reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam wszystkich!
Piszecie, że u was chłodniej! A u mnie masakra! W cieniu 33 C, zaś w domu 29C. Umieram! A jak tu jeszcze coś zrobić w domu! Może wieczorem będzie trochę lepiej!
U mnie niedaleko domu dziś zamknięta impreza dla górników, którzy wynajęli sobie cały stadion. Będzie grał Perfect! Będę wszystko słuchała z balkonu!!! Przynajmniej tyle rozrywki!

Witam nową mamusię!

Ostatnia edycja:
reklama
a mnie dzis cos brzuch boli:(

Ale za to moje kochanie sparzata (my za kuchnia mamy takie pomieszczenie gospodarcze) wiec calkiem tam posprzatal i przy okazjii wynalazl mi jeszcze sporo ciuszkow po besiu:)

TRIXI-ale szok jak to leci!

Karolina-wow to gratulacje -to dokladnie kiedy sie trzeci zaczyna?

OD 27 TYGODNIA ZACZYNA SIE 7 MIESIĄC CZYLI TRZECI TRYMESTR;-)
WIĘC TERAZ JUŻ Z GÓRKI.
WŁASNIE WRÓCIŁAM Z MĘZEM Z BLACK RED WHITE I JESTEM MEGA SZCZESLIWA BO WKOŃCU DOSTAŁAM TO CZEGO SZUKAŁAM-DUŻĄ KOMODE DLA MOJEJ JULKI:-)
JUŻ SIE NIE MOGĘ DOCZEKAĆ KIEDY BĘDE CIUSZKI PRAC,PRASOWAC I UKŁADAĆ,MYCHA MNIE ZARAZIŁA.
I MUSZE WAM DZIEWCZYNY POWIEDZIEĆ ZE JESTEM W WIELKIM SZOKU ZE TAK MAŁO DZISIAJ PISZECIE :szok: CO SIE Z WAMI DZIEJE ???JA NIE MAM CO CZYTAĆ:-D

witam :-)
no i super, ze wreszcie kupiłaś komode i jestes zadowolona :-) w BRW mają fajne i ładne meble aale jakościowo niestety nie za bardzo.. ja myslałam, ze może cos się zmieniło.. i powiem Ci jedyne łóżko które mi się podobało było właśnie w tym sklepie.. kupiliśmy... i niestety... ale mam nadzieję, że z komoda Ci sie uda :-) ja się zawiodłam teraz na Meblach Polskich.. ale to z terminami... Pani mi obiecała, ze będą do 7 dni roboczych.. no i czekam już dwa tygodnie.. tez między innymi na komodę :-) ale dziś mi obiecała, że w poniedziąłek będą.. oby..
a dziewczynki dziś albo nie mają siły pisać, albo gdzieś powyjeżdżały... ja sama przy kompie się rozpływam i szukam sobie miejsca w przeciągu.. a że mam z laptopa wyciągniętą baterię to na zasilaniu daleko nie odejdę :-)
pozdrowionka

TOSIA WIESZ CO JA MAM JUŻ MEBLE Z BRW SZAFE I KOMODE W GARDEROBIE OD JAKIŚ 3 LAT I POKI CO JEST Z NIMI WSZYSTKO OKI,NIC KOMPLETNIE SIE Z NIMI NIE DZIEJE ;-)
A CO DO POGODY TO CI NIEZAZDROSZCZĘ U MNIE WCZORAJ BYŁ TAKI SKWAR NIE DO WYTRYMANIA,A DZISIAJ ZDECYDOWANIE CHŁODNIEJ,W KRÓTKIM RĘKAWIE ZDECYDOWANIE ZIMNO.ALE PRZYNAJMNIEJ JEST CZYM ODDYCHAĆ WIĘC W TWOIM PRZYPADKU OBY DO PÓŻNEGO WIECZORA:tak:
DZIEWCZYNY MACIE JUŻ WYBRANY WÓZEK KTÓRY ZAKUPICIE? JA MAM TAKI PROBLEM Z WYBOREM:-(

TOSIA WIESZ CO JA MAM JUŻ MEBLE Z BRW SZAFE I KOMODE W GARDEROBIE OD JAKIŚ 3 LAT I POKI CO JEST Z NIMI WSZYSTKO OKI,NIC KOMPLETNIE SIE Z NIMI NIE DZIEJE ;-)
A CO DO POGODY TO CI NIEZAZDROSZCZĘ U MNIE WCZORAJ BYŁ TAKI SKWAR NIE DO WYTRYMANIA,A DZISIAJ ZDECYDOWANIE CHŁODNIEJ,W KRÓTKIM RĘKAWIE ZDECYDOWANIE ZIMNO.ALE PRZYNAJMNIEJ JEST CZYM ODDYCHAĆ WIĘC W TWOIM PRZYPADKU OBY DO PÓŻNEGO WIECZORA:tak:
DZIEWCZYNY MACIE JUŻ WYBRANY WÓZEK KTÓRY ZAKUPICIE? JA MAM TAKI PROBLEM Z WYBOREM:-(
to tosiany pech pewnie sprawia, ze mi z meblami nie wychodzi :-D u nas kolejny dzień takich upalów.. jutro ma być ponoc troszke lepiej.. :-) a ja w tąpogodę zakupki i wysprzątałam cały domek.. nie wiem jak ja to zrobiłam...
znający życie jutro będzie deszcz, bo jest u nas żużel :-) troszkę deszczyku by się przydało.. ale troszkę..
masz rację, oby do wieczora!!!

no fakt ze cos malo nas tu dzisiaj:)

Dzieki Karolinko -to mi juz 2 tyg zostaly:) suuuper

Co do wozka to ja mam wybrany ale jeszcze nie zamowilam,pod koniec lipca planujemy.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: BOLDER SD głęboko-spacerowy z torbą + Maxi Cosi CITI>

tylko z aluminiowym kolorem rurek

co do pokoiku niuni to my tez dopiero zaczynamy w nastepnym tygodniu-ale dzis mialam frajde w przegladaniu besia ciuszkow:)
szok to juz prawie 5 lat!!!:szok:

ale mysle ze bedzie swietnym starszym bratem-jak mu powiedzialam ze Amelka juz go slyszy to spiewal w supermarkecie "kocham moja siostrzyczke Amelke":-D

a a co do koloru wozka to nr 221 czarny z bialymi kolkami

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Caly dzien przelezalam i przenudzilam sie..troche brzuch mi sie napina i boje sie ze szyjka moze sie skracac;/

Karolina ja tez jeszcze nie mam wybranego wozka..ale to bedzie ostatni zakup pewnie we wrzesniu wiec jeszcze mam czas..powoli przegladam allegro i szukam wyprawki ale jestem zielona zupelnie i nie mam pojecia jakim firmom zaufac.

Do góry