reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Magi dzieki za wyjasnienie!ja mam fotelik maxicosi cabrio fix, bo taki pasuje do mojego wozka, bez potrzeby zadnych adapterow!w sklepie gdzie kupowalam bylo mnostwo fotelikow ale zadnej bazy nie widzialam!zaraz ide o tym poczytac!swoja droga kupilas w dobrej cenie, ja za sam fotelik zaplacilam 154 euro!i teraz sie bede martwila, ze bazy nie mam!!!!!!!jejku, czlowiek sie caly czas dowiaduje czegos nowego!!

reklama
Ja autka nie mam więc i fotelika i bazy nie potrzebuję.
Dla mnie to czarna magia kupować fotelik bo na nich się nie znam kompletnie.
Dzionek mi zleciał szybciutko i nawet nie miałam czasu was poczytać.
Miłej nocy brzuchatki

magi kochana dziekuje Ci bardzo za wyjasnienie. Dla mnie te foteliki to tez czarna magia :) A to domyslam się ,że pewnie też nie wszystkie pasują do wózków ? Ja już uciekam spać bo od rana do diabetologa stać w kolejce od 7 by mnie przyjeli znów po 10. No ale to tylko nasza sluzba zdrowia. Kolorowych

Dzień dobry kochane!!!!!!!!!!!!
Wow chyba pierwsza jestem:-D mój B. pojechał już do Wrocka do naszego sklepu i zostawił mnie obudzoną więc zaraz do was spieszę. Dzisiaj mam pracowity dzień więc pewnie napisze dopiero wieczorem, pogoda zapowiada się wspaniale, słoneczko świeci cudnie:tak:
Miłego dnia ciężarówki!!!!!!!!!!!

Ja tych dzwiekow ze stadionu słuchac nie mogę:eek::eek: a to dopiero kilka dni, ale nic nie zrobię bo mąż ogląda i nie moge mu zabronić a szkoda:sorry2::sorry2:
U mnie kochana to samo ale ja mówię nie ma tego złego....mam czas dla siebie, facet zupełnie z głowy a jak mu coś do jedzonka rzucę jak tak siedzi przed TV to potem na rękach mnie nosi:-D zalety Mundialu :-D

Dzień dobry :-)
I u mnie piękne słoneczko :-)
Lillu, jak miło słyszeć , że jesteś w dobrym nastroju. I widzę nawet w dobie mundialu potrafisz dostrzec pozytywy, to cenna umiejętność :-)Mój piłki nie ogląda, ale i tak dużo przed TV siedzi i samochody, politykę ogląda. Też lubi, jak mu coś podrzucę do pokoju do jedzonka.Najlepiej dużo i tłusto, wczoraj smażona kiełbaska z cebulą- sztuk 4:szok:
Był taki chudziak w grudniu,a teraz nie chce się przyznać ale spokojnie z 6 do przodu. Szliśmy łeb w łeb, ale ja na cukrzycę przeszłam i schudłam troszkę. Mój P zatem dzielnie kultywuje kuwadę :-D

Życzę Wam pięknego dnia, duuużo radości i uśmiechu na buzi :-)

Witajcie z rana

Moj B wychodzac do pracy nieomieszkal mnie obudzic,a ze ja nie z tych co potrafia dluzej w jednym miejscu "wysiedziec" wiec juz jestem po sniadanku (4 kromki tosty z maselkiem i dzemem malinowym + mleko)-wiecie wlasciwie to ostatnio wcale nie spie mocno i co chwile sie budze :baffled:.To dziwne jak pomysle ze jeszcze niedawno nic nie moglo mnie dobudzic.

Milego dzionka -u nas za oknem sloneczko:-D,tak wiec od rana tre oczy i smarkam ale na 9:40) do lekarza moze cos poradzi:)

reklama
Witam porannie,
Ja juz po wizycie u lekarza. Nie spalam dzis od 4, bo mnie bolal brzuch i biodro. Pani doktor mnie zbadala. Powiedziala, ze wszystko w porzadku- szyjka zamknieta. Glowka ulozona w dol. Brzuch boli, bo glowka uciska na narzady.
Dostalam skierowanie na glukoze. Musze ja zrobic w tym tygodniu.:baffled:
Z bolacym biodrem mam sie zglosic do ortopedy, zeby skontrolowal i zalecil jakies cwiczenia.
Dzidzia rosnie prawidlowo. Dzisiaj akurat pila. Pani doktor sie smiala, ze ja suszy;-) No i wreszcie poznalismy plec. Prawdopodobnie jest to DZIEWCZYNKA.
Maz troszke zawiedziony, bo chcial z synkiem grac w pilke, no ale moze nastepnym razem mu sie uda;-)
Dziewczyny Wam lekarze podaja wage malenstwa? U mnie pani doktor nic na ten temat nie mowi. Nie wiem czemu, ale dzis czuje jakis niedosyt po tej wizycie:-p
Zmykam do pracy. Milego dnia

Do góry