reklama
dagna
Fanka BB :)
Dzięki za trzymanie kciuków - wytrzymajcie tak do 17, ok? ;-)
Tosia - nie wiem, co powiedzieć! Może faktycznie, tak jak pisała Beniaminka przyciśnij lekarza rodzinnego?! Kurcze, to nieludzkie tak - Twoja mama cierpi a nikt jej nie może pomóc? Eh...
Przyszła_mama - w snach często jest na odwrót, więc może jednak będzie chłopak?
Pati - gratuluję udanej wizyty :-)
Małgoś - trzymam kciuki za udaną metamorfozę! Może później wkleisz zdjęcie? Ciekawa jestem efektu!
Saraa - śliczny pokoik, taki kolorowy i dziecięcy :-)
Trixi - ja też mam lenia, to chyba przez brak snu, bo energię mam bliską zeru i pewnie podobne ciśnienie.
Kinia - fajnie tak czekać na paczkę z ciuszkami, jak dojdą to pochwal się na wyprawkowym!
Tosia - nie wiem, co powiedzieć! Może faktycznie, tak jak pisała Beniaminka przyciśnij lekarza rodzinnego?! Kurcze, to nieludzkie tak - Twoja mama cierpi a nikt jej nie może pomóc? Eh...
Przyszła_mama - w snach często jest na odwrót, więc może jednak będzie chłopak?
Pati - gratuluję udanej wizyty :-)
Małgoś - trzymam kciuki za udaną metamorfozę! Może później wkleisz zdjęcie? Ciekawa jestem efektu!
Saraa - śliczny pokoik, taki kolorowy i dziecięcy :-)
Trixi - ja też mam lenia, to chyba przez brak snu, bo energię mam bliską zeru i pewnie podobne ciśnienie.
Kinia - fajnie tak czekać na paczkę z ciuszkami, jak dojdą to pochwal się na wyprawkowym!
hmm..znalazlam jeszcze taka i wlasnie taki efekt odnosnie koloru wlosow bym chciala..a fryzurka rewelacja
Fryzury średnie, Fryzury gwiazd - Katalog fryzur
i jak tak zaczne kombinowac to wyjde lysa heh..
Fryzury średnie, Fryzury gwiazd - Katalog fryzur
i jak tak zaczne kombinowac to wyjde lysa heh..
Kasias88
Witam W nocy mało spałam, bo miałam głupie sny, że Jasio się urodził za wczesnie i były problemy z nim. Cały czas sie budziłam i sprawdzałam czy nie odeszły mi przypadkiem wody płodowe, masakra jakaś
Ja od kilku dni jestem u mamy w Bełchatowie i tyje, bo mama cały czas coś we mnie wciska, ale takie pyszności,że aż trudno jej odmówić
Staram się poczytywać Was co jakiś czas. Widzę, że część to z Was ma pokaźne wyprawki dla maluchów. Ja narazie mam ubranka, łózeczko mi materacyk i powoli rozglądam się za butelkami, smoczkami itp. Zaczęłam też rozglądać się za wózkami i widze, że doradzacie,zeby miało jak największą gondolę.
Proszę napiszcie co jest ważne i przydatne jesli chodzi o wybór wózka. Słyszałam coś o pompowanych i skrętnych kołach, ale nie wiem. Niby jest jeszcze troche czasu, ale wiadomo czas biegnie szybciutko i trzeba zacząć się rozglądać za tym.
Jade zaraz do taty złożyć mu życzenia także odwiedzę was wieczorkiem.
miłego dnia kochane i udanych wizyt
Ja od kilku dni jestem u mamy w Bełchatowie i tyje, bo mama cały czas coś we mnie wciska, ale takie pyszności,że aż trudno jej odmówić
Staram się poczytywać Was co jakiś czas. Widzę, że część to z Was ma pokaźne wyprawki dla maluchów. Ja narazie mam ubranka, łózeczko mi materacyk i powoli rozglądam się za butelkami, smoczkami itp. Zaczęłam też rozglądać się za wózkami i widze, że doradzacie,zeby miało jak największą gondolę.
Proszę napiszcie co jest ważne i przydatne jesli chodzi o wybór wózka. Słyszałam coś o pompowanych i skrętnych kołach, ale nie wiem. Niby jest jeszcze troche czasu, ale wiadomo czas biegnie szybciutko i trzeba zacząć się rozglądać za tym.
