reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
dziewuszki ,wiecie cos na temat tarczycy w ciazy?

kurde dzien jakos mi minal ponuro,troche na zakupach troche sie polezalo i teraz przez te mecze zwariuje ,czy wasi mezowie tez przed telewizorem ,ja juz mam dosc a gdzie do konca??

Ja tych dzwiekow ze stadionu słuchac nie mogę:eek::eek: a to dopiero kilka dni, ale nic nie zrobię bo mąż ogląda i nie moge mu zabronić a szkoda:sorry2::sorry2:

msdracula moja dzidzia leży sobie nadal poprzecznie.....brzuch faluje mi po obu bokach:-D rzadko gdzieś indziej....a co do obrotów teraz uważam, ze wszystko jest możliwe bo mojej bratowej dziecko z ułożenia pośladkowego dwa dni przed porodem odwróciło się główką a dzidziuś nie mały bo prawie 3700g. Spokojnie czekamy do 9 m-ca :tak:

moja tez poprzecznie,z cora w tamtej ciazy juz byla obrocona,a teraz czekam dalej

Beniaminko opis rewelka....muszę się wyposażyć w tę książkę:tak: Nic już do opisu nie dodam, wszystko zostało powiedziane:-D:-D:-D

Ja już po wizycie u mojego najmłodszego bratanka.....dziewczyny wiecie jak on pachniał....cuuuuuudownie takim maluteńkim dzidziuśkiem.....te rączki, usteczka i uszka takie do główki przyklejone....włoski czarniutkie....ach ach ach.....byłe do września i takie cudo będzie moje!!!!!!!!!!!!!!:tak:

Beniaminko:)

oj ja tez nie moge doczekac sie tych malych raczek,nozek i tego zapachu nie do opisania

dziewuszki ,wiecie cos na temat tarczycy w ciazy?

kurde dzien jakos mi minal ponuro,troche na zakupach troche sie polezalo i teraz przez te mecze zwariuje ,czy wasi mezowie tez przed telewizorem ,ja juz mam dosc a gdzie do konca??

podpytaj gina jak z tarczyca nie pomoge

dobry wieczor
i spokojnej nocki

Ja tych dzwiekow ze stadionu słuchac nie mogę:eek::eek: a to dopiero kilka dni, ale nic nie zrobię bo mąż ogląda i nie moge mu zabronić a szkoda:sorry2::sorry2:

Calineczko, witaj w klubie. Mundial to zawsze dla mnie przekleństwo. Mąż jak wraca z pracy to meczu nie przepuści... Drugi telewizor mam w sypialni, ale tam Jasiek śpi.. Eh z tymi chłopami :blink:

A moj maz normalnie caluje mnie po nogach ,ze ma zone ktora lubi ogladac mecze i podobnie jak on je przezywa :D Ja wlasnie zjadlam pol arbuza takiego solidnego (nawet nie wiem ile wazyl) i normalnie czuje sie opchana jak nie wiem :) A jak juz jestesmy przy fotelikach to czy jest sens kupowania bez bazy czy rzeczywiscie jest to koniecznosc? Chodzi mi o to czy da sie zapewnic pelne bezpieczenstwo bez bazy? I czy montuje sie jakos gorzej ?

Korba, wiekszosc kupuje bez bazy bo baza droga i sam fotelik montuje sie pasami...oczywiscie z baza jest bardziej bezpiecznie...musisz kochana sobie poczytac te mądre artykuły w necie bo tak wiesz ja np Ci tego profesjonalnie nie wytłumacze

Helloł wieczorkiem,
nie miałam czasu zaglądać, pół dnia na mieście, potem na działce 4 godziny pieliłam że mam dosyć :/ Już siły potem nie miałam bo jednak brzuszek przeszkadza w schylaniu itp. No ale z tydzien grządki bez chwastów wytrzymają ;)
Spadam się legnąć, miłego wieczorka :)

reklama
co do mundialu to mój M praktycznie minimalnie sie tym interesuje ale u niego w pracy ma takich zapalonych kibiców, co specjalnie urlopy pobrali
a w ten czwartek mam wizyte, pewnie zrobi usg i cos czuje dostane ochrzan bo w miesiąc mi 4 kg przybyło, juz mam 80 na liczniku niestety ale za zbytnio sie staram nie przejmowac, zrzuce :)

Do góry