reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Jestem taka ciekawa co ja bede w nocy robić ,zasnęłam koło 20 a mąż mnie po 21 obudził bo kolacje uszykował,miłe z jego strony ale chyba nie potrzebnie bo teraz bede sie męczyć.
Oliwko to co by ten twój biedny małżonek bez ciebie zrobił:-d co do porządków to moj m tez nie robi nic ,wszystko jest na mojej głowie,ale mi to pasuje bo nie ma to jak kobieta posprząta.

wiesz ja tez lubie sama ale takie rzeczy jak szorowanie piekarnika,pozadki na balkonie i rozne takie milo jak zrobi;-)

reklama
HEJ HEJ
ja cierpię na bezsenność...
nie śpię od godziny, wczoraj cały dzień impreza rodzinna, full ludzi, dzieci.
Miałam trochę wyrzutów, bo się nasprzątałam, nagotowałam, martwiłam się ,żeby dzidzi nie zaszkodziło, ale jest ok. tylko miałam dziś pospać... a tu nie mogę.
Mam jeszcze ogrom sprzątania, bo wszystko stoi na stołach, ale poczekam na małaża śpi bo wczoraj popił.
Gaju tak to jest z tymi teściami, moi niby ok, ale teściowa mnie wczoraj wkurrrr, no nic git ,że z nimi nie mieszkam, a mąż zawsze jest po mojej stronie.
U nas dziś sporo chłodniej, ale ja uwielbiam upały i skwar....
pozdrawiam was wszystkie

Witam się porannie dziewczyny.
nie śpię już od jakiegoś czasu niestety bo kochanie moje jak wczoraj po meczu wybyło na piwo z kumplami to wróciło dzis o 6 rano!:dry:. a ja się głupia martwiłam i budziłam co pół godziny od trzeciej...chłopy paskudne!a teraz spi i chrapie tak że masakrrrrrrrrrrra!!!wrrrrrrr....
i jeszcze kwiatka mi przyniósł i marudzi nietrzeżwy jaka to ja kochana , śliczna, słodka , malutka itp, i jak to on całą noc o mnie myślał- JASNE!!!:wściekła/y:Szkoda że tylko jak popije to taki wylewny...
Plus z tego taki że mam czas na nadrobienie waszych postów z kilku ostatnich dni, bo próbowałam na bierząco ale albo czas mnie gonił albo net siadał bo w moim bunkrze słaby zasięg.Zostały mi jeszcze z wczoraj, więc na razie odniosę się tylko do części.a na razie życzę miłego , słonecznego ale chłodniejszego dnia bez skurczy i opuchlizny.

Korba mam nadzieję że dobrze się bawisz nad morzem i że pogoda śliczna.
Co do łóżka to my mamy 140x200 i mieścimy się spokojnie nawet z kocią, mimo że mój chłop duży jest. Lubimy się przytulać, tylko nie jak jest taki poklubowy, fuj....

85Justyna mam nadzieję że szybko Cie puszczą ze szpitala i że wszystko się unormuje, nie martw się.

lilu witaj z powrotem, cieszę się że już lepiej u ciebie z tymi skurczami, że wszystko under controll:), no i gratuluję ciociu!

Anitas bidulko, naskładało ci się...spokojnie, poukłada się i będzie dobrze.a remont, to fakt- rzecz paskudna.

Hej Mamusie :-D

Ja od piątku zmagam się z sesją, niby nauki nie tak wiele, ale nabiegac się musze na tę uczelnię, bo wpisy robią na raty i cały tydzień będzie taki dojeżdżający. No trudno, dzisiaj jadę znowu może zrobię jakieś wpisy. U nas nareszcie po burzy, upał był tropikowy, i nie dało się już nawet spać , temp. około 35 st.C i ta wilgoć. Już jest chłodniej i wyraźna ulga.
Jestem zaziębiona, złapałam od P ale dzielnie się jeszcze bronię, czosnkiem i herbatkami. Ale cukry coś mi wczoraj skoczyły i to tak bez zmiany diety czy coś, pewnie to choróbsko.
Oliwka, Karolina , Anita fajnie, że jesteście i piszecie :-D
Pomyślałam wczoraj o Beti, też długo jej nie było i martwię się... Hej Beti odezwij sie do nas!

Życze Wam pięknej niedzieli ! :-D

Witam porannie. Choc może to już późna godzina i nie taka poranna? Nie śpię od prawie 2 godzin i tylko uczę się na egzamin, który mam dopiero o 11. Zrobiłam sobie małą przerwę na chociaż krótki wpisik na forum.
Gaja mam nadzieję, że dzisiaj już samopoczucie masz lepsze i że odpuściłaś sobie nerwy, bo może nie warto się denerwowac i tak to ludzi nie zmieni, a Twoje to, że masz humorek popsuty...
monia.gryc małża zagoń do sprzątania jak wstanie. Mój mimo, że wczoraj nigdzie nie był to nadal śpi, ale nie mam sumienia go budzic, bo dziś na nockę do pracy idzie, a ja bidulka sama w nocy będę...