Jade zaraz do taty złożyć mu życzenia także odwiedzę was wieczorkiem.
miłego dnia kochane i udanych wizyt
Beniaminka
Hej Wrześnióweczki :-)
Oj pospałam pięknie. No ale jak się czyta do 3 w nocy, to rano słodkie lenistwo. Nie mogłam zasnąć i ten kaszel mnie męczył i natrętne mysli, co dzisiaj pozałatwiam w UM i u adwokata. Jak wstałam to już się tak nie martwię- ot będzie, co ma być. I tak tego nie przeskocze, ale noc wydobywa takie rożne demony ;-)
Damy radę, wszystko przyjdzie z czasem i bedzie jak rutyna. Położne pokażą co i jak, wspomaga koleżanki i babcie i jakoś się ułoży :-)
A mój lekarz wyważony, nie panikarz - dobrze mi się trafił, bo jakby mnie jakis jeszcze stresował z tymi moimi przypadłościami, to nie wiem czy tak luzacko bym to przyjmowała.
DAGNA trzymam kciuki za udaną wizyte i daj znać po powrocie! :-)
Będzie radość w domku :-) Fajny prezent!
Pięknego dnia Pati i wypoczynku nad wodą. Fajnie :-)
Gratuluję udanej wizyty, pewnie radość wielka zobaczyć twarzyczke swojego dzidziusia :-) Dobrze, że wszystko Ok !
No jesteś wreszcie :-) Dziękujemy za gratulacje, a jak u Ciebie ?
Onionku zapomniałam wczoraj pogratulować klocuszka- co chłopak, to chłopak :-) Zobacz jaka moja panienka drobniutka- 1072 :-)
Super- czyli mamusia dobrze się odzywia!
Życze Wam dobrego dnia Dziewczyny!
Oj pospałam pięknie. No ale jak się czyta do 3 w nocy, to rano słodkie lenistwo. Nie mogłam zasnąć i ten kaszel mnie męczył i natrętne mysli, co dzisiaj pozałatwiam w UM i u adwokata. Jak wstałam to już się tak nie martwię- ot będzie, co ma być. I tak tego nie przeskocze, ale noc wydobywa takie rożne demony ;-)
Wiesz Dagna i ja zajmowałam się bliźniętami -rodzenstwem przyjaciółki, miałam tez koło 12-14 lat, i szło nam dobrze. Tego sie nie zapomina, a ja uwielbiałam te bliźniaczki Megi i Evik ( Małgosi i Ewa) , sama jestem jedynaczką i bardzo pragnęłam mieć rodzeństwo. Fajne czasy :-)Ha! Jestem dzisiaj pierwsza ;-)Obudziłam się o 4.20 na siusiu i już nie usnęłam, zaczął mnie męczyć alergiczny katar i w końcu o 6 wkurzona wstałam. Jestem już po śniadaniu, prysznicu i będę miała dłuuuugi dzień! A o 16 mam wizytę u ginekologa - trzymajcie kciuki, żeby wszystko było OK. Wasze kciukasy są jak zostało udowodnione naukowo bardzo skuteczne ;-)
Beniaminko - ale super z tym cukrem! Fajny lekarz! Moja lekarka też ma takie podejście w wielu sprawach - takie racjonalne, rozsądne i nie przesadza w żadną stronę. Skoro możesz, a nawet powinnaś przytyć, to musimy pomyśleć co byśmy mogły razem forumowo zjeść ;-) I dzieciak już kilogramowy - super!
Karolina - zazdroszczę! Ja zacznę prać i prasować dopiero w sierpniu, jak nam się remonty skończą, bo teraz to nawet nie mam gdzie dawać rzeczy.
Korba - ale miałaś fajny dzień! I mąż jak dobrze zareagował! Taki mąż jest na wagę złota :-)
Ja też mam obawy, czy sobie poradzę z takim maleństwem - jak takiego dzieciaka ubrać, umyć, przewinąć? Jak miałam 13 lat opiekowałam się z przyjaciółką jej młodszym rodzeństwem (bliźniakami), ich mama była przez jakiś czas dość poważnie chora - wtedy wszystko przy nich robiłam i w ogóle się nie stresowałam. Pewnie dlatego, że byłam młoda i nie do końca zdawałam sobie sprawę z odpowiedzialności. A teraz mnie to przeraża!
Damy radę, wszystko przyjdzie z czasem i bedzie jak rutyna. Położne pokażą co i jak, wspomaga koleżanki i babcie i jakoś się ułoży :-)
A mój lekarz wyważony, nie panikarz - dobrze mi się trafił, bo jakby mnie jakis jeszcze stresował z tymi moimi przypadłościami, to nie wiem czy tak luzacko bym to przyjmowała.
