reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

oj, dziewczyny jaka zła jestem.
Wściekłam się na mojego małża, bo wczoraj i dziś kładł teściom panele, dzis iał być max 2 godz wrócił po 4,5. Nie o to chodzi że im pomógł ale o to że przez cholerne półtora roku nie znali naszego nr tel, w dupie mieli nas i wnuki, maja w dupie jak sie czuję w ciąży i czy nie potrzebuję czasem pomocy a jak trzeba darmowego robola to od razu wiedzieli gdzie zadzwonić. Do tego wracał przez 2 dni głodny bo nawet kolacji mu nie zaproponowali. Nosi mnie jak cholera, normalnie mam ochote im wyrzygać że niech biorą zięciulka od córeczki bo stara im za darmo córkę bawi to niech oni sie odwdzięczają.
Nie mam na to siły, zawsze tak jest tylko jak coś chcą i jak następny remont będzie lub potrzeba aby do lekarza zawieśc to wtedy zadzwonią.
Nawet sie go przez 2 dni nie spytalij ak ja się czuję jak dzieci - nic!!!
Chyba mam prawo być zła.
Głupia siedzę od godziny i ryczę

reklama
Gaja nie dziwie sie ze jestes zla;/ co za ludzie! nie mnie oceniac ale faktycznie to co piszesz mnie przeraza...znajac siebie nie zostawilabym tak tego bo ja za bardzo pyskata i klotliwa jestem ale mysle ze nie warto strzepic sobie nerwow chocby ze wzgledu na Twoj stan.

małgoś och żeby to mogło po mnie spłynąć jak po kaczce :(
A nie chcę mężowi wyrzygiwać bo to są jego rodzice i nie potrafi (niestety) im odmówić. Bo w sumie mam ogromny żal i złość do teściów nie do męża ale suma sumarum zawsze on na tym cierpi :/
Moi rodzice też ich nie lubią strasznie, bo nie pojmują jak można wnukami się nie interesować - nie licząc tych od córki.

Wściekłam się na mojego małża, bo wczoraj i dziś kładł teściom panele, dzis iał być max 2 godz wrócił po 4,5. Nie o to chodzi że im pomógł ale o to że przez cholerne półtora roku nie znali naszego nr tel, w dupie mieli nas i wnuki, maja w dupie jak sie czuję w ciąży i czy nie potrzebuję czasem pomocy a jak trzeba darmowego robola to od razu wiedzieli gdzie zadzwonić. Do tego wracał przez 2 dni głodny bo nawet kolacji mu nie zaproponowali. Nosi mnie jak cholera, normalnie mam ochote im wyrzygać że niech biorą zięciulka od córeczki bo stara im za darmo córkę bawi to niech oni sie odwdzięczają.
Nie mam na to siły, zawsze tak jest tylko jak coś chcą i jak następny remont będzie lub potrzeba aby do lekarza zawieśc to wtedy zadzwonią.
Chyba mam prawo być zła.

Gaju nie denerwuj sie -mowilam ci kiedys ze moi tesciowie tak samo maja nas daleko i gleboko-no tyle ze moj tez przez to od nic sie odsunal(i tak dla mnie jest najlepiej w tej sytuacjii)

no wlasnie Gaja to zawsze beda Jego rodzice i dlatego nie potrafi im odmowic..
moi przyszli tesciowe sa ok ale zebym za nimi przepadala to nie powiem ..z tym ze oni akurat bardzo mna sie interesuja i ciaza bo nasz synk bedzie ich pierwszym wnukiem. Ciekawe jacy beda po slubie..

no fakt ze cos malo nas tu dzisiaj:)

Dzieki Karolinko -to mi juz 2 tyg zostaly:) suuuper

Co do wozka to ja mam wybrany ale jeszcze nie zamowilam,pod koniec lipca planujemy.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: BOLDER SD głęboko-spacerowy z torbą + Maxi Cosi CITI>

tylko z aluminiowym kolorem rurek

co do pokoiku niuni to my tez dopiero zaczynamy w nastepnym tygodniu-ale dzis mialam frajde w przegladaniu besia ciuszkow:)
szok to juz prawie 5 lat!!!:szok:

ale mysle ze bedzie swietnym starszym bratem-jak mu powiedzialam ze Amelka juz go slyszy to spiewal w supermarkecie "kocham moja siostrzyczke Amelke":-D

a a co do koloru wozka to nr 221 czarny z bialymi kolkami

KOCHANIUTKI TEN TWÓJ SYNUŚ:-)U MNIE Z KOLEI NIE MA DNIA ABY TA MAŁA NIE CAŁOWAŁA MI BRZUCHA WIECZOREM MÓWIAC"DOBRANOC JULCIA". NO TE NASZE DZIECIASZKI SA NIESAMOWITE A TAKIE TO SŁODKIE:-D WÓZEK ŚLICZNY I CO DLA MNIE NAJWAŻNIEJSZE ZE BARDZO DUŻA GONDOLA;-)
Chyba mam prawo być zła.

