reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam wszystkich!
Piszecie, że u was chłodniej! A u mnie masakra! W cieniu 33 C, zaś w domu 29C. Umieram! A jak tu jeszcze coś zrobić w domu! Może wieczorem będzie trochę lepiej!
U mnie niedaleko domu dziś zamknięta impreza dla górników, którzy wynajęli sobie cały stadion. Będzie grał Perfect! Będę wszystko słuchała z balkonu!!! Przynajmniej tyle rozrywki!

Witam nową mamusię!

Ostatnia edycja:
reklama
a mnie dzis cos brzuch boli:(

Ale za to moje kochanie sparzata (my za kuchnia mamy takie pomieszczenie gospodarcze) wiec calkiem tam posprzatal i przy okazjii wynalazl mi jeszcze sporo ciuszkow po besiu:)

TRIXI-ale szok jak to leci!

Karolina-wow to gratulacje -to dokladnie kiedy sie trzeci zaczyna?

OD 27 TYGODNIA ZACZYNA SIE 7 MIESIĄC CZYLI TRZECI TRYMESTR;-)
WIĘC TERAZ JUŻ Z GÓRKI.
WŁASNIE WRÓCIŁAM Z MĘZEM Z BLACK RED WHITE I JESTEM MEGA SZCZESLIWA BO WKOŃCU DOSTAŁAM TO CZEGO SZUKAŁAM-DUŻĄ KOMODE DLA MOJEJ JULKI:-)
JUŻ SIE NIE MOGĘ DOCZEKAĆ KIEDY BĘDE CIUSZKI PRAC,PRASOWAC I UKŁADAĆ,MYCHA MNIE ZARAZIŁA.
I MUSZE WAM DZIEWCZYNY POWIEDZIEĆ ZE JESTEM W WIELKIM SZOKU ZE TAK MAŁO DZISIAJ PISZECIE :szok: CO SIE Z WAMI DZIEJE ???JA NIE MAM CO CZYTAĆ:-D

witam :-)
no i super, ze wreszcie kupiłaś komode i jestes zadowolona :-) w BRW mają fajne i ładne meble aale jakościowo niestety nie za bardzo.. ja myslałam, ze może cos się zmieniło.. i powiem Ci jedyne łóżko które mi się podobało było właśnie w tym sklepie.. kupiliśmy... i niestety... ale mam nadzieję, że z komoda Ci sie uda :-) ja się zawiodłam teraz na Meblach Polskich.. ale to z terminami... Pani mi obiecała, ze będą do 7 dni roboczych.. no i czekam już dwa tygodnie.. tez między innymi na komodę :-) ale dziś mi obiecała, że w poniedziąłek będą.. oby..
a dziewczynki dziś albo nie mają siły pisać, albo gdzieś powyjeżdżały... ja sama przy kompie się rozpływam i szukam sobie miejsca w przeciągu.. a że mam z laptopa wyciągniętą baterię to na zasilaniu daleko nie odejdę :-)
pozdrowionka

TOSIA WIESZ CO JA MAM JUŻ MEBLE Z BRW SZAFE I KOMODE W GARDEROBIE OD JAKIŚ 3 LAT I POKI CO JEST Z NIMI WSZYSTKO OKI,NIC KOMPLETNIE SIE Z NIMI NIE DZIEJE ;-)
A CO DO POGODY TO CI NIEZAZDROSZCZĘ U MNIE WCZORAJ BYŁ TAKI SKWAR NIE DO WYTRYMANIA,A DZISIAJ ZDECYDOWANIE CHŁODNIEJ,W KRÓTKIM RĘKAWIE ZDECYDOWANIE ZIMNO.ALE PRZYNAJMNIEJ JEST CZYM ODDYCHAĆ WIĘC W TWOIM PRZYPADKU OBY DO PÓŻNEGO WIECZORA:tak:
DZIEWCZYNY MACIE JUŻ WYBRANY WÓZEK KTÓRY ZAKUPICIE? JA MAM TAKI PROBLEM Z WYBOREM:-(

TOSIA WIESZ CO JA MAM JUŻ MEBLE Z BRW SZAFE I KOMODE W GARDEROBIE OD JAKIŚ 3 LAT I POKI CO JEST Z NIMI WSZYSTKO OKI,NIC KOMPLETNIE SIE Z NIMI NIE DZIEJE ;-)
A CO DO POGODY TO CI NIEZAZDROSZCZĘ U MNIE WCZORAJ BYŁ TAKI SKWAR NIE DO WYTRYMANIA,A DZISIAJ ZDECYDOWANIE CHŁODNIEJ,W KRÓTKIM RĘKAWIE ZDECYDOWANIE ZIMNO.ALE PRZYNAJMNIEJ JEST CZYM ODDYCHAĆ WIĘC W TWOIM PRZYPADKU OBY DO PÓŻNEGO WIECZORA:tak:
DZIEWCZYNY MACIE JUŻ WYBRANY WÓZEK KTÓRY ZAKUPICIE? JA MAM TAKI PROBLEM Z WYBOREM:-(
to tosiany pech pewnie sprawia, ze mi z meblami nie wychodzi :-D u nas kolejny dzień takich upalów.. jutro ma być ponoc troszke lepiej.. :-) a ja w tąpogodę zakupki i wysprzątałam cały domek.. nie wiem jak ja to zrobiłam...
znający życie jutro będzie deszcz, bo jest u nas żużel :-) troszkę deszczyku by się przydało.. ale troszkę..
masz rację, oby do wieczora!!!

no fakt ze cos malo nas tu dzisiaj:)

Dzieki Karolinko -to mi juz 2 tyg zostaly:) suuuper

Co do wozka to ja mam wybrany ale jeszcze nie zamowilam,pod koniec lipca planujemy.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: BOLDER SD głęboko-spacerowy z torbą + Maxi Cosi CITI>

tylko z aluminiowym kolorem rurek

co do pokoiku niuni to my tez dopiero zaczynamy w nastepnym tygodniu-ale dzis mialam frajde w przegladaniu besia ciuszkow:)
szok to juz prawie 5 lat!!!:szok:

ale mysle ze bedzie swietnym starszym bratem-jak mu powiedzialam ze Amelka juz go slyszy to spiewal w supermarkecie "kocham moja siostrzyczke Amelke":-D

a a co do koloru wozka to nr 221 czarny z bialymi kolkami

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Caly dzien przelezalam i przenudzilam sie..troche brzuch mi sie napina i boje sie ze szyjka moze sie skracac;/

Karolina ja tez jeszcze nie mam wybranego wozka..ale to bedzie ostatni zakup pewnie we wrzesniu wiec jeszcze mam czas..powoli przegladam allegro i szukam wyprawki ale jestem zielona zupelnie i nie mam pojecia jakim firmom zaufac.

Do góry