onionek
happy mama
hejo
witam sie w sloneczny poranek :-)
Ja tez naleze do fanek futbolu, wiec razem z moim man'em ogladamy i jest dumny z tego, ze kojarze nazwiska niektorych
Ale Calinka ma racje - dzwiek tych trab afrykanskich jest nie do zniesienia.
Gratuluje córeczki :-)
Ja dzis gotuje kalafiora i fasolowa :-)
Pozdrowionka i milego dzionka :-)
witam sie w sloneczny poranek :-)
A moj maz normalnie caluje mnie po nogach ,ze ma zone ktora lubi ogladac mecze i podobnie jak on je przezywa Ja wlasnie zjadlam pol arbuza takiego solidnego (nawet nie wiem ile wazyl) i normalnie czuje sie opchana jak nie wiem A jak juz jestesmy przy fotelikach to czy jest sens kupowania bez bazy czy rzeczywiscie jest to koniecznosc? Chodzi mi o to czy da sie zapewnic pelne bezpieczenstwo bez bazy? I czy montuje sie jakos gorzej ?
Ja tez naleze do fanek futbolu, wiec razem z moim man'em ogladamy i jest dumny z tego, ze kojarze nazwiska niektorych
Ale Calinka ma racje - dzwiek tych trab afrykanskich jest nie do zniesienia.
Witam porannie,
Ja juz po wizycie u lekarza. Nie spalam dzis od 4, bo mnie bolal brzuch i biodro. Pani doktor mnie zbadala. Powiedziala, ze wszystko w porzadku- szyjka zamknieta. Glowka ulozona w dol. Brzuch boli, bo glowka uciska na narzady.
Dostalam skierowanie na glukoze. Musze ja zrobic w tym tygodniu.
Z bolacym biodrem mam sie zglosic do ortopedy, zeby skontrolowal i zalecil jakies cwiczenia.
Dzidzia rosnie prawidlowo. Dzisiaj akurat pila. Pani doktor sie smiala, ze ja suszy;-) No i wreszcie poznalismy plec. Prawdopodobnie jest to DZIEWCZYNKA.
Maz troszke zawiedziony, bo chcial z synkiem grac w pilke, no ale moze nastepnym razem mu sie uda;-)
Dziewczyny Wam lekarze podaja wage malenstwa? U mnie pani doktor nic na ten temat nie mowi. Nie wiem czemu, ale dzis czuje jakis niedosyt po tej wizycie
Zmykam do pracy. Milego dnia
Gratuluje córeczki :-)
Ja dzis gotuje kalafiora i fasolowa :-)
Pozdrowionka i milego dzionka :-)