GAJU JA SIE TOBIE TEZ NIE DZIWIE ZE JESTEŚ WŚCIEKŁA, MI SIE W GŁOWIE NIE MESCI JAK DZIADKOWIE MOGĄ SE WNUKAMI NIE INTERESOWAĆ(CZY ONI MAJĄ SERCE???) CO IM DZIECIACZKI ZROBIŁY. TAK JAK KOLEŻANKA PSAŁA ZE TO CIEZKA SYTUACJA BO NIE WAZNE JACY BY BYLI TO JEDNAK SĄ JEDYNYMI RODZICAMI TWOJEGO MĘŻA,JA OSOBISCIE NA TWOIM MIEJSCU POROZMAWIAŁA BYM Z MEZEM CZY ON NIE WIDZI JAK WAS TESCIOWIE TRAKTUJĄ I ŻE EWIDENTNIE WYKORZYSTUJĄ:tak: TRZYMAJ SIE I NIE PŁACZ SZKODA NERWÓW

KAROLINA gratuluję wkroczenia w 3 trymestr ,kurcze jak ten czas leci ...jeszcze trochę i będziemy czytać wiadomości z porodówek.Super że udało ci się kupić taką komode jaką chciałaś ,ja już miejsce mam na ubranka zrobione ale jeszcze planuje jakiś mebelek kupić dla starszaków na ubrania ,ale znając żyje jak ja się wybiore na takie zakupy to mnie zima zastanie ,nawet wizyte teraz musia łam przełożyć bo mi się nie chciało iśc na badania.

WSTRĘTNAMAŁPKO nie dziwie się że tak reagujecie na remont do tego te upały i naprawde przez nie i bez remontu można oszaleć ,Spokojnie kochana ,nerwy w naszym stanie nie są wskazane.

OLCIA23 ale ci dobrze że Twój ci sprząta ,mój to co najwyżej odkurzy i łożko pościeli a tak to wszytko robie sama ...czaem to czuje się tak jak bym miała 3 dziecko ,no cóż mamusia całe życie podstawiała to teraz mam taką sierote .A jak leżełam po 1 cc prawie mc w szpitalu to biedak tak schudł że waga pokazała mu 6 kg mniej tak go rozpieszczam.

GAJA nie dziwie się że Ci nerwy puściły ,bo jak tak to ich nie interesuje a jak mają w tym interes to wiedzą do kogo dzwonić ,no i jeszcze żeby nie dać kolacji ,no poprostu wstyd jak nic .Oj ,nie ciekawie ,ale takie nerwy nic nie dadzą ...A maż co na to mówi???jkochana może wypij jakąś melse ,i postaraj się o tym nie myśleć ,nie warto lać łez przez takich ludzi ,choć wiem że to nie jest łatwe [ściskam]

A dziękuje za komplementy co do dzieciaków ,dziś znowu zaliczyli basem .Bartek pospał w dzień trochę potem byłam u dziadka i moich rodziców.Opaliłam się troszkę za to moje pociechy są czekolodowe a tyłki mają jak mleko białe ale mają dobrą cere po tatusiu bo od razu na brąz je słonko łapie .
Ja mam noge jakby ze skały taką cieżką ale wziełam sobie żelem posmarowałam i założyłam te pończoche uciskowa i może przejdzie .A teraz u nas leje i idzie burza .....hura w końcu chłodniej się robi.

Jestem taka ciekawa co ja bede w nocy robić ,zasnęłam koło 20 a mąż mnie po 21 obudził bo kolacje uszykował,miłe z jego strony ale chyba nie potrzebnie bo teraz bede sie męczyć.
Oliwko to co by ten twój biedny małżonek bez ciebie zrobił:-d co do porządków to moj m tez nie robi nic ,wszystko jest na mojej głowie,ale mi to pasuje bo nie ma to jak kobieta posprząta.

reklama
oliwko-no dziekuje nie moge nazekac bo faktycznie ,bardzo duzo mi pomaga zwlaszcza odkad jestem w ciazy,ale jego to z kolei rodzice nie rozpieszczali ...

KAROLINA-oj to tez masz slodkie dzieciaczki,fajnie wiedziec ze to starsze tak z radoscia czeka:)a co do wozka to wlasnie ja tez szukalam zeby gondola byla duza-w koncu caly sezon zimowy przejezdzi

gaju-wiem o co chodzi,masz racje na pewno bylo by ci lzej,moj poprostu powiedzial mamie i to juz na poczatku naszego malzenstwa,ze :"teraz ja jestem dla niego najwazniejsza i mosi to zaakceptowac" gdyby byli w pozadku wszystko bylo by dobrze a ze nie sa ....to taki mamy z nimi kontakt jaki oni z nami

Do góry