reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Alcia oplułam monitor czytając twoją opowieść. Mnie takie roztargnienie też dopada.
Dagna trzymam kciuki żeby było dobrze.
Kalcha mnie Malutka ugniata na dole. Taki twardy sie brzusio robi i kuleczka sie robi ale jak jej troszku poprzeszkadzam paluszkami to po chwili sie przesuwa. Przynajmniej raz dziennie tak mi sie wypycha. Musi jej sie tam coś podobać.

Mężuś mnie wymasował i odrazu człowiekowi lepiej. Teraz śpi. A no dzisiaj przy jego święcie nie będe mu marudziła.

Wszystkie piszecie o tej glukozie, a mi jeszcze ginek nic o tym nie mówił. Wizyte mam w nastepny wtorek, to moze wtedy mnie skieruje na ten pyszny napoik:baffled:. Tylko wtedy to juz bedzie prawie 28 tydz.. Sama nie chce nic mówic, bo pomysli, ze sie wymadrzam. Mam nadzieje, ze wie co robi.

Moja dzidzia tez czasami mocno wypycha mi brzuszek, najbardziej z prawej strony. Mam nadzieje, ze tylko sobie zmienia pozycje na bardziej wygodną:-)

Zmykam do kuchni, bo mezus przywiózł 10kg. truskawek i trzeba sie za nie zabrac. Chociaz mysle, ze juz tyle nie ma w skrzynce, bo cały czas podjadam:happy2:. Zaraz chyba pekne. Ale na szczescie, tylko obrac, wypłukac i do zamrażalki.

Cieszy mnie to że nie tylko ja mam rozpychającego się brzdąca :)
KasikN82 nie martw się na pewno cię skieruje na to badanie bo to chyba jedno z bardziej oczywistych a zalecają je właśnie kolo 28 tygodnia o ile wcześniej nie było żadnych problemów z cukrem. Mam nadzieję że nadal ich nie będziesz miała.

Witajcie dziewczyny

Nasz synek po tej operacjii nie czuje sie najlepiej,bardzo go boli ,ciezko tez mu cos dac do jedzenia.....takze u nas ciezkie dni

ale pozdrawiam was wszystkie serdecznie

Witajcie dziewczyny

Nasz synek po tej operacjii nie czuje sie najlepiej,bardzo go boli ,ciezko tez mu cos dac do jedzenia.....takze u nas ciezkie dni

Trzymaj się jakoś kurcze nie dobrze że nie czuje się najlepiej ale miejmy nadzieje że to szybko minie, a operacja przyniesie ulgę. Tobie dużo siły i uściski trzymaj się dziewczyno a bedzie wszystko ok. Pozdrawiam ciepło

Witajcie dziewczyny

Olcia! Trzymajcie się!!!! Dużo zdrowia życzę dla twojego syneczka! Jesteście już pewnie w domu? Mam nadzieję, że zabieg udał się pomyślnie!

reklama
Do góry