reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Kochane! Wróciłam z 2 tygodniowego urlopu i choćbym chciała, to nie jestem w stanie nadrobić tego co tutaj naprodukowałyście - jesteście niemożliwe!!! :-p:-D Wróciłam i pierwsze co to zaczęłam oglądać Wasze cudowne brzuszki - uwielbiam ten wątek!!! Na urlop wybraliśmy się trochę wcześniej niż zwykle ze względu na ciążę... ;-) Było super - pogoda wymarzona, mało ludzi przed sezonem - żal było wracać
icon_sad.gif
Od teraz czerwiec jest moim ulubionym czasem wylegiwania się :D Jutro powrót do pracy i rzeczywistości. Pozdrawiam Was cieplutko i słonecznie :-)

reklama
Witam sie i ja!
Justyna super ze juz wsio ok, nie mogło byc inaczej...
Lilu widzisz, nie tylko Ty masz taki dyskonfort..i ja tak mam. Czesto jak za długo chodze czy stje za duzo to odczuwam to samo, jakby mnie tam w środku obcierało...gin wsio posprawdzał w tym temacie czy aby sie nie zrobila jakas ranka ale wsio ok.
Ja tez mam mebelki z syriusza i jestem bardzo zadowolona...
Co do dzidzi zas, to moje dziecko wykonuje wszystkie mozliwe akrobacje w brzuszku...wypycha sie tak ze az boli...na przemian z kopaniem mamusi i wystawianiem jakis czesci ciałka takich tych ,,kostnych"..fajne uczucie.Dzis znowu nagrywalismy bo tak szalal bezustannie...brzuch to mi rozewnie zaniedługo..hiii
Co do pozycji dziecka to mi sie wydaje ze lata jeszcze po całym brzuchu, bo wszedzie go czuje i widze nawet gdzie jest.
Dstałam znowu cała reklamówe ciuszków dla małego od mamy co to w niemczech jest...i juz nic nie musze kupowac , tyle tego mam razem.
Gratuluje wizyt i trzymam kciuki za nastepne.
Gratuluje tez egzaminów.
Zycze miłego dnia...

Magi - moj tez tak wariuje, ale mi to az ciarki przechodza - boje sie ze mi przebije skore i wyskoczy hehe..
Ciuszkow tez mam dosc - teraz przyjdzie pora na najwieksze wydatki: lozeczko z posciela i wozek ...

Hee Onionku te nasze szkraby to bardzo podobne charakterki maja...
Mi został wózek z tych drozszych rzeczy...w piatek przyszedł fotelik z baza ...taka szczesliwa jestem, bo udało nam sie kupic za niewielkie pieniadze maxi cosi cabrio fix...
Marta zazdroszcze Ci tego urlopu...hmmm super

Własnie zjadłam pół kg czeresni..narazie dobrze sie czuje ...

Ostatnia edycja:
Hee Onionku te nasze szkraby to bardzo podobne charakterki maja...
Mi został wózek z tych drozszych rzeczy...w piatek przyszedł fotelik z baza ...taka szczesliwa jestem, bo udało nam sie kupic za niewielkie pieniadze maxi cosi cabrio fix...
Marta zazdroszcze Ci tego urlopu...hmmm super

Własnie zjadłam pół kg czeresni..narazie dobrze sie czuje ...

Gdzie kupiłaś fotelik? Bo ja mam upatrzony Citi od jednego użytkownika na allegro - 55 zł. taniej jak w sklepie :)

wiesz marta sam fotelik to pikuś, gorzej z baza bo nawet uzywane sa cholernie drogie..ja kupiłam na ebay-u komplet za 120eu, oczywiscie uzywany...a na allegro to sama baza z 500 zł kosztuje, jak sie ma szczescie.
Mówisz ze masz upatrzony za 55zł...to bardzo mało..sprawdz czy nie wypadkowy i czy za bardzo nie zniszczony.

Dziewczyny JAK MI CIEZKOOOOO!!! Na plecach lezec nie moge bo nie moge oddychac, na boku co chwile musze sie przewracac bo mi ramie cierpnie i ogolnie boli caly obojczyk. Tragedia, a to jeszcze 3 mce, co to bedzie... Cos mam dzisiaj twardy brzuch i mnie cos kluje tak jakby szyjka czy co... Oj cos czarno to widze, co to bedzie.
Na wyprawkowym napisalam watpliwosci odnosnie rozmiarow gondoli wozka, jakies komentarze?
Aha no i Majki nie ma chyba dopiero po wakacjach wroci?
Milego popoludnia
Oglądałam w sklepie ten wózek i gondola faktyczne jest dłuższa niż w innych. Ja też mam dylemat, bo dziecko przejeździ w niej całą zimę, z związku z tym chyba zostanę przy poprzednim wózku, bo szkoda mi go sprzedawać, ma właśnie obszerną gondolę. Gdybym miała kupować nowy to Tako Warior byłby jednym z branych pod uwagę.

wiesz marta sam fotelik to pikuś, gorzej z baza bo nawet uzywane sa cholernie drogie..ja kupiłam na ebay-u komplet za 120eu, oczywiscie uzywany...a na allegro to sama baza z 500 zł kosztuje, jak sie ma szczescie.
Mówisz ze masz upatrzony za 55zł...to bardzo mało..sprawdz czy nie wypadkowy i czy za bardzo nie zniszczony.

Źle mnie zrozumiałaś :) Napisałam, że 55 zł. taniej jak w sklepie, a nie, że kosztuje 55 zł. :) Fotelik jest nowy i kosztuje 345 zł. (we Wrocławiu najtaniej jak znalazłam w sklepie 400 zł.)

Proszę oto link: FOTELIK SAMOCHODOWY MAXI COSI CITI WYS. 0ZL+GRATIS (1073843434) - Aukcje internetowe Allegro

Ja bazy nie kupuję, niestety zakup nie na moją kieszeń...

reklama
Do góry