DAGNA trzymam kciuki za udaną wizyte i daj znać po powrocie! :-)
Kalche cukier na czczo nieco wysoki, ale mierzyłas całkiem na czczo? Bez kawki i herbaty>? Moze jadłaś obfity posiłek wieczorem- wiele rzeczy ma na to wpływ. Na czczo powinno być do 105, ale zaleca się by nie przekraczało 90 z rana. oje się ustabilizowały , ale to poczyniła dieta. Bo miałam wysokie.Zrób obciazenie w piatek i idz z tym do lekarza, razem cos ustalicie. Tylko nie stosuj dietki przed badaniem, jedynie nie osładzaj zanadto w czwartek, jedz normalnie i zaprzestan jedzenia na ok 10 h przed badaniem glukozy,Czyli nie tylko ja cierpię na bezsenność z rana. Obudziłam się przed 5 i byłam pewna że już koło 9 a tu taki numer. Co mnie zaskoczyło to piękny błękitny kolor bezchmurnego nieba, czuje że będzie dobry dzień.
dagna nie martw się będzzie wszystko dobrze i kciuki też będę trzymała
Ja do lekarza wybieram się w poniedziałek bo w piątek kazał powtórzyć krzywą cukrową. bo po 50 glukozy miałam 161 :/ Zobaczymy co będzie dalej, stresuje się troche tym cukrem, przed chwilą mierzyłam i na czczo było 135 i już nie wiem czy to nawet dobrze.
Dzisiaj mężuś pojechał odwiedzić swoich rodziców i coś pozałatwiać więc nie bedzie go 3 dni.
Jak patrze na tą piękną pogodę to aż chce się gdzieś iść więc myśle że dziś pojadę po jakąś farbe do pokoiku mojej malutkiej, tyle że mam dylemat bo nie wiem na jaki kolorek pomalować pokoik jak myślicie?? Byle nie na różowo Myślę że będę miała przesyt tego kolorku
Hej! Hej!
A nas czeka dziś zakup chomika, bo obiecałam małej, w nagrodę za pracowity rok szkolny! I trochę się boję, czy będę umiała się nim dobrze zaopiekować (rzecz jasna, że pomimo tego, że chomik będzie córki, to wiele przy nim będę robiła ja). Ale z drugiej strony mała tak o nim marzy! I przypomniało mi się jak mocno w dzieciństwie ja pragnęłam mieć zwierzątko, jak czułam się osamotniona, ale nikt mi nie chciał pozwolić na trzymanie chomika w domu. Niech spełniają się dziecięce marzenia!!!!:-)
Będzie radość w domku :-) Fajny prezent!
wow, ale ciekawy deseń. Szukam także inspiracji na kolory w pokoju dzidzi, jestem w powijakach i mam tysiąc koncepcji na minutę, a mój P luzak i smieje sie ze mnie, ze cuduję ;-)witam i ja porannnie tez dzis jakos noc nie przespana
dziewczyny damy radae z dzidzusiami instynkt sie wlaczy ja jak swojego synka przynioslam do domku mial 2 kilo i nie wiedzialam od czego sie zabrac ale najgorsza pierwsza noc pelna obaw i strach a potem leci z gorki.
Kalcha u mnie jak y byla dziewczynka ja chcialam taki kolor scian My Baby Sam Sweet Pea - My Baby Sam - Babies "R" Us ale ze bedzie chlopczyk to nic nie zmieniam bo mam niebieski
witajcie;-)
ja róniez trzymam kciuki za wszystkie wizyty
ja miałam wczoraj,
córcia pokazała bużkę starszemu bratu,który pękał z dumy:-)
wyniki badań mam ok
u mnie piękna pogoda
jadę zaraz z chłopakami na basen
a póżniej będę musiała swoje przy desce do prasowania odstać
bo nazbierało się ciuchów od groma
miłego dnia;-)
Pięknego dnia Pati i wypoczynku nad wodą. Fajnie :-)
Gratuluję udanej wizyty, pewnie radość wielka zobaczyć twarzyczke swojego dzidziusia :-) Dobrze, że wszystko Ok !
Witam wszystkie mamusie porannie !!! Ja jakos nie mam ostatnio weny do piasania ale czytam was regularnie
powodzenia dzis na wizytach i gratuluje kolejnych udanych
No jesteś wreszcie :-) Dziękujemy za gratulacje, a jak u Ciebie ?
