reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witajcie:-)
Dziś pogoda w sam raz na spacer nie za ciepło nie za zimno więc po południu zamierzam wybrać się z małżem na spacer:-)
Małgoś fryzurka jest śliczna. Kurcze sama musze o czymś pomyśleć bo za tydzien lub dwa wybieram się do fryzjera. Planuję zafarbować się na ciemny bląd i podciąć włoski ale jeszcze nie mam koncepcji jak:-)
Pobuszuję trochę w necie to może mnie natknie:-)
Aga gratuluje syneczka:-).
Powoli zaczynam się stresować, bo w poniedziałek mam obronę i choć wszyscy twierdz, że to tylko proforma już mam koszmary w nocy....:-( Tak więc byle do poniedziałku.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-) Ja na swoją musze poczekać za tydzień ale nawet nie wiem czy będzie usg czy nie bo w zasadzie idę przedłużyć zwolnienie...

Mam pytanie czy wy też macie wyznaczony termin usg 3d w 30 tygodniu, czy to już jest zbędne.

Powiem wam, ze też strasznie się boję porodu i modle się żeby Szymek grzecznie siedział w brzuszku do wrzesnia bo poza nielicznymi ciuszkami nie mam jeszcze nic:-(
Wogóle ostatnio czuję się jak duch. Łażę po domu snuję się, na nic nie mam ochoty... Normalnie depresja....

reklama
Malgos ja mysle, ze ta fryzurka jest dobra tez dla pociaglej twarzy. Ja mam pociagla twarz, jeszcze podbrodek szpiczasty i wysokie czolo, a mialam kiedys tak obciete wlosy, tylko grzywke zamiast na skos mialam prosta. Czulam sie super. Wlosy dobrze sie ukladaly.
Ostatnio chcialam zeby fryzjerka znow mi podobnie obciela. To tak mi schrzanila, ze wlosy nosze ciagle zwiazane:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dorotka pisz, ostatnio tu wszystkie mamy jakies dolki.

oj tak!
Dolki - hormonki:))))skad ja to znam!i nie tylko my, wszystkim sie udziela!wczoraj na fochy Kochania tylko machnelam reka i stwierdzilam, "a czego ja sie spodziewam?przeciez jestes w ciazy!"nawet sie usmiechnal:)

oj, jeszcze mi sie przypomnialo, dzisiaj na onet.eu, jest artykul o doulach!slyszalyscie o czyms takim?ja nie...

Witajcie dziewczynki!!!

Aga26ka gratuluj synusia :-):-):-):-)
Małgoś fajna fryzurka, jednak ja bym sie zastanawiała nad zmiana koloru.Taka radyklana zmiana koloru zniszczy włosy i moze byc takie siano pózniej..a teraz jestes super czarna pantera :-):tak::tak::tak:

Skrzat co do patrzenia, to tez ludzie na mnie ziorają jak nie wiem co, masakra jakby ciężarnej nie widzieli :-) za miesiac jak brzuch mi urosnie to chyba zcana kurde foty mi strzelac hehehe ale ja sie tam nie przejmuje, mam to w 4 literach :tak::-)

Saraa co za zdziadziały stary dziad i do tego cham! Masakra! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam wszystkie przyszłe mamusie!!! Trochę późno ale jednak postanowiłam się zalogować na forum. Pewnie dlatego że im bliżej końca tym wiecej pytań bez odpowiedzi przynajmniej dla mnie :) Więc witam wszystkie serdecznie. Ja też na wrzesień się szykuję konkretniej na 10 :) Mam nadzieje że z wami będzie raźniej. Tymczasem poszperam na forum. Pozdrawiam
Witaj witaj!

Kasiona daj troszku tego podejścia. Ja jak sobie myśle że za miesiac musze iść do reumatolog i zetknąć sie z tymi wszytkimi spojrzeniami w poczekalni to szczerze mi sie odechciewa.

Dziewczyny a gdzie nam sie podziała Karolina? Odezwij sie jak tam sie czujesz i jak z córci alergią!

witam nową mamusię :-)
Onionku gratuluję wizyty :-)
Małgos włoski ekstra, ale nad zmiana kolorku na Twoim miejscu bym się długo zastanowiła.. pasuje Ci ciemny a rozjaśnianie to jednak męka dla włosów i nawet jak nie wiadomo co Ci fryzjer obieca to Ci je strasznie wysuszy.. a wtedy i blasku zero i o ułożeniu możesz zapomnieć... sama sie kiedys mocno nad tym zastanawiałam, ale jednak zrezygnowałam..
ja padam.. była koleżanka z maluszkiem i powiem Wam, ze się zakochałam... taki malusi człowieczek to ogromny skarb.. później pachniało mi maluszkiem jeszcze długo... :-) ale co??? ciotka tosia to się troszkę boi trzymać takie maleństwo, bo jeszcze takie mało stabilne.. i ciotka tosia się troszkę przeraziła jak sobie radzić będzie..
Mojego jak zwykle nie ma i siedzę teraz sama... z resztą jak zwykle... ugotowałam obiadek i czekam... zmęczona cholernie a tu jeszcze pasowałoby zrobić rodzicom moim zakupy... jak z mamą dzis rozmawiałam to mi o mało serce nie pękło...nie chodzi z bólu..*******one stawy... a nie wiem czy pisałam... zarejestrowałam ją miesiąc temu do poradni... na 10 sierpnia... cholera... prywatnie jest u nas dokładnie tak samo..tj jak dzwoniłam to termin mniej więcej ten sam... ryczeć mi się chce i tyle..

Witam nowa mamcie:)
zjadlam pazernie obiad i musialam sie zdrzemnac..teraz dochodze do siebie ale najedzona jestem tak ze nie wiem jak wcisne truskawki:(

Dorotka usmiechnij sie i glowka do gory:)

Kasiona masz racje z ta zmiana koloru ze zniszczy wlosy ale ja jestem tak blada ze czuje sie fatalnie a kiedys jak chodzilam na solar bylam brazowa to i czarne wloski pasowaly.

Tosia kochana brak slow na te przychodnie:( a Twoja mamcia tak cierpi:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moja mama zawsze robiła dobrą minę.. a teraz słyszę, ze już nie ma siły nawet na to.. wiele razy już było fatalnie, ale nie tak jak teraz.. dosłownie wyje z bólu całe noce i dnie... żadne przeciwbólowe tabletki już nie działają.. co ja bym dała, żeby Jej jakoś ulżyć.. niech ten ból przejdzie na mnie...

tosia współczuję Twojej mamie i Tobie również, że musisz patrzec jak ona cierpi...

Dziewczyny odebrałam właśnie wyniki badań krwi i jestem trochę wystraszona... Cholesterol mam ponad 300 :szok: Zastanawiam się od czego tak mi się podwyższył, nigdy nie miałam z tym problemów... A wizyta u ginki dopiero 5 lipca... Ehh i tak długo będę się teraz martwic i zastanawiac...

reklama
tosia współczuję Twojej mamie i Tobie również, że musisz patrzec jak ona cierpi...

Dziewczyny odebrałam właśnie wyniki badań krwi i jestem trochę wystraszona... Cholesterol mam ponad 300 :szok: Zastanawiam się od czego tak mi się podwyższył, nigdy nie miałam z tym problemów... A wizyta u ginki dopiero 5 lipca... Ehh i tak długo będę się teraz martwic i zastanawiac...

Kinia najlepiej zadzwoni do swojej ginki i powiedz jej o tym ,po co masz sie stresowac

Do góry