reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

no u nas w domu jedzenie pomadek to podstawa:tak:
przerabialam to milion razy
jeszcze lepsze za to jest to jak w wakacje na spacerach w parku zaczepila obce babki i mowila "masz śminke"

a wiosny i tak juz chce:tak::tak:

reklama
Cześć babeczki, zabieram się za listę dopiero teraz. Niestety miałąm dziś taki dzień, że w takim stresie to ostatnio byłam jak dowiedziałąm się że małego urodzę tak wcześnie....a teraz koleś mi oświadczył że wytoczy mi sprawę o odebranie praw rodzicielskich....nie opiszę historii na forum bo wiadomo ludzie są różni ale ja jestetm w całej sytuacji niewinna a teraz boję się za okno zaglądnąć.....i to jeszcze w ciąży taka adrenalina. Trzymajcie kciuki, żeby koleś ochłonął bo inaczej to czekają mnie ciężkie miesiące:no::no::no::no::no::no::no::no:
Oliwka zauważyłam Cie przypadkiem! Witaj moja droga, mówiłam że słabe ale są i to jest sukces:tak::tak::tak: Gratuluję:tak::tak::tak:i zapraszam na pewno się oswoisz;-)
Mi z tego wszystkiego mdłości przeszły:dry::dry::dry::dry:

Paulka życzę owocnej wizyty u gina ,ja jade jutro do przychodni się zapisać , ciekawe na kiedy będe miała wizyte ,a potem do chirurga i na doppler żył jak ja nie lubie tak łazić po lekarzach.:zawstydzona/y:

KERNA no były słabe a dziś powtórzyłam i były poprostu wyrażne ...ech mam nadzieję że ta sytuacja cię nie przerośnie i że to nie wpłynie na fasolke .Trzymaj się jakoś kochana.

Cześć babeczki, zabieram się za listę dopiero teraz. Niestety miałąm dziś taki dzień, że w takim stresie to ostatnio byłam jak dowiedziałąm się że małego urodzę tak wcześnie....a teraz koleś mi oświadczył że wytoczy mi sprawę o odebranie praw rodzicielskich....nie opiszę historii na forum bo wiadomo ludzie są różni ale ja jestetm w całej sytuacji niewinna a teraz boję się za okno zaglądnąć.....i to jeszcze w ciąży taka adrenalina. Trzymajcie kciuki, żeby koleś ochłonął bo inaczej to czekają mnie ciężkie miesiące:no::no::no::no::no::no::no::no:
=:dry:

spokojnie,nie tak latwo odebrac prawa rodzicielskie, w anglii, stanach to szybka kwestia, ale nie w polsce.
przykra sprawa i niepotrzebny stres, a co to za KOLES:cool:

potrzebujemy chyba szybko watek zamkniety:-D

Witam
Ja dziś miałam mega awanturę od mamy po co 3 dziecko itd.
Tak mnie mama dobiła, że siedze i wyje o byle co.
Oczywiście jak zawsze zachowałam wszystko dla siebie i nie powiedziałam mamie nic co myślę, co doprowadzało mame do większego szału gdy prowadziła monolog w moim kierunku, ale nie mam siły wykłócać się z kimś kto wszystko wie lepiej.:-(
Nudności mam nadal non stop, ledwo żyję i zastanawiam się po co mi to było ehhhh:-(

no chyba faktycznie potrzebujemy zamknięty:dry::dry::dry: a zdarzył się taki jeden idiota co mnie skutecznie nastraszył. Ale wiem, że tak się nie stanie mimo to stresa mam ogromnego:zawstydzona/y:
Idę robić listę:blink:

reklama
Do góry