Witam nową mamusię:-)
Onionek - gratulacje:-)
Ja właśnie będę robić zakupy w trzech sklepach: Zabrze Teatralna, Gliwice Witkiewicza - Kaja i Tarnowskie Góry - Mama i Ja na Żwirki i Wigury. Dostałam na szkole rodzenia kupon rabatowy do tego sklepu w Tarnowskich Górach.
U diabetologa dzisiaj było wszystko OK, powiedziała, że z moimi cukrami wszystko dobrze. Z tej okazji pozwoliłam sobie na porcję truskawek, do tej pory jakoś mnie nawet nie ciągnęło do truskawek.
Spokojnej i przespanej nocy życzę wszystkim mamusiom. Być może już niedługo będą nas czekały noce pełne czuwania i karmienia naszych pociech. Trzeba się wyspać dopóki jeszcze można:-):-)
Onionek - gratulacje:-)
Gratuluję!!! Fajny pomysł z tym prezentem na Dzień Ojca.Witam dziewczyny! Jestem mega happy po dzisiejszej wizycie, będzie synuś:-):-):-):-):-):-);-);-);-)
:-):-):-)
![]()
Dzięki, za informacje :-) Chyba byłam już w tej hurtowni, jeśli chodzi o ten sklep na Teatralnej. Bardzo duży wybór wózków i bardzo miła obsługa.Anitas, Beniaminka ja wam polecam hurtownie Viki w Zabrzu. Jest dużo większa od Kaji w Gliwicach, i mają tam naprawdę duży wybór.
Ja właśnie będę robić zakupy w trzech sklepach: Zabrze Teatralna, Gliwice Witkiewicza - Kaja i Tarnowskie Góry - Mama i Ja na Żwirki i Wigury. Dostałam na szkole rodzenia kupon rabatowy do tego sklepu w Tarnowskich Górach.
Bardzo mi się podoba ta fryzurka:-)Dziewczyny co myslicie o tej fryzurce? podoba mi sie ale z taki kolorem wlasnie a ja do takiego mam dluga droge przed soba;/
Fryzury - włosy średnie
Gratuluję udanej wizyty u dentysty.Ja już po dentyscie, teraz na uczelnie sie szykuję, a potem biegiem do ginka. Dziekuje za trzymane kciuki! I ja mocno trzymam z dzisiejsze udane Wasze wizyty i badania!
U diabetologa dzisiaj było wszystko OK, powiedziała, że z moimi cukrami wszystko dobrze. Z tej okazji pozwoliłam sobie na porcję truskawek, do tej pory jakoś mnie nawet nie ciągnęło do truskawek.
Spokojnej i przespanej nocy życzę wszystkim mamusiom. Być może już niedługo będą nas czekały noce pełne czuwania i karmienia naszych pociech. Trzeba się wyspać dopóki jeszcze można:-):-)