reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Właśnie - odnośnie chrzestnych. Orientujecie się może, czy można wybrać na chrzestnych 1 dziecka 2 mężczyzn? Ja i B. mamy braci i żadne z nas nie chce odpuścić w kwestii chrzestnego, a wolałabym nie losować ;-)

reklama
Pysia to bliziutko do Ciebie bede miala:) czekam jeszcze az facet nam potwierdzi rezerwacje.

ja wcinam jablko i mysle co by dzisiaj jeszcze dobrego zjesc:)
Trixi ja oczywiscie tez gratuluje udanej wizyty kochana:)

Cześć laski. Dzięki wielkie za wsparcie;-) Ale wiecie co????Jeszcze ten klocek tak mnie nie wyprowadził z równowagi jak określenie "mały":confused2: W zdaniu :" Ale mały będzie niezły klocek":confused2::confused2::eek::eek: Teraz kumacie??? No krew sięgotuje..a potem z tekstem że byle było zdrowe...nosz.....na następnej wizycie to jej nie popuszczę:no:

Tosia..jak ja Cie uwielbiam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D boska jesteś no..:cool2:;-)
Onionek wiesz co...jak już pisałam wcześniej wszyscy jednogłośnie twierdzą, że mi dziecko rozum odbiera...a fakt faktem..odkad mam tel. komórkowy a teraz jeszcze net to niestety...ale inteligencja spada na dalszy plan:-D:-D:-D
Ja zabrałam sie ostro za truskawy i dżemiki..dorotka kurcze fajnie Ci że masz za sobą:tak:
A pytałaś co z szyją. Więc szyjka trzyma, tzn szew trzyma i jest wsio ok:tak: Ale nadal nie kazała sprawdzic moczu:szok: A przecież brałąm na te bakterie antybiotyk jak pamiętacie...powiedziała, że na pewno zadziałał i nie ma sensu:sorry::sorry:

ale wiecie co?? ginka mi pomacała brzusio i powiedziała, że ładny:ninja2::ninja2::ninja2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rofl::rofl::rofl::rofl:

trixi gratuluję kolejnego zdrowego "klocka"!!!!!!

spadam do pracy dziewczyny
milego dnia
odezwe sie wieczorkiem

Kerna to co ja mam powiedziec jak moja w 26tc wazyla 910 gr
nie lam sie takie 3,5 kg fajniutko sie rodzi mowie Ci

Onionek sprobuj w Tchibo. Ja ostatnio kupilam sobie kawe do pracy- mamy ekspres na padsy- bezkofeinowa, jedyna ktora dostalam w sklepie, nawet nie wiem jakiej firmy. Jest niezbyt smaczna, ale raz na jakis czas moge ja lyknac. A ta Tchibo pilam i jak dla mnie nie jest zla.
Pysia_23 wielkie dzieki za liste. Mnie na pewno sie przyda

Ostatnia edycja:
O własnie a propos kawy bezkofeinowej? Mozecie polecic, jak pyszna rozpuszczalna? Taka extra, wypasiona smakiem? Ja uwielbiam zapach i smak kawy.. Bede wdzieczna..
No ja tez kocham smak prawdziwej kawy, mam w domu Caro taka to ala inka ale ni cholery mi nie smakuje i zadna inna tego typu tez. Więc pije zwykłą ale z mlekiem ;) raz dziennie.

spadam do pracy dziewczyny
milego dnia
odezwe sie wieczorkiem

Kerna to co ja mam powiedziec jak moja w 26tc wazyla 910 gr
nie lam sie takie 3,5 kg fajniutko sie rodzi mowie Ci

Moi panowie na poczatku 26 tygodnia 930 i 931g :)

Onionek polecam Nescafee czy jak sie to pisze hii bezkofeinowa, prawie jak normalna kawa :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Właśnie - odnośnie chrzestnych. Orientujecie się może, czy można wybrać na chrzestnych 1 dziecka 2 mężczyzn? Ja i B. mamy braci i żadne z nas nie chce odpuścić w kwestii chrzestnego, a wolałabym nie losować ;-)

U nas jest podobny problem z tym że facetów w rodzinie brak :-( jak mój szwagier się nie zgodzi to nawet nie będę miała pojęcia gdzie szukać chrzestnego...

A co do wielkości dzieciaczków to ja się właśnie przeraziłam... jak miałam robione usg w piątek to lekarz powiedział że mój mały waży około 1600 :szok: a to był 27 tc... może ja coś źle zrozumiałam bo to chyba niemożliwe żeby taki gigant z niego był...

Do góry