Onionku zapomniałam wczoraj pogratulować klocuszka- co chłopak, to chłopak :-) Zobacz jaka moja panienka drobniutka- 1072 :-)
Super- czyli mamusia dobrze się odzywia!
Życze Wam dobrego dnia Dziewczyny!
kalcha
beniaminka niestety ten cukier był całkiem na czczo i tak sądziłam że za wysoki niestety, faktycznie lekarz kazał mi jeść przez 3 dni przed badaniem po tabliczce czekolady dziennie minimum i ogólnie nie myśleć co jem tylko normalnie słodzić, a jak wyjdą złe wyniki to na konsultacje do kliniki...
małgos83 fryzurka fajniutka, podoba mi się i nie martw sie fryzjerka nie pozwoli ci wyjść łysa. Ja do fryzjera myślę że koło końca lipca się wybiorę bo odrosty będą, na razie kosmetyczka bo sama sobie ze stopami nie zrobię już A trzeba coś zrobić dla siebie, bo w krótce nie będzie czasu.
Dziękuję wszystkim za podpowiedzi co do koloru pokoiku, nadal mam dylemat tym bardziej, że pokoik na poddaszu dość niskim i za duży nie jest i pełno ma jakiś występów i takich tam zresztą może wklej zdjęcie to coś poradzicie.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!
małgos83 fryzurka fajniutka, podoba mi się i nie martw sie fryzjerka nie pozwoli ci wyjść łysa. Ja do fryzjera myślę że koło końca lipca się wybiorę bo odrosty będą, na razie kosmetyczka bo sama sobie ze stopami nie zrobię już A trzeba coś zrobić dla siebie, bo w krótce nie będzie czasu.
Dziękuję wszystkim za podpowiedzi co do koloru pokoiku, nadal mam dylemat tym bardziej, że pokoik na poddaszu dość niskim i za duży nie jest i pełno ma jakiś występów i takich tam zresztą może wklej zdjęcie to coś poradzicie.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!
dzien dobry
Gartulacje z wczorajszych wizyti powodzenia na dzisiejszych!!!!!!
Beniaminko - bierz sie za jedzenie!!!!!i z ta cukrzyca tez prawda, wiele z nas tutaj tego nie mialo i przynajmniej sie nie marwimy)))tzn. nieprawda!martwimy sie, ale coz mozemy zrobic...
Malgos - jesli masz pociagla twarz - lepsza ta pierwsza fryzurka, druga jeszcze bardziej wyciaga, wiem bo mialam i mimo ze nie mam pociaglej twarzy, to mam brode lekko wysunieta do przodu i ta fryzura to uwydatniala!moze ciecie z pierwszej wersji, a kolor z drugiej?
ja niestety, tak jak niektore z Was, trzymam sie wersji z dluzszymi wlosami teraz, ze wzgledu na wygode!ale moje wloski sa proste jak druty i przy jakiejkolwiek fryzurze musze je codziennie ukladac, a przy dzdzi moze nie byc czasu...
Tosia - probujcie pomoc Mamie, a my za nia tez bedziemy trzymac kciuki, mysle , ze one dzialaja na wszystkich - nie tylko na brzuchatki!
ja tez jeszcze w lozeczku, ale co tam?od jutra kolejne trzy dni pracy! mysle, ze ostatnie...w niedziele mam wizyte i chyba tym razem juz wezme zwolnienie!wczoraj ktoras z Was napisala,ze juz jej tylko 10 tygodni zostalo i to mnie przerazilo!!!lepiej brzmi 3 miesiace
Gartulacje z wczorajszych wizyti powodzenia na dzisiejszych!!!!!!
Beniaminko - bierz sie za jedzenie!!!!!i z ta cukrzyca tez prawda, wiele z nas tutaj tego nie mialo i przynajmniej sie nie marwimy)))tzn. nieprawda!martwimy sie, ale coz mozemy zrobic...
Malgos - jesli masz pociagla twarz - lepsza ta pierwsza fryzurka, druga jeszcze bardziej wyciaga, wiem bo mialam i mimo ze nie mam pociaglej twarzy, to mam brode lekko wysunieta do przodu i ta fryzura to uwydatniala!moze ciecie z pierwszej wersji, a kolor z drugiej?
ja niestety, tak jak niektore z Was, trzymam sie wersji z dluzszymi wlosami teraz, ze wzgledu na wygode!ale moje wloski sa proste jak druty i przy jakiejkolwiek fryzurze musze je codziennie ukladac, a przy dzdzi moze nie byc czasu...
