reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
A ja łososia wędzonego jadłam, niedużo ale się skusiłam...
na kebaba raz sobie pozwoliłam na początku, potem jak robiłam toxo to miałam taaaaaaakiego sresa od tamtej pory unikam, gdyż moim zdaniem to tosamo co gril i może być niedopieczone.
Apropos Niemców, dobrze im tak ;-)

Ja czasem na fast fooda sobie pozwole bo obok nas jest Rotti i tam dają super kebab i inne pyszności. Na grilla to ja mam ochote od ponad 2 miesięcy ale za rok sobie odbije jeszcze wciągnełabym sobie sushi i dobrego tatara a i sałatke z owoców morza a i łososia też no ale to wszystko musi jeszcze troszku poczekać. A z alkoholu to bym sie napiła drina kamikadze i piwka z soczkiem. Dobra koniec tego wspominania pyszności bo mi żołądek do kręgosłupa przyrośnie do porodu.:-D

Ostatnia edycja:
A ja tylko na chwilkę... Chciałam powiedziec, że egzamin zaliczony. Dwie 5, bo to były 2 przedmioty ;] Kciuki pomagają... Miłego wieczoru brzuchatki

Aaaaa...nie pisac mi tu o zimnym browarku bo padnę :wściekła/y: mniam mniam, ehhh jeszcze długo nie wypiję :zawstydzona/y: kebaba też bym chętnie wciągnęła :szok: ale tego chyba sobie nie musimy odmawiać, od czasu do czasu można :-p

moje wyniki krwi poleciały w dół i niesty dzisiaj pierwsza daweczka tardyferonu :confused2: tak się złożyło, że wszystko poszło w kibel :sorry: udało się przy drugim podejściu ale już nie na czczo

Monia kciukasy za wizytkę ;-)

Kinia gratulacje!!!ale zdolna mamuśka :)

;-)Witam popołudniowo
Własnie wróciłam z mega długiego poobiedniego spacerku..
Dziewczyny, mam pytanko, a zwłaszcza do pierworódek..Czy stresujecie sie już porodem??:szok:Jejkuuu ja nie wiem co sie dzieje ze mną, ale chyba zaczynam popadać w paranoję:szok::szok:..to chyba przez te głupie sny:wściekła/y:..no bo przecież nigdy wcześniej tego nie doświadczyłam wiec nie wiem czego mam się spodziewać:confused:
Mężulek postanowił zabrać mnie z domu jak najdalej od kompa, żebym już nie czytała głupot w necie i się niepotrzebnie nakręcała:zawstydzona/y:
No i trafiliśmy po drodze na bilard:-D fakt, że przegrałam, ale brzusio nawet tak bardzo mi nie przeszkadzał:-D:-D
Też bym zjadła coś "innego" niż mam w domu, więc jak czytam o tych waszych kebabach, to mi ślinka leci:tak:..i chyba zamówimy na wieczór, bo znajomi wpadają na mecz..
Wczoraj miałam dzień pt fasolka szparagowa:tak: Normalnie najesc się nie mogłam:sorry:
Na truskawki już patrzeć nie mogę..pazerna za bardzo byłam i juz się przejadły:eek:..ale zamroziłam kilka woreczków w razie gdyby mi się odwidziało:-)

Witam..miałam dzis problemy z lapkiem i musiałam system postawic na nowo...grrrr
Gratuluje wizyt i wyników.
Gratuluje pozytywnie zdanych egzaminów.
Myszka tak faceci niestety funkcjonuja...cholery jedne..głowa do góry..wiem ze to Cie smuci, ale wierze ze sie ułozy...
Co do jedzenia kebabów to ja uwielbiam i jem ale nie czesto ...i uwazam ze to na pozór zdrowy posiłek (miesko opiekane bez tłuszczu, swierze warzywa/surówki i pieczywo), oj zjadlabym sobie dzis..ale lenia mam i nie chce mi sie isc.

reklama
Do góry