reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Tosia 3mam kciuki za twoja mamusie!! i za Ciebie tez musisz byc silna!

Ja wlasnie pojadlam kopytek :) zaraz pekne normalnie

Co do wyprawki to tez mam tylko ubranka i pare butelek,a gdzie reszta?? caly czas sobie mowie w nastepnym tygodniu w nastepnym tygodniu :) Jesli chodzi o ubranka to chyba mam ich ciagle zamalo tak mi sie wydaje.. niby duzo ale jak podzielic na dwoch to chyba za malo ..sama nie wiem :)

Jestem super szczesliwa bo dzis moje przyjaciolki z krakowa daly znac ze przyjada mnie odwiedzic na pare dni :) strasznie sie ciesze mam nadzieje ze dostana urlopy i wreszcie sie spotkamy :)

Co do tego ze malo czasu brakuje do rozwiazania to tez sie ostatnio przerazilam, poszlam sobie zarezerwowac usg na najblizzsze miesiace bo robie co dwa tygodnie i pani lekarka powiedziala ze ostatnie bedzie na 26 sierpnia ale watpi czy doczekamy prawdopodbnie porod bedzie wczesniej gdzies w polowe sierpnia! wiec zostaly mi niecale dwa miesiace :) pewnie bede jedna z pierwszych ktore urodza

reklama
Witam Was kochane wrześniówki:-):-)
w Bielsku pogoda taka sobie raz słoneczko wychodzi , a raz się chowa za chmurkami:-( ale ma padać , heh nic wyjątkowego już nic mnie :no:zaskoczy .
Ja już po obiadku Mojemu Mężulkowi zrobiłam ryż z kurczakiem i sosem słodko-kwaśnym był zachwycony:-)
ja od rana w piżamce chodzę :-pi w końcu muszę się wziąć za siebie bo normalnie wrrrr....:wściekła/y:
odkładałam ,odkładałam prasowanie a teraz mam tyle ze ni:no: wiem czy w 5 godzinach się zmieszczę z prasowaniem:wściekła/y::wściekła/y: Kręgosłup daje we znaki i to już bardzo długo , ale co zrobić taki to los kobiety:-:)-:)tak::tak:
Mój maluszek się wierci w brzuszku:) a mamusia jest szczęśliwa:)

zapomniała bym mój w pracy a ja sobie urządzam popołudniowe spa:happy2::happy2:maseczki na twarz, wymalować pazurki u stóp,prysznic i pilling całego Ciała:) mowie wam zróbcie sobie tak raz od czasu to jest wspaniałe uczucie :);-);-)

Witam popołudniowo:-):-)

Ale jestem na siebie zła:wściekła/y:Złamałam swoją zasadę nie czytania netu (poza BB) i nakręcania się i co?:no:Naczytałam sie gówien o skracającej się szyjce, o leżeniu i teraz mam mętlik w głowie:wściekła/y:Bo staram sie oszczędzać ale te które mają dzieci wiedzą chyba że nie da się leżeć plackiem gdy dom i dziecko na głowie. Wizyte mam w przyszły wtorek, oby lekarz miał dobre wieści, poza tym poprosze go o częstsze wizyty bo miesiąc to dużo. No chyba że sam na to wpadnie:tak:A wy kochane jak sobie radzicie, leżycie gdy trzeba czy tak jak ja polegujecie momentami;-)Powiem wam w tajemnicy że szukam rozgrzeszenia;-)

mało brakło a miałabym burzę z piorunami w domu.. wpadłam dziś na pomysł zeby poprosić kolegę i z nim pojechać kupić prezent na jutrzejsze trzydzieste urodzinki mojego M... oczywiście poinformowałam M, że przyjeżdża kolega do mnie nie mówiąc w jakim celu...no i się zaczęlo.. a po co??? a dlaczego??? a co juz sie stęsknił?? i tak dalej.. no na szczęście jakoś załagodziłam sytuację... pewnie i M by się głupio zrobiło jakby zobaczył, ze w lodówce czeka na Niego torcik a w torebce koszulka w prezencie :-))

no właśnie :-) a że stąd gdzie mieszkam mam wszędzie daleko a nie jestem zmotoryzowana to pomyślałam, ze to super pomysł i dalej tak myślę :-) urodzinki ma jutro, ale skoro dziś się trafiła okazja to pomyślałam, ze połączę jedno święto z Jego pierwszym dniem tatusia i zakupiłam tez takie słodkie pralinki
IMG_4341.jpg

HEJ HEJ
co tam u was wrześnióweczki?
Ja miałam zacząć zakupy dla dzidzi w lipcu ale dziś poszłam do hipermarketu a tam tyyyyle wyprzedaży w smyku, 5,10,15, reserved, obłowiłam córeczkę:-)

Ogarnęłam chatkę bo dziś wyjeżdżam do rodziców aż do niedzieli, mam nadzieję ,że będziecie tęsknić;-)
życzę udanych wizyt, dużych maluszków, niskich cukrów i wszystkiego naj,naj,naj

Tosia fajny prezencik dla Tatuśka!
agim ja moge jak chcesz w weekend podjechać do ciebie i szybciusieńko założe ci blokade na takie wieści a dopiero po porodzie zdejme:-D.
Oglądam rozmowy w toku i jak słucham tych opowieści z porodówek to zastanawiam sie gdzie te babki rodziły:szok:. Istne piekło na ziemi przeszły.
Flaczki już dochodzą więc Mężuś jak przyjedzie to sobie podje. Ide wciągnąć arbuza.

reklama
Tosia - ale masz super zazdrosnika, ja lubie takich - wiadomo wtedy, ze mu zalezy bardzo :-)

Monia - jasne, ze bedziemy tesknic, wiec moze wez do rodzicow lapa hehe :-)

Najadlam sie, jak wieprz... tez tak macie tak, ze po jedzeniu brzucha podniesc nie mozecie? Ciezko mi..

Do góry