Tosia - probujcie pomoc Mamie, a my za nia tez bedziemy trzymac kciuki, mysle , ze one dzialaja na wszystkich - nie tylko na brzuchatki!
ja tez jeszcze w lozeczku, ale co tam?od jutra kolejne trzy dni pracy! mysle, ze ostatnie...w niedziele mam wizyte i chyba tym razem juz wezme zwolnienie!wczoraj ktoras z Was napisala,ze juz jej tylko 10 tygodni zostalo i to mnie przerazilo!!!lepiej brzmi 3 miesiace
Hello mamusie.
Ja dzisiaj w miare sie wyspałam. I planuje cos poprasowac i posprzatac. Oby tylko cos wyszło z tych moich planów. Bo mam ostatnio jakiegos lenia.
anitkos szkoda, że nie mozna sie wyspac na zapas.:-)
dagnie i wszystkim mamusim majacym wizyty zycze samych dobrych wiesci
kalcha masz racje z tym różowym. na pewno bedziesz miała go dosyc. Prawie wszyscy co odwiedzaja moja siostre, która urodziła córcie przynosza cos rózowego. Toz to jakas wariacja, przeciez jest tyle fajnych kolorków.
Ritka moja siostra kiedys miała kilka chomików. Raz to jej sie trafil taki dzikus, i ciagle zwiewał. Trzeba było go łapac w rekawiczce, bo był jakis nawiedzony. W końcu odwiozła go do sklepu. Ja to w ogole ich sie bałam. Nawet tyknać ich nie chciałam. I ciagle siostrzyczka mnie straszyła. Ale ona była zadowolona, wiec córcia pewnie tez bedzie:-). A najwiecej roboty to przy sprzataniu klatki
Saraa ładne to królestwo twojego synusia, takie kolorowe:-)
Małgos ta fryzurka tez fajna, ale pewnie z nia by jeszcze wiecej roboty było. Chyba, ze włoski dobrze Ci sie układają. Ja tez przed kazda wizyta u fryzjera naogladam sie tych fryzur, a jak przychodzi co do czego to i tak wychodzi w końcu ci innego
Beniaminka i Pati fajnie, że i u Was po wizycie tez wszystko ok. Beniaminka mojemu lekarzowi to juz staram sie nie zadawac za dociekliwych pytan, chociaz ma on swiadomośc, i o tym sam mi mówi, że wszystko to wiemy z internetu. Tylko prosi mnie, żebym robiła to z umiarem, bo pózniej sie nakrecam.
I już nie pamietam co wiecej miałam napisac
Miłego dnia
Ja dzisiaj w miare sie wyspałam. I planuje cos poprasowac i posprzatac. Oby tylko cos wyszło z tych moich planów. Bo mam ostatnio jakiegos lenia.
anitkos szkoda, że nie mozna sie wyspac na zapas.:-)
dagnie i wszystkim mamusim majacym wizyty zycze samych dobrych wiesci
kalcha masz racje z tym różowym. na pewno bedziesz miała go dosyc. Prawie wszyscy co odwiedzaja moja siostre, która urodziła córcie przynosza cos rózowego. Toz to jakas wariacja, przeciez jest tyle fajnych kolorków.
Ritka moja siostra kiedys miała kilka chomików. Raz to jej sie trafil taki dzikus, i ciagle zwiewał. Trzeba było go łapac w rekawiczce, bo był jakis nawiedzony. W końcu odwiozła go do sklepu. Ja to w ogole ich sie bałam. Nawet tyknać ich nie chciałam. I ciagle siostrzyczka mnie straszyła. Ale ona była zadowolona, wiec córcia pewnie tez bedzie:-). A najwiecej roboty to przy sprzataniu klatki
Saraa ładne to królestwo twojego synusia, takie kolorowe:-)
Małgos ta fryzurka tez fajna, ale pewnie z nia by jeszcze wiecej roboty było. Chyba, ze włoski dobrze Ci sie układają. Ja tez przed kazda wizyta u fryzjera naogladam sie tych fryzur, a jak przychodzi co do czego to i tak wychodzi w końcu ci innego
Beniaminka i Pati fajnie, że i u Was po wizycie tez wszystko ok. Beniaminka mojemu lekarzowi to juz staram sie nie zadawac za dociekliwych pytan, chociaz ma on swiadomośc, i o tym sam mi mówi, że wszystko to wiemy z internetu. Tylko prosi mnie, żebym robiła to z umiarem, bo pózniej sie nakrecam.
