dagna
Fanka BB :)
Właśnie - odnośnie chrzestnych. Orientujecie się może, czy można wybrać na chrzestnych 1 dziecka 2 mężczyzn? Ja i B. mamy braci i żadne z nas nie chce odpuścić w kwestii chrzestnego, a wolałabym nie losować ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja tez kocham smak prawdziwej kawy, mam w domu Caro taka to ala inka ale ni cholery mi nie smakuje i zadna inna tego typu tez. Więc pije zwykłą ale z mlekiemO własnie a propos kawy bezkofeinowej? Mozecie polecic, jak pyszna rozpuszczalna? Taka extra, wypasiona smakiem? Ja uwielbiam zapach i smak kawy.. Bede wdzieczna..
spadam do pracy dziewczyny
milego dnia
odezwe sie wieczorkiem
Kerna to co ja mam powiedziec jak moja w 26tc wazyla 910 gr
nie lam sie takie 3,5 kg fajniutko sie rodzi mowie Ci
Właśnie - odnośnie chrzestnych. Orientujecie się może, czy można wybrać na chrzestnych 1 dziecka 2 mężczyzn? Ja i B. mamy braci i żadne z nas nie chce odpuścić w kwestii chrzestnego, a wolałabym nie losować ;-)