calineczka27
Fanka BB :)
Trixi spora ta Twoja córa ;-) fajnie
u mnie słoneczko piekne
u mnie słoneczko piekne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak, bo Ty jesteś dodatkowo n insulinie, czasami ciężko ją dokładnie ustalić, co do dawki i godziny. Pewnie jeszcze beda Ci zmieniac aby odpowiednio dobrac. Wiesz , ja jadłam juz kilka razy arbuza i nic, jak woda! Zas po winogronach było wdiac skok. Wiec juz nie kupujemy. Grejpfrutów nie lubię...oj kwaśne, a wiem ze warto jesć. Nie jedm zadnych macznych- peirogów, klusek, kopytek, nelsników widze ze po tym niestety cukry wysokie, wiec zupelnie up. Lepsze juz lody waniliowe -2 gałki bez niczego, i cukry Ok :-) Trzymam się razem i damy radę, no nie ?Beniaminka a ja właśnie po truskawkach mam 98-110...i jem je jako podwieczorek-pk.12-15szt z jogurtem nat....banana i winogrona to wogóle nie ruszam a grefutów już mam dość....
No ale zobaczymy najgorzej to ,że na czczo mam ponad normę....i moja diabetolog zmieniła mi insulinę wieczorną z 22 na 20 i mam takie same cukry jak po 22,bo potem mierzę o 6 rano-to ta długo działająca....
No u mnie tatus był by zadowolony z takiej pomyłki A mi jest w dalszym ciagu obojetne, byle by zdrowe...tylko ciuszki musialabym powymieniac, a czasu coraz mniej..hiiiMagi z tymi pomyłkami co do płci, to właśnie masz rację, że czesciej pomyłka z chłopca na dziewczynkę :-)Oby nam się pomyłki nie zdarzyły ;-)
Witam kawowo deszczowo i z wielkim usmiechem ! Jestem po wizycie Kaska ma 36cm i 1365g - kawal baby ja od poczatku ciazy przytylam 2,20kg a wiec tyle co nic powiedzialabym nawet ze w moim przypadku ciaza to kuracja odchudzajaca Szyjka w najlepszym porzadku ,serducho jak dzwon - mialam dzisiaj ctg i sprawdzanie przeplywow dopplerem.Normalnie wracalam od gina jak na skrzydlach .Kazal mi sie troche oszczedzac ze wzgledu na pojedyncze skurcze poza tym wszystko OK !!! Dzieki za WASZE KCIUKASY.I dostalam jeszcze piekne zdjecia z 4D wiec po poludniu postaram sie wstawic
Kerna-mysle ze lekarka palnela poprostu bez zastanowienia ze to chlopiec.Nie denerwuj sie napewno bedzie krolewna !!!
Hausfrau-ja mam usg na kazdej wizycie bez dodatkowych kosztow (jestem w AOK).A jezeli chce miec na kazdej wizycie 4D z nagraniem na plytke to place 30 Euro za caaaala ciaze.
Saara pytalam dzisiaj o krzywa cukrowa,lekarz popatrzyl na mnie dziwnie spojrzal w wyniki i zapytal a po co ???? wiec najwidoczniej nie jest to w niemczech standardem
Tosia - Twoja historia z mucha jest THE BEST !!! usmialam sie po pachy
Milego dzionka !!!!
To do mnie będziesz miała jakieś 7 km.jest szansa ze 8 lipca jedziemy do Wladyslawowa na urlop co prawda z ratlerkiem ale mam nadzieje ze damy rade bo menda wszystkie psy zaczepia;/ i oby pogoda byla
Trixi gratuluje :-)
Ojjj moj to by sie ucieszyl z pomylki Wciaz nie moze uwierzyc, ze bedzie mial coreczke. A przeciez on robil synka
Gratuluje cukrowym mama wytrwalosci.
Ja wlasnie mam przerwe na lunch;-) Wciagnelam kanapke z serkiem, poprawilam tarta z truskawkami i kawa bezkofeinowa i wciaz mam na cos ochote Zostal mi jeszcze Griess Pudding, czyli cos jak gesta kasza manna, ale musze zostawic na pozniej, bo do 17 nie wytrzymam
Dzisiaj czeka mnie jeszcze rozmowa z szefem, wiec trzymajcie swoje magiczne kciuki, zebym jakos przeszla.
Dawno tez juz Haszi sie nie odzywa.