I już nie pamietam co wiecej miałam napisac
Miłego dnia
reklama
onionek
happy mama
Hej dziewczyny
Dzieki za wszystkie gratulacje odnosnie mojego duzego synusia :-)
Benjaminko - ciesze sie ze i Twoja wizyta wypadla pomyslnie i ze malusia rosnie :-)
Dagna - tez trzymam kciukasy za Twoja wizyte i wszystkich innych :-)
Co do brzuszka - to ja spotykam sie z milymi reakcjami, usmiechami. Jeden chlopiec widziac mnie w sklepie pyta mamy dlaczego ta pani ma taki duzy brzuch? Bo ma tam dzidziusia - odpowiedziala a maly na to: nasz tatus tez ma duzy!
Tosia trzymaj sie - kciuki za zdrowie mamy trzymam mocno.
Dziewuszki jeszcze musze spytac, czy ktoras miala badanie na zoltaczke to HBS? Ile moze kosztowac? Musze zrobic znowu cala morfologie i mocz i to wlasnie - wszystko prywatnie. A wczoraj jeszcze robilam toxo.. jejku, chyba zbankrutuje
Dzieki za wszystkie gratulacje odnosnie mojego duzego synusia :-)
Benjaminko - ciesze sie ze i Twoja wizyta wypadla pomyslnie i ze malusia rosnie :-)
Dagna - tez trzymam kciukasy za Twoja wizyte i wszystkich innych :-)
witam sie i ja wieczornie aga26ka - gratuluje synusia my poznalismy plec na mojego meza imieninywiec mial prezent a ja na dzien mamy Onionku malenstwo rosnie jak na drozdzach ja sie dowiem w czwartek jaki duzy moj Filipek juz jest. Malgos ja swojego czasu mialam taka fryzurke i powiem tobie ,ze jak dla mnie bardzo praktyczna i wygodna A co do patrzenia sie na brzuch to na mnie tez patrza ,a jedna baba z taka pogarda na mnie spojrzala ,a moj maz z tekstem "Kochanie zobacz ta pani tak na Ciebie patrzy i chyba CI zazdrosci bo Ty wygladasz lepiej w 7 miesiacu ciazy niz ona nie bedac w niej " wiec myslalam ,ze posiusiam sie ze smiechu widzac jej mine po tym tekscie Normalnie kocham go za to A i musze sie pochwalic ,ze szlam dzis z zakupami i dochodzac do domu zaczepili mnie takie mlode chlopaczki ode mnie z podworka i sie spytali czy mi nie pomoc z zakupami Tak mi sie milo i cieplo na serduszku zrobilo ,ze sa jeszcze pozadne dzieciaki ,ze w nagrode dalam im w domu truskawy i piataka na kole wogole dzisiaj jakis taki pozytywny dzien , wszystko co musialam pozalatwialam w sumie bez stresu, przyjaciolka zrobila mi super niespodzianke ale to zdjecie wrzuce na wyprawkowy i tak jakos milo Witam nowa mamusie i gratuluje udanych wizyt Przesylam pozytywna energie na ladne i kolorowe sny
Co do brzuszka - to ja spotykam sie z milymi reakcjami, usmiechami. Jeden chlopiec widziac mnie w sklepie pyta mamy dlaczego ta pani ma taki duzy brzuch? Bo ma tam dzidziusia - odpowiedziala a maly na to: nasz tatus tez ma duzy!
cześć Słońca! dziewczyny trzymam kciuki za wizyty!!!
dziękuję za porady :-) wszystkiego już próbowałam no poza tym wskazaniem od rodzinnego (rada Beniaminki) tylko zastanawiam się dlaczego do tej pory tego nie zrobił.. zwłaszcza, ze to znajomy...hmmmm...pisałam Wam kiedyś jak to sie skończyło z izbą przyjęć (naćpali mamę morfiną i puścili do domu), więc na to mama się już nie zgodzi.. Boziu, byłam wczoraj wieczór u rodziców.. z mamą bardzo źle.. serce się kraje.. więc u mnie tez nastrój nie najlepszy..
pozdrawiam Was i dobrego dnia życzę
Tosia trzymaj sie - kciuki za zdrowie mamy trzymam mocno.
Dziewuszki jeszcze musze spytac, czy ktoras miala badanie na zoltaczke to HBS? Ile moze kosztowac? Musze zrobic znowu cala morfologie i mocz i to wlasnie - wszystko prywatnie. A wczoraj jeszcze robilam toxo.. jejku, chyba zbankrutuje