reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Witam!!! Ja własnie wróciłam z zakupów,jeżdziłam z tesciami po sklepach meblowych o chce koniecznie kupić kolejną komode do sypialni zeby mieć małą julke gdzie pomieścic,no ale jak zwykle nic mi sie nie podobało wiec jeszcze meża namówiłam zeby ze mna jechał po obiedzie do jednego centrum meblowego moze mi cos wpadnie w oko, ja od przyszłego tygodnia zaczne sobie wszystko prać i układać dla malutkiej ,będzie juz z głowy:-) a wszystkie wyprane ciuszki bede zawjac w siateczki zeby sie nie zakurzyły:-) juz sie nie mogę doczekać.
U nas dzisiaj zdecydowanie chłodniej i jakos pochmurnie,ale jest wkońcu czym oddychać.
Lilu ciociu gratulację!!!
Pozdrawiam

Dzień dobry wszystkim:-):-)

U nas dzisiaj racej pochmurno ale ciepło. jest czym oddychać:-) Zaliczyłam dziś glukoze, z cytryna jakoś poszło:tak:Wyniki po weekendzie. Poza tym byłam na małych zakupach, poszalałam w Pepco, kupiłam dwie pary japonek do biegania po domu, bokserki męskie bo w nich mi nawygodniej:-):-)Malemu pizamke na lato i take tam.
Mój mąz od wczesnego rana na rybach, mały z babcia wiec korzystam i odpoczywam. mój brzuszek nie lubi długiego stania i spacerowania więc gdy usiądę jest lepiej:tak:

Spokojnego weekendu, spokojnych głów i serduszek dziewczyny:tak:

Dzień Dobry Dziewczynki!
Ja już od rana na nogach,bo spać się nie da przez ten upał. P. wrócił po nocce i teraz śpi,ale też na raty,bo gorąco straszliwie. Kupiliśmy dzisiaj trochę truskawek do mrożenia i przy okazji opiliśmy się koktajlem z truskawek i jogurtu naturalnego- pychota i jak orzeźwia!!! Terazzybko muszę zrobić jakiś obiadek,bo popołudniu mam zlot czarownic u siebie;-):-D. Przychodzą psiapsiółki na pogaduchy. Z jedną nie miałyśmy okazji się umówić na kawkę od września zeszłego roku, więc cieszę się bardzooo!!!
A ja mam doła!:-(Pozabijamy się przez ten remont:wściekła/y:Blance też się udziela i dostaje wścieklizny:-(chyba się zaryczę na śmierć!!!:-(
Małpko, uszy do góry!!! Wszystko będzie w porządku, zobaczysz. I nie denerwuj się...:-)

Oj leci ten czas szybko. Niedawno człowiek widział dwie kreski na teście a tu już trzeba sie szykować na przyjście małego człowieczka.
Poznanianki macie adres do jakiegoś taniego sklepu z akcesoriami do łóżeczka? Ja wogóle nie wiem co kupić noworodkowi. Pomożecie?

Witam Was drogie mamunie jestem tutaj nowa, ale również wrześnióweczka....termin mam na 16 i już nie mogę sie doczekać, bo prawdopodobnie będę miała upragnioną córeczkę, więc będzie parka :-). Czekam do piątku do wizyty u gina na potwierdzenie i zaczne kompletować wyprawke, bo jak na razie to kupiłam tylko wózek... Pozdrowioka i miłego popołudnia

Ja skrzacie nie wiem z tego co mi koleżanka mówiła to na orła białego jest jakiś fajny sklep i na dziadoszańskiej hurtownia dla bobasków,moze musiałabyś sie przejechać,jeszcze z tego co mi sie przypomniało to akpol ma dwie siedziby na kraszewskiego i jana pawłaii i na polnej sa fajne sklepy ale ceny wygórowane,ja łóżeczko i akcesoria do niego kupiłam w komplecie na allegro-tzn;łóżeczko z szufladą,stelaz do baldachmu,baldachim,materacyk ,kołderka z podusią,posciele z takim samym wzorem co baldachim:-) rozek i śpiworek mam kupiony kocyki też tylko mi pozostanie dokupić jeden komplet pościeli i baldachimu na zmianę a mam już upatrzony na allegro,zaraz wrzuce linka;-)http://www.allegro.pl/item1066722014_14ele_posciel_hafty_z_moskitiera_100x135_milpol.html

WITAM NOWA MAMUŚKĘ!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam ,juz mi znacznie lepiej ,zrobilo sie chlodniej i niestety wieksza czesc dnia spedzam w pozycji lezacej.
JUZ JEDNA SIERPNIOWKA SIE ROZPAKOWALA !!!! Z BLIZNIETAMI !!! Ale szybciutko ....

Do góry