do tego zrobi mi usg i zobaczy czy wszystko na pewno jest ok bo statnio odczuwam jakiś niepokój i mam wrażenie że coś jest nie tak... a tak przy okazji jak to jest z ktg?? od którego tygodnia się u Was je robi bo u nas chyba od 30 a jajestem w 29 i nie wiem czy się nastawiać na ktg jutro czy nie...

trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte;-)

Do góry