Saraa
Fanka BB :)
Dagna Kciukasy zacisniete
A moj synus tez taki drobniutki w sobote wazyl 1130
A to badanie bede miala robione przed porodem a kosztow niestety nieznam.
A czy Twoja mama probowala krioterapii ? Slyszalam , ze przynosi dobre efekty w schorzeniach reumatoidalnych.cześć Słońca! dziewczyny trzymam kciuki za wizyty!!!
dziękuję za porady :-) wszystkiego już próbowałam no poza tym wskazaniem od rodzinnego (rada Beniaminki) tylko zastanawiam się dlaczego do tej pory tego nie zrobił.. zwłaszcza, ze to znajomy...hmmmm...pisałam Wam kiedyś jak to sie skończyło z izbą przyjęć (naćpali mamę morfiną i puścili do domu), więc na to mama się już nie zgodzi.. Boziu, byłam wczoraj wieczór u rodziców.. z mamą bardzo źle.. serce się kraje.. więc u mnie tez nastrój nie najlepszy..
pozdrawiam Was i dobrego dnia życzę
Kolor ladny, ale pierwsza ladniejsze scieciehmm..znalazlam jeszcze taka i wlasnie taki efekt odnosnie koloru wlosow bym chciala..a fryzurka rewelacja
i jak tak zaczne kombinowac to wyjde lysa heh..
Ja tez tak mam , ze jak sie w nocy obudze to jedna mysl goni druga a potem to juz po spaniu.Hej Wrześnióweczki :-)
Oj pospałam pięknie. No ale jak się czyta do 3 w nocy, to rano słodkie lenistwo. Nie mogłam zasnąć i ten kaszel mnie męczył i natrętne mysli, co dzisiaj pozałatwiam w UM i u adwokata. Jak wstałam to już się tak nie martwię- ot będzie, co ma być. I tak tego nie przeskocze, ale noc wydobywa takie rożne demony ;-)
Onionku zapomniałam wczoraj pogratulować klocuszka- co chłopak, to chłopak :-) Zobacz jaka moja panienka drobniutka- 1072 :-)
Super- czyli mamusia dobrze się odzywia!
Życze Wam dobrego dnia Dziewczyny!
A moj synus tez taki drobniutki w sobote wazyl 1130
Gratki duzego synusia !!!Hej dziewczyny
Dzieki za wszystkie gratulacje odnosnie mojego duzego synusia :-)
Dziewuszki jeszcze musze spytac, czy ktoras miala badanie na zoltaczke to HBS? Ile moze kosztowac? Musze zrobic znowu cala morfologie i mocz i to wlasnie - wszystko prywatnie. A wczoraj jeszcze robilam toxo.. jejku, chyba zbankrutuje
A to badanie bede miala robione przed porodem a kosztow niestety nieznam.