reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
dziewuszki ,wiecie cos na temat tarczycy w ciazy?

kurde dzien jakos mi minal ponuro,troche na zakupach troche sie polezalo i teraz przez te mecze zwariuje ,czy wasi mezowie tez przed telewizorem ,ja juz mam dosc a gdzie do konca??

Ja tych dzwiekow ze stadionu słuchac nie mogę:eek::eek: a to dopiero kilka dni, ale nic nie zrobię bo mąż ogląda i nie moge mu zabronić a szkoda:sorry2::sorry2:

msdracula moja dzidzia leży sobie nadal poprzecznie.....brzuch faluje mi po obu bokach:-D rzadko gdzieś indziej....a co do obrotów teraz uważam, ze wszystko jest możliwe bo mojej bratowej dziecko z ułożenia pośladkowego dwa dni przed porodem odwróciło się główką a dzidziuś nie mały bo prawie 3700g. Spokojnie czekamy do 9 m-ca :tak:

moja tez poprzecznie,z cora w tamtej ciazy juz byla obrocona,a teraz czekam dalej

Beniaminko opis rewelka....muszę się wyposażyć w tę książkę:tak: Nic już do opisu nie dodam, wszystko zostało powiedziane:-D:-D:-D

Ja już po wizycie u mojego najmłodszego bratanka.....dziewczyny wiecie jak on pachniał....cuuuuuudownie takim maluteńkim dzidziuśkiem.....te rączki, usteczka i uszka takie do główki przyklejone....włoski czarniutkie....ach ach ach.....byłe do września i takie cudo będzie moje!!!!!!!!!!!!!!:tak:

Beniaminko:)

oj ja tez nie moge doczekac sie tych malych raczek,nozek i tego zapachu nie do opisania

dziewuszki ,wiecie cos na temat tarczycy w ciazy?

kurde dzien jakos mi minal ponuro,troche na zakupach troche sie polezalo i teraz przez te mecze zwariuje ,czy wasi mezowie tez przed telewizorem ,ja juz mam dosc a gdzie do konca??

podpytaj gina jak z tarczyca nie pomoge

dobry wieczor
i spokojnej nocki

Ja tych dzwiekow ze stadionu słuchac nie mogę:eek::eek: a to dopiero kilka dni, ale nic nie zrobię bo mąż ogląda i nie moge mu zabronić a szkoda:sorry2::sorry2:

Calineczko, witaj w klubie. Mundial to zawsze dla mnie przekleństwo. Mąż jak wraca z pracy to meczu nie przepuści... Drugi telewizor mam w sypialni, ale tam Jasiek śpi.. Eh z tymi chłopami :blink:

A moj maz normalnie caluje mnie po nogach ,ze ma zone ktora lubi ogladac mecze i podobnie jak on je przezywa :D Ja wlasnie zjadlam pol arbuza takiego solidnego (nawet nie wiem ile wazyl) i normalnie czuje sie opchana jak nie wiem :) A jak juz jestesmy przy fotelikach to czy jest sens kupowania bez bazy czy rzeczywiscie jest to koniecznosc? Chodzi mi o to czy da sie zapewnic pelne bezpieczenstwo bez bazy? I czy montuje sie jakos gorzej ?

Korba, wiekszosc kupuje bez bazy bo baza droga i sam fotelik montuje sie pasami...oczywiscie z baza jest bardziej bezpiecznie...musisz kochana sobie poczytac te mądre artykuły w necie bo tak wiesz ja np Ci tego profesjonalnie nie wytłumacze

Helloł wieczorkiem,
nie miałam czasu zaglądać, pół dnia na mieście, potem na działce 4 godziny pieliłam że mam dosyć :/ Już siły potem nie miałam bo jednak brzuszek przeszkadza w schylaniu itp. No ale z tydzien grządki bez chwastów wytrzymają ;)
Spadam się legnąć, miłego wieczorka :)

reklama
co do mundialu to mój M praktycznie minimalnie sie tym interesuje ale u niego w pracy ma takich zapalonych kibiców, co specjalnie urlopy pobrali
a w ten czwartek mam wizyte, pewnie zrobi usg i cos czuje dostane ochrzan bo w miesiąc mi 4 kg przybyło, juz mam 80 na liczniku niestety ale za zbytnio sie staram nie przejmowac, zrzuce :)

Do góry