Jeju..wrocilam od fryzjera niedawno..wiec tak..zrobila mi balejaz na te moje czarne wlosy..kolor wyszedl mozna powiedziec jasno rudo czarny bo po tylu latach czarnulkowania nie dalo sie uzyskac innego efektu..a wlosow jednak nie scielam bo...bo myslalam ze nie dotrwam do konca tak mnie wszystko ciagnelo pod zebrami i tylko mi wysuszyla i na chate zwialam..bozeeee jak ja sie napalilam na odmiane a tu lipa..tyle ze jakis inny kolor mam na lepetynie. musze polezec bo normalnie maly mnie rozpych od srodka..szok jak on sie dzisiaj wierci.
agim79 ja tez mam krotka szyjke i zalecil mi oszczedzanie sie..ale jak ja mialam sie oszczedzac jak byl w domu remont..jak polezalam to max 10 minut w ciagu dnia i jutro na wizycie dowiem sie jakie sa tego skutki bo pewnie nie za ciekawe..tez sie boje ale w necie nie czytam o tym bo mialabym pozniej schize.
co do HBs mialam jeszcze na studiach robione wyniki i wiem ze zoltaczki nie mam (mimo wielu kolczykow tu i owdzie) a niedawno sie szczepilam przeciw zoltaczce typu B bo mialam miec usuwane migdaly..pojecia nie mam ile kosztuje taki wynik.
Tosia Twoj mezus to szczesciarz
wypilam mala kawke i poleze troche bo normalnie piecze mnie pod zebrem((
agim79 ja tez mam krotka szyjke i zalecil mi oszczedzanie sie..ale jak ja mialam sie oszczedzac jak byl w domu remont..jak polezalam to max 10 minut w ciagu dnia i jutro na wizycie dowiem sie jakie sa tego skutki bo pewnie nie za ciekawe..tez sie boje ale w necie nie czytam o tym bo mialabym pozniej schize.
co do HBs mialam jeszcze na studiach robione wyniki i wiem ze zoltaczki nie mam (mimo wielu kolczykow tu i owdzie) a niedawno sie szczepilam przeciw zoltaczce typu B bo mialam miec usuwane migdaly..pojecia nie mam ile kosztuje taki wynik.
Tosia Twoj mezus to szczesciarz
wypilam mala kawke i poleze troche bo normalnie piecze mnie pod zebrem((