Jutro rano muszę jechac na badania na toksoplazmozę i na test obciążenia glukozą... ble już mnie skręca na samą myśl jakie to niesmaczne musi byc, ale ponoc pomaga jak się trochę cytryny do tego wrzuci... Ale jutro to mam grafik napięty, bo na 7.30 na pobranie krwi, na 8 do szkoły po wpis, później na 9.30 znowu krew i o 10 znowu szkoła po drugi wpis, a później to już załatwianie innych, mniej ciekawych spraw na mieście....

Siedzę sobie teraz tak przed komputerem, a moja Nadinka kopie mnie w prawy bok, ale to tak porządnie ;] Zauważyłam, że zmieniła pozycję wyjściową, bo jeszcze kilka dni temu kopała tylko z lewej strony, później przez 2 dni po środku, a od 3 dni kopie tylko z prawej strony... Mała wiercipiętka z niej ;]

Miłego dnia brzuchatki

Witam Was drogie mamunie jestem tutaj nowa, ale również wrześnióweczka....termin mam na 16 i już nie mogę sie doczekać, bo prawdopodobnie będę miała upragnioną córeczkę, więc będzie parka :-). Czekam do piątku do wizyty u gina na potwierdzenie i zaczne kompletować wyprawke, bo jak na razie to kupiłam tylko wózek... Pozdrowioka i miłego popołudnia

Witam nową mamę

Witam ,juz mi znacznie lepiej ,zrobilo sie chlodniej i niestety wieksza czesc dnia spedzam w pozycji lezacej.
JUZ JEDNA SIERPNIOWKA SIE ROZPAKOWALA !!!! Z BLIZNIETAMI !!! Ale szybciutko ....

trixi bardzo sie cieszę że już lepiej. Leż sobie spokojnie i nie martw się.Moja siostra, która miała okropne problemy z poprzednią ciążą ostatnio powiedziała mi że leżenie to najlepsze lekarstwo, i miała chyba rację, tylko tyłek trochę boli, ale niech tam:)

a mnie dzis cos brzuch boli:(

Ale za to moje kochanie sparzata

kochana ale masz super, mój też czasem pomaga, ale na razie mundial...brrr...mam miesiąc z głowy...

witam
:-)
no i super, ze wreszcie kupiłaś komode i jestes zadowolona :-) w BRW mają fajne i ładne meble aale jakościowo niestety nie za bardzo.. ja myslałam, ze może cos się zmieniło.. i powiem Ci jedyne łóżko które mi się podobało było właśnie w tym sklepie.. kupiliśmy... i niestety... ale mam nadzieję, że z komoda Ci sie uda :-) ja się zawiodłam teraz na Meblach Polskich.. ale to z terminami... Pani mi obiecała, ze będą do 7 dni roboczych.. no i czekam już dwa tygodnie.. tez między innymi na komodę :-) ale dziś mi obiecała, że w poniedziąłek będą.. oby..
a dziewczynki dziś albo nie mają siły pisać, albo gdzieś powyjeżdżały... ja sama przy kompie się rozpływam i szukam sobie miejsca w przeciągu.. a że mam z laptopa wyciągniętą baterię to na zasilaniu daleko nie odejdę :-)
pozdrowionka

ja wam powiem że mam meble tylko z BRW, i to raczej te najtańsze i jestem bardzo zadowolona.Część jest strar , część nadyta ostatnio i wszystkie ok. Jedyne co mnie wkurza to to skręcanie, bo w sumie sama całe meble do kuchni skręciłam i salonu i sypialni też, mąż mi tylko z szafą pomógł bo 3drzwiowa i za ciężka była dla mnie samej.

oj, dziewczyny jaka zła jestem.
Wściekłam się na mojego małża, bo wczoraj i dziś kładł teściom panele, dzis iał być max 2 godz wrócił po 4,5. Nie o to chodzi że im pomógł ale o to że przez cholerne półtora roku nie znali naszego nr tel, w dupie mieli nas i wnuki, maja w dupie jak sie czuję w ciąży i czy nie potrzebuję czasem pomocy a jak trzeba darmowego robola to od razu wiedzieli gdzie zadzwonić. Do tego wracał przez 2 dni głodny bo nawet kolacji mu nie zaproponowali. Nosi mnie jak cholera, normalnie mam ochote im wyrzygać że niech biorą zięciulka od córeczki bo stara im za darmo córkę bawi to niech oni sie odwdzięczają.
Nie mam na to siły, zawsze tak jest tylko jak coś chcą i jak następny remont będzie lub potrzeba aby do lekarza zawieśc to wtedy zadzwonią.
Nawet sie go przez 2 dni nie spytalij ak ja się czuję jak dzieci - nic!!!
Chyba mam prawo być zła.
Głupia siedzę od godziny i ryczę

Gaju bidulko nie płacz, nie ma się co denerwować. dla mnie to też niezrozumiałe że tak można ale takich rzeczy nie zmienisz i już...po prostu tacy ludzie...

Monia widzę że tylko my dziś takie ranne ptaszki. Dobrze że impreza udana, a teściową się nie przejmuj.A mogę spytać na jakim osiedlu mieszkasz? bo u mnie tego ciechana nie ma, a ja bym bardzo chętnie spróbowała bo to moje ulu piwko :)

Kurczę, co chwilę net mi ucieka, nie lubię:dry:

beniaminko jak miło że o mnie pamiętasz :-):-):-) cieszę się :tak::tak::tak:

witam dziewczynki...podczytuję was prawie codziennie ale nie mam już nigdy sił na pisanie...bo jak rano wstanę to potem cośik porobię w domku albo jestem u mamy,albo poprostu śpię zmęczona heheh ;-);-);-) u mnie powoli do przodu...mówiłam wam że wykryło mi jakiś stan zapalny więc śmigam teraz do dentysty ostatnia wizyta we wtorek dobrze że ostatnia hah:-) aż wstyd się przyznać ale aż 6 zębów musżę wyleczyć :szok::szok::szok::szok: no ale postarazm sie pózniej dbać o ząbki :-D wizytkę mam na 26 zobaczymy czy poprawią się wyniki czy trzeba będzie szukać dalej przyczyny...
moja Juleczka szaleje najlepiej pasują jej godz wieczorne i nocne :-):-):-) no ale niech szaleje chociaż wtedy wiem że żyje :tak::tak: ogółem czuję się ok poza tym cholernym swędzeniem ale dał mi lekarz na próby wątrobowe wiec zobaczymy co jest :-) nie ukrywam że bsię nie boję :-:)-:)-( w te upały czułam się tragicznie prawie mdlałam z duchoty i tylko w domu siedziałam,ale od wczoraj już chłodno co bardzo mnie cieszy :-D:-D wczoraj moje kochanie wróciło dopiero o 2 w nocy był po towar truskawkowy w warszawie heheh mam nadzieje że sprzedamy dziś te 2000 koszy :tak: no i od rana nie wyspana bo o 8 obudził mnie tel :wściekła/y::wściekła/y:aj trzeba tym naszym pracownikom powiedzieć żę w niedzielę nie mają nam głowy zawracać haha ale sie nie da niesety :no::wściekła/y:...no i zaraz sie zbieram bo jedziemy po córeczkę mojego...dawno jej nie widziałam :tak: mam nadzieję że teskniła za swoją macochą haha :-D:-D:-D oh jak ja nie lubie tego słowa :szok::szok::szok:

dziękuję jeszcze raz beniaminko za pamięć :-) nie odniosę się do was niestety bo juz nie pamiętam jakie tematy były poruszane...ale mam nadzieję że mnie za to nie zlinczujecie ...:-D:-D:-D:-D hm???????????

miłej niedzielki wam życzę :tak::tak::tak:

reklama
JA WŁAŚNIE ZAUWAZYŁAM DZIEWCZYNY ZE WKROCZYŁAM W TRZECI TRYMESTR-JUZ 7 MIESIAC ,BOZE JAK TEN CZAS LECI:szok: PORÓD ZBLIZA SIE MAŁYMI KROKAMI:-)

no to gratki
ale leci juz z gorki

Witam Was drogie mamunie jestem tutaj nowa, ale również wrześnióweczka....termin mam na 16 i już nie mogę sie doczekać, bo prawdopodobnie będę miała upragnioną córeczkę, więc będzie parka :-). Czekam do piątku do wizyty u gina na potwierdzenie i zaczne kompletować wyprawke, bo jak na razie to kupiłam tylko wózek... Pozdrowioka i miłego popołudnia

witaj i zapraszamy do pisania

Witam ,juz mi znacznie lepiej ,zrobilo sie chlodniej i niestety wieksza czesc dnia spedzam w pozycji lezacej.
JUZ JEDNA SIERPNIOWKA SIE ROZPAKOWALA !!!! Z BLIZNIETAMI !!! Ale szybciutko ....

widzialam wczoraj ,tez tam z ciekawosci weszlam i zobaczylam
lez i odpoczywaj,dobrze ze troszke lepiej

Karolina-wow to gratulacje -to dokladnie kiedy sie trzeci zaczyna?

26 i 5 dni chyba jakos tak

olciu żeby mój mężul umiał byc asertywny i działał wg zasady jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie :/

Gaju nie denerwuj sie ,jeszcze go zycie nauczy
tule mocno

dzien dobry
my bylysmy wczoraj na grilli,nim przeszlam burza zaczal padac grad wielkosci jajek kurzych
pierwszy raz w zyciu cos takiego widzialam

milego dnia dziewczynki

Do góry